Teorie spiskowe księżna Kate
Moderator: verysweetcherry
Re: Teorie spiskowe księżna Kate
Przecież Henryk VIII stworzył odłam bo chciał rozwód
-
- Siatkarka
On stworzyl rozłam bo papież nie zgadzał się na jego rozwód. Zamiast dawać klauna polecam się doedukowac
Nie wiem jak jest teraz, ale jak Karol rozwiodl sie z Diana to nie mogl poslubic Camilli dopoki Diana żyła.
No to dokładnie mówi mój komentarz :p który był odpowiedzią na jakiś wcześniejszy o tym, że w kościele anglikańskim nie da się wziąć rozwodu. Akurat swojej wiedzy historycznej jestem dosyć pewnaflowerymagnum7 pisze: ↑czw mar 14, 2024 10:27 pm On stworzyl rozłam bo papież nie zgadzał się na jego rozwód. Zamiast dawać klauna polecam się doedukowac
Camila z Karolem nie mają kościelnego ślubu, tylko cywilny. Oni dostali tylko jakieś błogosławieństwo od biskupa ale nie był to ślub kościelny.
moja ulubiona drama haha. W sumie trzeba czekać na Wielkanoc bo komunikat był że ma
wolne do Wielkanocy.
Dla mnie najbardziej prawdopodobne że się rozwodzą.
Aczkolwiek teoria że Kate jest w ciąży z Kochankiem który nagle zginął też jest… w stylu royals xd
tak czy siak coś na bank się odwali
wolne do Wielkanocy.
Aczkolwiek teoria że Kate jest w ciąży z Kochankiem który nagle zginął też jest… w stylu royals xd
Komunikat byl, ze wroci do obowiązków PO Wielkanocy. Nawet na ich oficjalnej stronie bylo podane, ze ksiezna wezmie udzial w czerwcowych urodzinach krola, ale kilka dni pozniej usuneli ten komunikat. Jak sie nie pojawi z rodzina krolewska podczas mszy wielkanocnej to juz dla mnie bedzie ewidentny sygnal, ze stalo sie tam cos bardzo powaznego.Fou pisze: ↑pt mar 15, 2024 9:14 pm moja ulubiona drama haha. W sumie trzeba czekać na Wielkanoc bo komunikat był że ma
wolne do Wielkanocy.
-
- ŚpioszkiKenzo
Tak się posypie ! Grubo
Ten brytyjski dziennikarz Piers Morgan powiedzial, ze jesli to co mu powiedziano jest chociaz w polowie prawda to wydarzylo sie cos naprawde niepokojacego. Prawnicy Kate tez sie z nia nie moga skkntaktowac.
Im więcej czytam tych teorii spiskowych tym bardziej myślę, że nic jej nie jest i faktycznie miała operację i tyle. Największego pierdolca dostali Amerykanie na tik toku i ludzie na pudlu, bo celebryci przyzwyczaili ludzi do tego, że nawet wizytę w kiblu relacjonują, a tu nagle kobieta chce zachować coś dla siebie inba poziom 2137. Co do dzieci to się nie dziwię, że nie chodzą do szkoły jak czytam te wszystkie teorie, bo dorosłemu robi się od tych spekulacji niedobrze, a co dopiero dzieciom, które dowiedziałyby się, że ich matka jednocześnie: miała usuniętą macicę, ma stomię, udar, jest w ciąży z mężem, z kochankiem, ma ciążę pozamaciczną, miała aborcję, fryzjer jej krzywo obciął grzywkę i czeka aż odrośnie, wyjechała do USA do Harry'ego i Meghan, ma depresję, miała próbę samobójczą, rozwodzi się z ich ojcem i dzieci będą mieć przyrodnie rodzeństwo, postrzeliła męża kuzynki męża, poszła na przeszczep dla Karola (na pewno oddała mu swoją prostatęxD), a tak w ogóle to nie żyje. Serio, to się zaczyna robić aż chore.
-
- SkrzydełkaZhooters
A może trochę z innej strony. Co jak rodzina królewska dostała informację, że coś się szykuje w związku z wojną i ich ewakuowali?
Tak i zostawili króla i kolejnego w kolejce do bycia królemtemperowka pisze: ↑sob mar 16, 2024 8:23 pm A może trochę z innej strony. Co jak rodzina królewska dostała informację, że coś się szykuje w związku z wojną i ich ewakuowali?
A królem i królową zostaną Harry i Meghan, przecież to każdy wieTakata pisze: ↑sob mar 16, 2024 8:45 pmTak i zostawili króla i kolejnego w kolejce do bycia królemtemperowka pisze: ↑sob mar 16, 2024 8:23 pm A może trochę z innej strony. Co jak rodzina królewska dostała informację, że coś się szykuje w związku z wojną i ich ewakuowali?
