Wade Wilson
Moderator: verysweetcherry
-
- Mokra Włoszka
Wade Wilson
Po 5 latach wrocil temat typka, ktory zabil dwie kobiety (bo tak) i teraz poszedl pierwszy werdykt ławy przysieglych “death penalty”, ale ostateczny bedzie pod koniec sierpnia.
Watek zaczety, bo kobiety za nim szaleja xDDDD
Watek zaczety, bo kobiety za nim szaleja xDDDD
-
- Collagen z chlorellą
Kryminalne historie niedawno dodały o nim podcast, muszę przesłuchać. Na razie wiem tyle co mi wyskoczyło na tiktoku ze koleś jest socjopatą i go to wszystko w sądzie bawi.
-
- Mokra Włoszka
Wlasnie juz robia szczegolnie kobiety, ktore ponoc mu wysylaja kase i kupuja ciuchy, stad ma na tatuaze i narkotyki.
Typ ma 30 lat, dzieci i pelno przestepstw.
Te dzieciaki ma z jakas laska ktora strasznie pierdzieli w necie (ten sam poziom intelektualny co on), i ponoc syn jest jego a dziewczynka nie, bo sama sie przyznala ze ojcem jest ktos inny.
Nie wiem co dostanie ale chlop na pewno ma nasrane w glowie plus wcale nie okazuje skruchy, plus jego prawnicy to dno wiec nie ma zadnej obrony. Pogubil sie max w zyciu.
Typ ma 30 lat, dzieci i pelno przestepstw.
Te dzieciaki ma z jakas laska ktora strasznie pierdzieli w necie (ten sam poziom intelektualny co on), i ponoc syn jest jego a dziewczynka nie, bo sama sie przyznala ze ojcem jest ktos inny.
Nie wiem co dostanie ale chlop na pewno ma nasrane w glowie plus wcale nie okazuje skruchy, plus jego prawnicy to dno wiec nie ma zadnej obrony. Pogubil sie max w zyciu.
-
- Mokra Włoszka
No i nie ma twardych dowodow, tylko poszlaki i zeznania.
Jedynie to, ze widzial je zywe ostatni, dyndal do ojca ze zabil dwie osoby i ze jest happy ze szczegolami plus na interview z kims tam, gadal ze tego nie zrobil, ale kazdy szczegol „jak je poznal, co robil” podal
Mozliwe ze kary smierci nie dostanie, zalezy co wymysla jego prawnicy i terapeuci bo jest poddawany badaniom.
Jedynie to, ze widzial je zywe ostatni, dyndal do ojca ze zabil dwie osoby i ze jest happy ze szczegolami plus na interview z kims tam, gadal ze tego nie zrobil, ale kazdy szczegol „jak je poznal, co robil” podal
Mozliwe ze kary smierci nie dostanie, zalezy co wymysla jego prawnicy i terapeuci bo jest poddawany badaniom.
Mi sie on nie podoba, jego tatuaze sa paskudne, ale twarz ma przystojna, troche kojarzy sie z Robertem Downeyem Jr albo Jakiem Gyllenhaalem. A do tego jest podejrzany o morderstwo - sa laski, ktore maja fetysz niebezpiecznych przestepcow.
-
- Mokra Włoszka
Tzn juz chyba koniec tematu, sędzia nie zgodzil sie na nowy proces, takze 27.08 - kś albo dozywocie, ale wydaje mi sie, ze to 1. Plus na yt jest mnostwo jego rozmow z exami (kobietami i mężczyznami), ktore slucha sie jak telenowela.
Jego bio ojciec tez mial teraz jakis wywiad ale ponoc zrobil to dla hajsu.
Jego bio ojciec tez mial teraz jakis wywiad ale ponoc zrobil to dla hajsu.
-
- Mokra Włoszka
-
- Mokra Włoszka
Dostal podwojna kare smierci. Kolejny proces dotyczacy innych spraw 16.09.
-
- Szarlotta
Czyli i tak i tak zostanie stracony. Wiadomo kiedy?
Nie widzę nigdzie daty wykonania wyroku, ale kojarzę, że w tych celach śmierci w USA mordercy potrafią siedzieć nawet po kilkanaście lat. Pewnie będą jeszcze apelacje, masa formalności, a Wade wzbudzi jeszcze większe współczucie fanek.
-
- Mokra Włoszka
Dokładnie tak jak napisane ponizej. Posiedzi w celi bardzo dlugo i przez ten czas prawnicy moga apelowac itd itd.pieczonyziemniak. pisze: ↑śr sie 28, 2024 1:51 pm Czyli i tak i tak zostanie stracony. Wiadomo kiedy?
-
- Migocząca Świeczka
Nie będą apelować. Wilson zgłosił wniosek o jak najszybsze wykonanie kary.amozebytakzjesc pisze: ↑czw sie 29, 2024 11:18 am Dokładnie tak jak napisane ponizej. Posiedzi w celi bardzo dlugo i przez ten czas prawnicy moga apelowac itd itd.
-
- Mokra Włoszka
A ja widzialam apelacje z nowym prawnikiemBerry.samba pisze: ↑wt wrz 24, 2024 9:10 am Nie będą apelować. Wilson zgłosił wniosek o jak najszybsze wykonanie kary.