Teorie spiskowe księżna Kate
Moderator: verysweetcherry
-
- RoyalBaby
Re: Teorie spiskowe księżna Kate
Na jej miejscu przez kolejne pol roku trzymałabym ludzi w niepewności żeby się posrali i zmarnowali czas na snucie teorii spiskowych i domysłów.
Dzisiaj widziałam na tik toku, że jakas reporterka BBC podana z imienia i nazwiska powiedziała, że kobieta na tym nagraniu to nie Kate tylko sobowtór, no jak mówi to ktoś z BBC to już jest grubo
Mogę potwierdzić. Też mieszkam w UK i nie ma takiego hałasu. Nie widze, żeby BBC czy sky news o tym trąbiły na skalę amerykańskiego tik toka. Nawet moja angielska rodzina za bardzo nie interesuje się tematem, choć lubią Williama i Kate.
Co chciałam wam jeszcze powiedzieć
Może ona po tej operacji czuje się na tyle słabo, ze nie chcą jej męczyć godzinami makijażu fryzur strojów ustawiania oświetlenia itp tylko po to żeby nagrała 30 sek filmik na Instagram, a tam wszystko jest reżyserowane i wiadomo ze nie mogłaby niczego „na luzie” nagrać
Wiem wiecej
Od stycznia? Najbardziej prawdopodobne mi się wydaje, że jest w śpiączce.Olfic pisze: ↑pt mar 22, 2024 9:58 am Może ona po tej operacji czuje się na tyle słabo, ze nie chcą jej męczyć godzinami makijażu fryzur strojów ustawiania oświetlenia itp tylko po to żeby nagrała 30 sek filmik na Instagram, a tam wszystko jest reżyserowane i wiadomo ze nie mogłaby niczego „na luzie” nagrać
Tez tak myslalam przez chwile, czytałam jeszcze teorie ze miała przeszczep jakiegoś organu i się nie przyjął i dlatego jest w złym stanieJutuber pisze: ↑pt mar 22, 2024 11:01 amOd stycznia? Najbardziej prawdopodobne mi się wydaje, że jest w śpiączce.Olfic pisze: ↑pt mar 22, 2024 9:58 am Może ona po tej operacji czuje się na tyle słabo, ze nie chcą jej męczyć godzinami makijażu fryzur strojów ustawiania oświetlenia itp tylko po to żeby nagrała 30 sek filmik na Instagram, a tam wszystko jest reżyserowane i wiadomo ze nie mogłaby niczego „na luzie” nagrać
Wiem wiecej
Teoria z tym przeszczepem moglaby sie wydawac prawdziwa wszak po przeszczepie trzeba sie izolowac przez jakis czas.Olfic pisze: ↑pt mar 22, 2024 1:24 pmTez tak myslalam przez chwile, czytałam jeszcze teorie ze miała przeszczep jakiegoś organu i się nie przyjął i dlatego jest w złym stanieJutuber pisze: ↑pt mar 22, 2024 11:01 amOd stycznia? Najbardziej prawdopodobne mi się wydaje, że jest w śpiączce.Olfic pisze: ↑pt mar 22, 2024 9:58 am Może ona po tej operacji czuje się na tyle słabo, ze nie chcą jej męczyć godzinami makijażu fryzur strojów ustawiania oświetlenia itp tylko po to żeby nagrała 30 sek filmik na Instagram, a tam wszystko jest reżyserowane i wiadomo ze nie mogłaby niczego „na luzie” nagrać
-
- Koczkodan
-
- Koczkodan
-
- Koczkodan
A może to peruka? A może jeszcze jej włosy nie wypadły? A może ma sztab ludzi, którzy zadbali o to żeby się czuła przed kamerą komfortowo.
Czemu ludzie są tacy wstrętni?
Czemu ludzie są tacy wstrętni?
Mówiła przecież, że jest na samym początku chemioterapii. Włosy nie wypadają od razu i natychmiast. Zresztą, mam wrażenie, że gdyby nawet łysa wystąpiła to i tak by byli tacy, co nie wierzą
pocominickjakmamimie pisze: ↑pt mar 22, 2024 7:31 pm Tu mowa o chemioterapii a tam wlos tak pięknie lśni i się kręci ....
Przecież mówiła, że jest na samym początku chemioterapii. Może włosy jeszcze jej po prostu nie wypadłypocominickjakmamimie pisze: ↑pt mar 22, 2024 7:31 pm Tu mowa o chemioterapii a tam wlos tak pięknie lśni i się kręci ....
-
- Mokra Włoszka
Nie po każdej chemii wypadają włosy. Moja mama miała taką dwa razy, i dwa razy chemioterapię. Za pierwszym razem nie wypadły jej włosy. Także zanim coś napiszesz, następnym razem zasięgnij wiedzy. Po co się tak ośmieszać.pocominickjakmamimie pisze: ↑pt mar 22, 2024 7:31 pm Tu mowa o chemioterapii a tam wlos tak pięknie lśni i się kręci ....
-
- MiamiBicz
Jakby była na początku drogi to by o tym nie gadali. Musi być bardzo źle skoro puścili parę z ust.
Ja również uważam że jakby to był początek i chemia była podawana zapobiegawczo to nawet by o tym nie wspomnieli albo mówili od początku tak jak w przypadku Karola. Tymczasem oni przez 3 miesiące robili jakieś dziwne uniki i milczeli a następnie wypuścili oficjalne oświadczenie takiego kalibru. Moim zdaniem z nią jest gorzej niż z Karolem i gorzej niż mówią oficjalnie. Oczywiście przekonamy się w swoim czasie.
Też niestety myślę, że jest gorzej niż mówią. Oni potrafią przykleić uśmiech i zachować pozory zawsze, gdy występują publicznie, a tymczasem na tym filmie mimo opanowanego głosu wygląda jakby miała się rozplakac za chwilę, ręce pociera cały czas nerwowo... Smutne