Nowy wygląd - zaproszenie do testów
Moderator: verysweetcherry-
- MiamiBicz
Re: Nowy wygląd - zaproszenie do testów
mi sie podoba, w końcu mam na czarno odczytany wątek i wejście na ostatni nieprzeczytany post jest przejrzyście
Moim zdaniem zmiana na duży minus. Wszystko wydaje się teraz jakieś takie ogromne, nieczytelne i ogólnie ciężko się to czyta. Poprzedni był jakoś przyjemniejszy dla oka. Mnie osobiście irytują też podświetlenia na czerwono przy reagowaniu na posty. O ile po wejściu w ostatni nieprzeczytany post podświetlenie go jest przydatne, bo nie trzeba wertować całej strony, tak w przypadku reakcji myślę, że jest to zbędne.
Nie zgadzam się na wizerunek, to jest mój wizerunek!!!!
Gdzie znalazłaś? Bo ja dalej szukam
Edit. Dobra mam
Ojej jak dla mnie zmiana na minus. Za duże to wszystko i aż kręci się w głowie. Dla osób, które chorują na różne sprawy związane z nerwami itp itd to takie wielkie czcionki powodują kiepskie odczucia.... niestety dla mnie na wielki minus i nie mogę przez takie wielkie czcionki teraz wchodzić tu regularnie....
-
- PrinTu
Dla mnie też zmiana na minus, czuję się dziwnie atakowana tą dużą czcionką i po przejrzeniu jednego wątku jestem już zmęczona i mam ochotę wyjść ze strony… poprzedni wygląd dużo lepszy
Właśnie to powoduje zmęczenie i chęć nie wracania na wwwdirectedbyallen pisze: ↑wt sty 07, 2025 9:44 am Dla mnie też zmiana na minus, czuję się dziwnie atakowana tą dużą czcionką i po przejrzeniu jednego wątku jestem już zmęczona i mam ochotę wyjść ze strony… poprzedni wygląd dużo lepszy
Dla mnie może być chociaż są duże przestrzenie między tematami i nagromadzenie koloru - to jakoś dziwnie jeszcze, jak dla mnie, wygląda. Szybciej patrzyło mi się na całość w poprzednim wyglądzie.
Duży minus to bardzo duże reklamy w wątkach. Nie używam żadnych blokad i jedna reklama jest na całą stronę.
Duży minus to bardzo duże reklamy w wątkach. Nie używam żadnych blokad i jedna reklama jest na całą stronę.
- damascenka
- Administrator
Hej, wejdźcie tutaj: ucp.php?i=179 i zmieńcie sobie motyw na NewForumWanda, wtedy możecie zmienić sobie czcionkę i widok na mniejszą/kompaktowy. Jutro będzie dostępna nowa strona główna dla wszystkich.
- Załączniki
-
- fw_1736243610278.jpg (50.02 KiB) Przejrzano 765 razy
-
- Currently:revenge
Matko bosko forumowsko, czuję sie jak na Kafe
Poprzednia wersja była o niebo wygodniejsza w użytkowaniu.
Poprzednia wersja była o niebo wygodniejsza w użytkowaniu.
-
- DramaQueen
Okropny ten nowy wygląd, bardzo męczący i irytujący
-
- Szpilson
Wrażenie, jakby strona stawiana w Paintcie, przez 7-latka bawiącego się w IT. W 2002 roku. Bardzo ciężkie dla oka.
To już postawnowione, że nowa wersja zostaje?
To już postawnowione, że nowa wersja zostaje?
A jak u mnie w ustawieniach nie ma możliwości zmiany na małą czcionkę to jak to zmienić? Po kilkuminutowych na forum aż oczy bolą od tego obecnego wyglądudamascenka pisze: ↑wt sty 07, 2025 10:53 am Hej, wejdźcie tutaj: ucp.php?i=179 i zmieńcie sobie motyw na NewForumWanda, wtedy możecie zmienić sobie czcionkę i widok na mniejszą/kompaktowy. Jutro będzie dostępna nowa strona główna dla wszystkich.
- damascenka
- Administrator
Możesz też mi zmienić? Niestety próbowałam zaznaczyć na new wanda i szukać tej małej czcionki i nie znalazłamdamascenka pisze: ↑wt sty 07, 2025 12:23 pm Nie zmieniłaś sobie tego zgodnie z instrukcją. Zmieniłam Ci ręcznie, teraz na stronie głównej już masz.
- damascenka
- Administrator
- christianac7
- Koczkodan
Mi też się na początku wszystko wydawało wielkie, chyba przez te odstępy. Ale przestawiłam sobie na ten tryb kompaktowy i jest zajebiście. A ludzie cóż, zawsze będą ludźmi i jeśli coś jest inne niż było to muszą ponarzekać.