Znam osobiście osobę, z którą Dawid pisał.pieczonyziemniak. pisze: ↑pn lip 14, 2025 8:47 pm Ktoś wrzucał ale czy jest to w jakiś sposób potwierdzone czy tylko plotka?
A z Olą chodziłam do szkoły i miałam swego czasu z nią dobry kontakt.
Znam osobiście osobę, z którą Dawid pisał.pieczonyziemniak. pisze: ↑pn lip 14, 2025 8:47 pm Ktoś wrzucał ale czy jest to w jakiś sposób potwierdzone czy tylko plotka?
Dawida nie znam, jeśli chodzi o Olę kto jej nie znał od razu uwierzył w wydarzenia przedstawione w podcaście, kto ją znał ma wątpliwości. Szczególnie, że była pyskata, wszystkich straszyła tatą policjantem i wyskakiwała z łapami do innych. Taką ją pamiętam.
Czyli typowa bananowa dziewczyna?krawat pisze: ↑pn lip 14, 2025 8:59 pm Dawida nie znam, jeśli chodzi o Olę kto jej nie znał od razu uwierzył w wydarzenia przedstawione w podcaście, kto ją znał ma wątpliwości. Szczególnie, że była pyskata, wszystkich straszyła tatą policjantem i wyskakiwała z łapami do innych. Taką ją pamiętam.
Ja uważam osobiście, że po prostu znaleźli się w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiednim czasie.
Bananowa to bym nie powiedziała, zależy co masz na myśli - jak kogoś lubiła to nie dawała odczuć tego, że jest z "lepszego" domu. Ale mniemanie o sobie miała bardzo wysokie. edit: W skrócie jak z nią dobrze żyłeś to było ok.
Bardziej miałam na myśli po Twoim komentarzu wyżej, że się wywyższała przez ojca i ojcem zasłaniała czyli co to nie ona ale jak dupa się będzie palić to tatuś pomoże
Hm? Bananowa. Wydaje mi sie, ze jesli mama musiała wyjeżdżać do pracy za granicę to chyba aż tak się w domu nie przelewało?
No ogólnie co się nie działo czy jakieś bójki, czy narkotyki - to się zawsze śmiała, że jej ch*ja zrobią, bo ojciec policjant.pieczonyziemniak. pisze: ↑pn lip 14, 2025 9:16 pm Bardziej miałam na myśli po Twoim komentarzu wyżej, że się wywyższała przez ojca i ojcem zasłaniała czyli co to nie ona ale jak dupa się będzie palić to tatuś pomoże
Też mi się wydaje że gdyby tam było mnóstwo kasy matka nie zostawiła by córki i wyjechała za chlebemJajajakberety904 pisze: ↑pn lip 14, 2025 9:19 pm Hm? Bananowa. Wydaje mi sie, ze jesli mama musiała wyjeżdżać do pracy za granicę to chyba aż tak się w domu nie przelewało?
A ona nie wyjechała jak się rozeszli z ojcem? Są różne wersjeJajajakberety904 pisze: ↑pn lip 14, 2025 9:19 pm Hm? Bananowa. Wydaje mi sie, ze jesli mama musiała wyjeżdżać do pracy za granicę to chyba aż tak się w domu nie przelewało?
No nie wiem czy wysyłanie nudesów 4 miesiące po takiej tragedii jest odpowiednieauforie pisze: ↑pn lip 14, 2025 9:37 pm Co do Dawida i jego pisania z dziewczynami. To wg was kiedy mógł zacząć to robić?
Został wdowcem, dochodził do siebie leżąc na kanapie. Pisanie z dziewczynami nie musiało od razu oznaczać związku i gotowosci na nowa milosc. Miał czekać bo wg ludzi jest za wcześnie na poznawanie innych osób?
Napewno nie 3,5 msc po tragicznej śmierci żony młodego małżeństwaauforie pisze: ↑pn lip 14, 2025 9:37 pm Co do Dawida i jego pisania z dziewczynami. To wg was kiedy mógł zacząć to robić?
Został wdowcem, dochodził do siebie leżąc na kanapie. Pisanie z dziewczynami nie musiało od razu oznaczać związku i gotowosci na nowa milosc. Miał czekać bo wg ludzi jest za wcześnie na poznawanie innych osób?
Jak to się mówi "klin klinem". No ale faktycznie społeczeństwo wymaga leżeć w depresji i rozpaczać minimum dwa lata. I broń boziu żadnych wiadomości z wolnymi kobietami.Jajajakberety904 pisze: ↑pn lip 14, 2025 9:47 pm Napewno nie 3,5 msc po tragicznej śmierci żony młodego małżeństwa
Wybacz, ale przyzwoitemu człowiekowi nie takie rzeczy w głowie jak tinder w takim czasie po zawarciu małżeństwa
Nie znam kolesia. Widzę że ma problem z powiedzeniem prawdy i zasłania się niepamięcią. Szkoda że nie chce współpracować. Ale to że nawiązywał relacje w grudniu nie uważam za coś złego. Jak już mówiłam samo pisanie do dziewczyn nie jest niczym złym. Skąd mogę wiedzieć jakie mial zamiary i czy wysyłał tam nudesy czy uprawiał ostry podryw.flamingo44 pisze: ↑pn lip 14, 2025 10:30 pm Dawid ma więcej za uszami a to tylko wisienka na torcie. Tylko kompletny ignorant tego nie widzi.
Stąd że odezwała się tutaj dziewczyna która zna kobietę z którą pisał na Tinderze więc zapewne stąd wie że to były między innymi nidesyauforie pisze: ↑pn lip 14, 2025 10:36 pm Nie znam kolesia. Widzę że ma problem z powiedzeniem prawdy i zasłania się niepamięcią. Szkoda że nie chce współpracować. Ale to że nawiązywał relacje w grudniu nie uważam za coś złego. Jak już mówiłam samo pisanie do dziewczyn nie jest niczym złym. Skąd mogę wiedzieć jakie mial zamiary i czy wysyłał tam nudesy czy uprawiał ostry podryw.
Nie tylko zarobek ale i skok na fejm, bo ludzie zaczęli oznaczać anglojęzycznych twórców i wywęszyła, że jak doda angielskie napisy to zaraz rozkręci karierę międzynarodowa.