lichixx pisze: ↑wt wrz 17, 2024 12:17 pm Mnie zaczyna wkurzać grupa na fb. Nie da się wyrazić konstruktywnej krytyki, ostatnio jakaś dziewczyna napisała, że jest z wykształcenia historykiem czy coś w tym stylu i że nie mogła słuchac odcinka o Piaseckim bo reaserch poległ i normalnie bez żadnego chamstwa, to stado ratlerów zaczęło bronić Justyny i mowic o hejcie w jej strone XDDD
Ja naprawdę lubię i szanuję Justynę za jej prace, ale serio nie będę słodzić pod każdym odcinkiem dziękując i całując w ręce za prace, kiedy faktycznie jakiś odcinek może byc mało rzetelny. Potem powstają komentarze, ze nie da się czytac tego hejtu w jej strone i ze ludziom się w dupach przewraca od internetu, bo tak komentują a ona się tak stara, odcinek za odcinkiem!! Serio, czas rozróżnić prawdziwy hejt od konstruktywnej krytyki na temat rzetelności odcinka!!!!
Ta grupa to jest dramat. Mam wrażenie że jest tam jakaś grupa boomerek która się rzuca na ludzi jak coś powiesz co im się nie spodoba i jednocześnie to one ogłaszają przy nowym odcinku OJEJ WSPANIAŁE NOWY ODCINEK ROBIĘ KAWUSIĘ I ZABIERAM SIĘ ZA MYCIE OKIEN I SŁUCHANIE