Start
Mój profil

Zaginiona Beata Klimek

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
Panna Marianna
Channelka

Re: Zaginiona Beata Klimek

Post autor: Panna Marianna »

aonb pisze: ndz wrz 28, 2025 11:33 pm Zgniłem z tej sprawy (choć rodzinie pewnie nie jest do śmiechu) głównie z tego względu, że w pierwszych dniach-tygodniach po "zaginięciu", literalnie wszyscy eksperci, internauci, jutuberzy, byli zgodni co do tego, kto jest odpowiedzialny i kogo trzeba przycisnąć, czytałem posty że to dosłownie kwestia paru dni i mąż (niezbyt lotna jednostka) albo ktoś z jego otoczenia pękną bądź służby po prostu znajdą ciało. Tymczasem mija jeb*** rok od zaginięcia i śledztwo stanęło w totalnie martwym punkcie, nie wiadomo NIC, nie ma ani pół argumentu na poparcie którejkolwiek z teorii, a wszyscy eksperci razem z farmazonami z KKE schowali się do budy, bo chłopek roztropek okazał się sprytniejszy niż pierwotnie zakładali xD
Jedyne co sie zadzialo, to ze wyciagneli konsekwencje wobec policjantow, ktorzy olali sledztwo. Do domu niedaleko moich rodzicow wprowadzil sie policjant z Lobeza, ktory za kare zostal przeniesiony do jednostki w moim rodzinnym miasteczku. Nawet go spotkalam jak bylam tam na urlopie i w ogole sie nie kryje, za co zostal tu przeniesiony.
Pumczita
Tritonotti

Post autor: Pumczita »

Panna Marianna pisze: pn wrz 29, 2025 3:07 pm Jedyne co sie zadzialo, to ze wyciagneli konsekwencje wobec policjantow, ktorzy olali sledztwo. Do domu niedaleko moich rodzicow wprowadzil sie policjant z Lobeza, ktory za kare zostal przeniesiony do jednostki w moim rodzinnym miasteczku. Nawet go spotkalam jak bylam tam na urlopie i w ogole sie nie kryje, za co zostal tu przeniesiony.
Z Łobza nie Łobeza. Mieszkam dość niedaleko więc sorry ale muszę cię poprawić
Awatar użytkownika
Fela_z_Kaniowa
Willa z basenem

Post autor: Fela_z_Kaniowa »

No to fajnie, że jest tylu policjantów olewających śledztwo. To samo w sprawie Iwony Wieczorek, albo chorej dziewczynki siedzącej cały dzień zimą na zewnątrz, która później zmarła, albo kobiety która złamała nogę w śniegu w dzień, a w nocy zamarzła....
SiSeniora
Siatkarka

Post autor: SiSeniora »

KKE to się chyba pogubili w swoich opowieściach. Najpierw chcieli mieć monopol na sprawę, opowiadali ile to nie zrobili, a koniec końców nie wypuścili materiału, który obiecali. A na fejsie ich Ywonka robiła z ludzi kretynów. Dalej opowiadają, że wiedzą ale nie powiedzą. Ja już nie kupuję tych bajek.
GapaGlapa
LouiBag

Post autor: GapaGlapa »

SiSeniora pisze: śr paź 01, 2025 10:09 pm KKE to się chyba pogubili w swoich opowieściach. Najpierw chcieli mieć monopol na sprawę, opowiadali ile to nie zrobili, a koniec końców nie wypuścili materiału, który obiecali. A na fejsie ich Ywonka robiła z ludzi kretynów. Dalej opowiadają, że wiedzą ale nie powiedzą. Ja już nie kupuję tych bajek.
A później jak ktoś powie lub przekażę cos konkretnego, to powiedzą, że oni już dawno to wiedzieli
gossipgirlxox

Post autor: gossipgirlxox »

A co niby KKE miałoby ruszyć? To tylko jeden z wielu kanałów kryminalnych nastawionych na lajki i sensacje. Grażynki w komentarzach pod filmami podniecone trzema panami myślą, że "eksperci" rozgryzą kazdą zagadkę. Już mieli Janka na muszce, namówili go na wariograf, już wszystko wiedzieli i jakoś zamilkli ze swoimi rewelacjami xD Widocznie sprawa jest bardziej skomplikowana.
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Post autor: florella »