Wszystkie 3 ostatnie zdjęcia "proof of life" okazały się przerobione i to w taki nieudolny sposób, więc nic dziwnego że ilość teorii spiskowych się nawarstwia z każdym dniem.iri1979 pisze: ↑sob mar 16, 2024 4:37 pm Im więcej czytam tych teorii spiskowych tym bardziej myślę, że nic jej nie jest i faktycznie miała operację i tyle. Największego pierdolca dostali Amerykanie na tik toku i ludzie na pudlu, bo celebryci przyzwyczaili ludzi do tego, że nawet wizytę w kiblu relacjonują, a tu nagle kobieta chce zachować coś dla siebie inba poziom 2137. Co do dzieci to się nie dziwię, że nie chodzą do szkoły jak czytam te wszystkie teorie, bo dorosłemu robi się od tych spekulacji niedobrze, a co dopiero dzieciom, które dowiedziałyby się, że ich matka jednocześnie: miała usuniętą macicę, ma stomię, udar, jest w ciąży z mężem, z kochankiem, ma ciążę pozamaciczną, miała aborcję, fryzjer jej krzywo obciął grzywkę i czeka aż odrośnie, wyjechała do USA do Harry'ego i Meghan, ma depresję, miała próbę samobójczą, rozwodzi się z ich ojcem i dzieci będą mieć przyrodnie rodzeństwo, postrzeliła męża kuzynki męża, poszła na przeszczep dla Karola (na pewno oddała mu swoją prostatęxD), a tak w ogóle to nie żyje. Serio, to się zaczyna robić aż chore.
Tylko że to osiągnęło już taki poziom absurdu i brutalności, że to przechodzi ludzkie pojęcie i zakrawa o zaburzenia. Mam wrażenie, że niektórzy to by się cieszyli gdyby oni się rozwiedli albo nie daj Boże jej się coś stało, bo mogliby powiedzieć "a nie mówiliśmy!". Mam nadzieję, że niedługo to się wyjaśni i jest tak jak mówią, czy jest chora i wezmą się za autorów oszczerstw i będą pozywać. Mam wrażenie, że ludzie zrobili sobie z całej sytuacji jakieś igrzyska nie patrząc na konsekwencje.igavspolly pisze: ↑sob mar 16, 2024 8:57 pmWszystkie 3 ostatnie zdjęcia "proof of life" okazały się przerobione i to w taki nieudolny sposób, więc nic dziwnego że ilość teorii spiskowych się nawarstwia z każdym dniem.iri1979 pisze: ↑sob mar 16, 2024 4:37 pm Im więcej czytam tych teorii spiskowych tym bardziej myślę, że nic jej nie jest i faktycznie miała operację i tyle. Największego pierdolca dostali Amerykanie na tik toku i ludzie na pudlu, bo celebryci przyzwyczaili ludzi do tego, że nawet wizytę w kiblu relacjonują, a tu nagle kobieta chce zachować coś dla siebie inba poziom 2137. Co do dzieci to się nie dziwię, że nie chodzą do szkoły jak czytam te wszystkie teorie, bo dorosłemu robi się od tych spekulacji niedobrze, a co dopiero dzieciom, które dowiedziałyby się, że ich matka jednocześnie: miała usuniętą macicę, ma stomię, udar, jest w ciąży z mężem, z kochankiem, ma ciążę pozamaciczną, miała aborcję, fryzjer jej krzywo obciął grzywkę i czeka aż odrośnie, wyjechała do USA do Harry'ego i Meghan, ma depresję, miała próbę samobójczą, rozwodzi się z ich ojcem i dzieci będą mieć przyrodnie rodzeństwo, postrzeliła męża kuzynki męża, poszła na przeszczep dla Karola (na pewno oddała mu swoją prostatęxD), a tak w ogóle to nie żyje. Serio, to się zaczyna robić aż chore.
Ja od początku byłam zdania, że miała operację, dochodzi do siebie i tyle, ale po tym przerabianym zdjęciu i kolejnych dziwnych fotach w aucie, przeprosinach na insta za przeróbki amatora to zaczęło być co najmniej podejrzane. Nawet jeśli z początku zakładali, że nie będą udzielać więcej informacji to w tym momencie, przy nagromadzeniu tylu wtop i spekulacji naturalne byłoby wyjść, coś powiedzieć, nagrać jakiś filmik i uciąć temat.
Skoro tego nie robią to albo są niepoważni albo tam się grubo podziało, bo innego wytłumaczenia naprawdę nie widzę
Skoro tego nie robią to albo są niepoważni albo tam się grubo podziało, bo innego wytłumaczenia naprawdę nie widzę
Teoretycznie powinni, ale patrząc na komentarze w internecie to ludzie i tak powiedzą, że to kłamstwo, ustawka, AI itd., bo już wydali wyrok i "oni wiedzo swoje". Patowa sytuacja.kachor pisze: ↑ndz mar 17, 2024 9:23 am Ja od początku byłam zdania, że miała operację, dochodzi do siebie i tyle, ale po tym przerabianym zdjęciu i kolejnych dziwnych fotach w aucie, przeprosinach na insta za przeróbki amatora to zaczęło być co najmniej podejrzane. Nawet jeśli z początku zakładali, że nie będą udzielać więcej informacji to w tym momencie, przy nagromadzeniu tylu wtop i spekulacji naturalne byłoby wyjść, coś powiedzieć, nagrać jakiś filmik i uciąć temat.