Start
Mój profil

Kezuvlog

Moderator: verysweetcherry
Zofija2202
RóżowePolo

Kezuvlog

Post autor: Zofija2202 »

Co sądzicie o kanale Kezuvlig? Oglądacie?
katjm
Migocząca Świeczka

Post autor: katjm »

Zofija2202 pisze: ndz sty 18, 2026 3:08 pm Co sądzicie o kanale Kezuvlig? Oglądacie?
ja go bardzo lubię. wydaje się być zawsze świetnie przygotowany i porusza często materiały mniej znane.
niektórzy narzekają na to jak się wypowiada, ton głosu itp ale mi osobiście nie przeszkadza.
jest jeden materiał który mi nie podpasował ostatnio ale poza tym, uważam że robi rzeczowe materiały.
NocPolarna
Mokra Włoszka

Post autor: NocPolarna »

Jak dla mnie zaczynał dobrze, ale potem z tych jego podcastów zaczęła bić narracja jednej jedynej prawdy objawionej, plus "jaki to on nie jest odważny", że się nie boi mówić o danych sprawach. I jakoś tak... no nie. Momentalnie mnie takie coś odrzuca. Trochę taki vibe Atora.
LobuzKochany
Mokra Włoszka

Post autor: LobuzKochany »

Olaf całkiem fajnie prowadzi ten kanał. W zeszłym roku nagrał odcinek specjalny, w którym wytłumaczył jak to mu YouTube dał bana na zarabianie po tym, jak puścił filmy o Trynkiewiczu i Simonie Molu (ten to dopiero wyjątkowo parszywa kreatura). Mocno mu to podcięło skrzydła. Kanał oceniam bardzo dobrze.

Studio nagraniowe w kuchni początkowo śmieszyło, ale potem stało się jego znakiem rozpoznawczym
Zofija2202
RóżowePolo

Post autor: Zofija2202 »

Mam nadzieję że nie będą go blokować i kanał będzie rósł. Naprawdę go lubię i życzę mu jak najlepiej.
Evlka
BlondDoczep

Post autor: Evlka »

Zofija2202 pisze: ndz sty 18, 2026 5:12 pm Mam podobnie, zaczął fajnie i robił ciekawe materiały. Teraz mam wrażenie że jak uzbierał na sprzęt i ma więcej subskrypcji to myśli że już lepszego niema. Poświęca czas na przygotowywanie "mega" odcinków a strzela sobie nimi coraz bardziej w kolano. Lubię go ale coraz mniej oglądam.
Też tak uważam.
Ja przestałam subskrybować, bo odcinki przestały być ciekawe. Dawniej może nie miał takiego sprzętu, ale odcinki miały to coś. I zrezygnował z live-ów, na które osobiście najbardziej czekałam. Mam też wrażenie, że ma do widzów pretensje, że go bardziej nie doceniają.
crazypunia
Siatkarka

Post autor: crazypunia »

przestałam oglądać, jak po zakończeniu zbiórki na sprzęt wysłał maila do wspierających że jego kanał nie zarabia i część treści będzie teraz płatna xD
Awatar użytkownika
JagodAgata
Gacie z oceanu

Post autor: JagodAgata »

lubię i oglądam od początku, ale mam wrażenie że od jakiegoś czasu robi te podcasty na "pałę" są krótkie, niby jeździ, potrzebuje hajs na hotele, ostatnio ta kamera a poziom gorszy niż był kiedyś, częstotliwość tak samo. No i śmiech że była zbiórka, zbierał donejty a jak kupił aparat to część treści płatna :')
Glowacka
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Glowacka »

jakość ostatnio znacznie spadła u niego
K89a
RóżowePolo

Post autor: K89a »

lubiłam go oglądać, ale od jakiegos pol roku nie ogladam bo odpoczywam od tresci kryminalnych.