SiSeniora pisze: śr paź 01, 2025 10:09 pm KKE to się chyba pogubili w swoich opowieściach. Najpierw chcieli mieć monopol na sprawę, opowiadali ile to nie zrobili, a koniec końców nie wypuścili materiału, który obiecali. A na fejsie ich Ywonka robiła z ludzi kretynów. Dalej opowiadają, że wiedzą ale nie powiedzą. Ja już nie kupuję tych bajek.
bajkopisarze a chronią te swoje materiały jakby nie wiadomo co tam było :')
Awatar użytkownika
Panna Marianna
Channelka

Post autor: Panna Marianna »

Pumczita pisze: wt wrz 30, 2025 12:16 am Z Łobza nie Łobeza. Mieszkam dość niedaleko więc sorry ale muszę cię poprawić
Dzieki i przepaszam za pomylke 🙈
Pola86
MiamiBicz

Post autor: Pola86 »

florella pisze: śr paź 01, 2025 11:28 pm bajkopisarze a chronią te swoje materiały jakby nie wiadomo co tam było :')
Raczej nic tam nie ma, bo gdyby mieli coś konkretnego już dawno daliby na policje i coś by się działo a nie wręcz odwrotnie, wszystko ucichło.
Anice1
Gacie z oceanu

Post autor: Anice1 »

Pola86 pisze: czw paź 02, 2025 1:59 pm Raczej nic tam nie ma, bo gdyby mieli coś konkretnego już dawno daliby na policje i coś by się działo a nie wręcz odwrotnie, wszystko ucichło.
Moim zdaniem to jest cisza przed burzą
Pola86
MiamiBicz

Anice1 pisze: ndz paź 05, 2025 2:47 am Moim zdaniem to jest cisza przed burzą
Trochę długa ta cisza...
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Ja myśle, że żadnej burzy nie będzie. Podobno policja chodzi i wypytuje ludzi, księdza. To znaczy, że nic nie mają i dalej się motają.
Awatar użytkownika
zelciaaa
Naczelny Zapierdalacz

Post autor: zelciaaa »

A może mają ale potrzebują czegoś by nikt nic nie podważył i sądzie 👩‍⚖️
Krzysiek90
Koczkodan

Post autor: Krzysiek90 »

lepiej bym tego nie ujal i tez odnioslem takie wrazenie :(

Szef tego kanalu KKE to mial za zle, ze inni też robią o tym materialy i sie nawet nasmiewal z tych analiz AI...

Potem kilka razy sugerowal, ze wiedzą duzo wiecej, ze sprawa coraz blizej rozwiazania i nadal nic.

A nie ogladam KKE glownie od czasu, jak pojechali na jakis material w teren i szef tego kanalu to jakby mial za zle, ze chodzi "tylko" o ucieczkę corki z domu od samotnej matki. Odioslem wrazenie, ze pomyslal sobie, ze "po co mysmy tutaj w ogole przyjechali, jak sie nic takiego nie stalo"

Lider tego kanalu nie wzbudza mojej sympatii, jego brat jest chyba ok, ale na tych filmikach byl zdominowany przez brata
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Krzysiek90 pisze: ndz paź 05, 2025 4:37 pm
Lider tego kanalu nie wzbudza mojej sympatii, jego brat jest chyba ok, ale na tych filmikach byl zdominowany przez brata
Dokładnie myślę tak samo. Już nie chcę wchodzić głębiej bo panowie za bardzo utkwili w poprzedniej epoce i wszystkich straszą, zgłaszają i pozywają. Koszmar. Odlajkować i trzymać się jak najdalej.
jagodzianka214
Gacie z oceanu

Post autor: jagodzianka214 »

florella pisze: śr paź 01, 2025 11:28 pm bajkopisarze a chronią te swoje materiały jakby nie wiadomo co tam było :')
Już wiadomo. Opublikowali nowy filmik. W sumie nie mają nic konkretnego, jakieś poszlaki, ciągle podkreślają że nic nie sugerują, ALE… - niby Jan zamawiał jakąś tajemniczą przesyłkę zza granicy przez znajomych, a P. Beata dzień przed zaginięciem bardzo źle się czuła. „Nie chcemy spekulować, że była podtruwana, żeby czasem ktoś nie pomyślał, że Jan cos zamówił…”

Jestem ciekawa czy wypuszczenie tego jest celowe czy to jakaś prowokacja w porozumieniu z organami czy po prostu ich odpowiedź na krytykę
Pola86
MiamiBicz

jagodzianka214 pisze: czw lis 06, 2025 8:47 am Już wiadomo. Opublikowali nowy filmik. W sumie nie mają nic konkretnego, jakieś poszlaki, ciągle podkreślają że nic nie sugerują, ALE… - niby Jan zamawiał jakąś tajemniczą przesyłkę zza granicy przez znajomych, a P. Beata dzień przed zaginięciem bardzo źle się czuła. „Nie chcemy spekulować, że była podtruwana, żeby czasem ktoś nie pomyślał, że Jan cos zamówił…”

