Hej Krakowianki!
Gdzie kupujecie swoje kosmetyki?
Ja ze swojej strony bardzo polecam slowglow na ul. Smoleńsk - duża dostępność i naprawdę wyjątkowo dobra obsługa. Pierwszy raz spotkałam się tam z indywidualnym podejściem i aż nie chciało się wychodzić ze sklepu, w porównaniu do wszechobecnych wzroków w Sephorze to bardzo miła odmiana
Kraków - gdzie po kosmetyki?
Moderator: verysweetcherry
- damascenka
- Administrator
-
- MoetGlass
Mają tam jakiś program lojalnościowy? Ja po lepsze kosmetyki, mniej znanych marek chodzę do Pigmentu.
-
- Koczkodan
Slowglow super, ale polecam douglasa w modlniczce- super ale to super obsluga i panie hojne jesli chodzi o dodatki do zakupowdamascenka pisze: ↑pt mar 24, 2023 5:29 pm Hej Krakowianki!
Gdzie kupujecie swoje kosmetyki?
Ja ze swojej strony bardzo polecam slowglow na ul. Smoleńsk - duża dostępność i naprawdę wyjątkowo dobra obsługa. Pierwszy raz spotkałam się tam z indywidualnym podejściem i aż nie chciało się wychodzić ze sklepu, w porównaniu do wszechobecnych wzroków w Sephorze to bardzo miła odmiana
W zasadzie każde serum silikonowe i spray termoochronny się nada. A mgiełki z filtrem UV to np. Anwen Summer protect (dość tłuste), Onlybio och! rona przed uv, Element spray ochronny, Nuxe sun, Pilomax sun wax, Rahua Hydration Detangler z UV, Matrix i L'Oreal też mają, nawet sun ozon z roska, no i super jest ta mgielka od selvert https://sklep.kosmoprof.pl/pl/menu/filt ... 0-195.html od groma tego jest. Ja wolę bs i serum silikonowe, te same, które używam na co dzień.