Jestem ciekawa czy wypuszczenie tego jest celowe czy to jakaś prowokacja w porozumieniu z organami czy po prostu ich odpowiedź na krytykę
Odgrzewają kotleta bo może nie mają za bardzo o czym gadać, a tu wiadomo że se podbiją oglądalność.
Minął ROK od rozpłynięcia się w powietrzu p. Beaty i nadal nie ma NIC, kompletnie NIC.
Pipi41
Mokra Włoszka

Post autor: Pipi41 »

Też liczyłam na jakieś "wow" w tym odkładanym od tylu dni filmie. Mówili mamy coś dla was co was zainteresuje. Będziecie w koncu wiedzieć. A nic konkretnego nie przekazali. To co mówili już słyszałam u innych osób w podcastach. Nic nowego nie wiedzą i nagrali coś na szybko, bo ludzie ich cisnęli o jakieś info o Poradzu. Śmieszyło mnie to, że chcieli z J. się skontaktować i zadać mu pytania o których mówili i co myśleli, że prawdę im powie🤣🤣🤣 na pewno by się przyznał co było w paczce 🙈🙈
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

jagodzianka214 pisze: czw lis 06, 2025 8:47 am Już wiadomo. Opublikowali nowy filmik. W sumie nie mają nic konkretnego, jakieś poszlaki, ciągle podkreślają że nic nie sugerują, ALE… - niby Jan zamawiał jakąś tajemniczą przesyłkę zza granicy przez znajomych,
Powiem szczerze, że mam ich dość. Najpierw mieli dać pierwszą część wywiadu z Agą ale za kilka tyg bo prawnik sprawdza, potem sugerowali że Jan gdzieś jechał o 3 w nocy w domyśle pewnie ze zwłokami Beaty. Teraz była NIBY tajemnicza przesyłka. To jest paskudne. Masz dowód ok, nie masz to zamknij twarz i nie pomawiaj ludzi.
Anice1
Gacie z oceanu

Oglądam na bieżąco materiały na YT różnych twórców, ale wróciłam do nagrywki z JK z KK sprzed 8 miesięcy i jestem w szoku... Naprawdę? Wynieść wszystkie rzeczy żony?
marley71
ToTylkoHermes

Post autor: marley71 »

Zabawne, że sprawców "aktu dywersji" na kolei w Mice polskie służby znalazły w ciągu jednej doby, a tu? Kobieta ginie w biały dzień bez śladu, nie ma ani ciała, ani żywej zaginionej, tropy prowadzą do pato-mężusia i jego nowej flamy z kryminalną przeszłością i... nic, zero postępów w śledztwie!

Kompromitacja.
Nawet nie chce mi się o tym myśleć, bo mnie pusty śmiech ogarnia. Państwo z goowna i dykty. I tylko Beaty szkoda, i jej dzieci żal...
khloe
RóżowePolo

Post autor: khloe »

Anice1 pisze: ndz lis 23, 2025 1:04 am Oglądam na bieżąco materiały na YT różnych twórców, ale wróciłam do nagrywki z JK z KK sprzed 8 miesięcy i jestem w szoku... Naprawdę? Wynieść wszystkie rzeczy żony?
Twierdził, że do ogrzewanej przyczepy a to nieprawda, rzeczy zgniły i nie nadają się do niczego
Wygląda, jakby wiedział, że nikt po nie nie wróci
Awatar użytkownika
misiapysia890
Pierścionek_od_passera

Post autor: misiapysia890 »

khloe pisze: pn lis 24, 2025 3:20 pm Twierdził, że do ogrzewanej przyczepy a to nieprawda, rzeczy zgniły i nie nadają się do niczego
dokładnie. wiedział, ze nikt po nie nie wróci.
marley71
ToTylkoHermes

Post autor: marley71 »

Uważam, że w takich przypadkach powinno być serum prawdy - wypijasz i śpiewasz, jak nie masz nic do ukrycia, to nie ma czego się bać.
Anice1
Gacie z oceanu

Archiwalne materiały robią ogromne wrażenie.
Trzymam kciuki za powodzenie w rozwiązaniu sprawy.
Sądzę, że jest sporo rzeczy o których nie powiedziano.

khloe pisze: pn lis 24, 2025 3:20 pm Twierdził, że do ogrzewanej przyczepy a to nieprawda, rzeczy zgniły i nie nadają się do niczego