Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
EmEm
RiczAsFak

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: EmEm »

KaSandrra pisze: ndz cze 08, 2025 7:19 am Wszyscy którzy bronią tego psychopaty są jego pokroju.
Bez przesady, nie widziałam żeby ktoś go bronił. Nie licząc oczywiście matki
Awatar użytkownika
babycowboy
Koczkodan

Post autor: babycowboy »

EmEm pisze: ndz cze 08, 2025 7:23 pm Bez przesady, nie widziałam żeby ktoś go bronił. Nie licząc oczywiście matki
To musisz mocniej poszukać. Jest pełno "samców alfa" którzy nadal piszą, że tak kończy się nękanie i że biedny już nie wytrzymał. Niektórzy to całe epopeje piszą o tym jak ten młody, utalentowany mężczyzna nie udźwignął takiego piętna i teraz będzie musiał odsiadywać karę za to, że zniszczyła i zastraszyła go szesnastolatka, 50 kg wagi, 160 cm wzrostu. Diabeł wcielony
Felczi
ZdalnaFanka

Post autor: Felczi »

EmEm pisze: ndz cze 08, 2025 7:23 pm Bez przesady, nie widziałam żeby ktoś go bronił. Nie licząc oczywiście matki
Jak mi się wyświetli jakiś tiktok z tej sprawy, to większość komentarzy brzmi "karma" "a ona mogła go gnebic" itd.
Awatar użytkownika
SmokAnalog
120mkw

Post autor: SmokAnalog »

Felczi pisze: pn cze 09, 2025 12:09 am Jak mi się wyświetli jakiś tiktok z tej sprawy, to większość komentarzy brzmi "karma" "a ona mogła go gnebic" itd.
Ale jak to w końcu z tym było? Jest to 100% wymysł starej, czy jednak jakieś szykanowanie ze strony M. tam miało miejsce? Jeśli to drugie, to oczywiście B. nie miał prawa jej zabić ani robić jej jakiejś większej krzywdy, mnie bardziej interesuje, czy jest jakiekolwiek ziarno prawdy w tym, że ona go tyrała?
KasiaBasia56
Modna

Post autor: KasiaBasia56 »

SmokAnalog pisze: pn cze 09, 2025 12:22 am Ale jak to w końcu z tym było? Jest to 100% wymysł starej, czy jednak jakieś szykanowanie ze strony M. tam miało miejsce? Jeśli to drugie, to oczywiście B. nie miał prawa jej zabić ani robić jej jakiejś większej krzywdy, mnie bardziej interesuje, czy jest jakiekolwiek ziarno prawdy w tym, że ona go tyrała?
Właśnie nie ma na to żadnych dowodów, oni kiedyś nawet para byli i spali ze sobą
Anka0999
Siatkarka

Post autor: Anka0999 »

Na spotted mława wypowiada się mąż byłej przyjaciółki matki Bartka. Podobno ich synowie się kolegowali, ale się pokłócili i pobili, a Giżyńska po tej akcji próbowała rozjechać autem tego chłopaka.
Widać życie ludzkie dla tej rodziny nic nie znaczy.
Są także wpisy o tym, jak Bartek nękał kolegów w klasie, jednemu wbił gwóźdź w rękę. Nie respektował innych ludzi i nauczycieli. Podobno kolejna sprawa z chłopcem nękanym przez Bartka ucichła, bo Giżyńscy wyremontowali salę w klasie.
Obłudna i obrzydliwa rodzina.
Wyobraźcie sobie mieć takich sąsiadów psychopatów za płotem...
liliona12
LouiBag

Post autor: liliona12 »

Anka0999 pisze: pn cze 09, 2025 6:55 am Na spotted mława wypowiada się mąż byłej przyjaciółki matki Bartka. Podobno ich synowie się kolegowali, ale się pokłócili i pobili, a Giżyńska po tej akcji próbowała rozjechać autem tego chłopaka.
Widać życie ludzkie dla tej rodziny nic nie znaczy.
Są także wpisy o tym, jak Bartek nękał kolegów w klasie, jednemu wbił gwóźdź w rękę. Nie respektował innych ludzi i nauczycieli. Podobno kolejna sprawa z chłopcem nękanym przez Bartka ucichła, bo Giżyńscy wyremontowali salę w klasie.
Obłudna i obrzydliwa rodzina.
Wyobraźcie sobie mieć takich sąsiadów psychopatów za płotem...
Podtrzymuję, że gdyby nie matka całe to zabójstwo i próba s. nie miałyby miejsca.
Pewnie chce siedzieć w Grecji jak najdłużej i "czuje się tu bezpiecznie", bo wie, że i ona odpowie za to, co się stało Mai.
3lata
Channelka

Post autor: 3lata »

3lata
Channelka

Post autor: 3lata »

Mamusia znowu będzie wybielać synka 🤦🏻‍♀️
Awatar użytkownika
nesquik
BagietkaZszarlott

Post autor: nesquik »

Jeszcze kilka wywiadów i za chwile matka będzie tanczyc w tańcu z gwiazdami.
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Post autor: damascenka »

nesquik pisze: pn cze 09, 2025 12:38 pm Jeszcze kilka wywiadów i za chwile matka będzie tanczyc w tańcu z gwiazdami.
Mieliśmy już taką celebrytkę, też Kasia, na koniach jeździła. XD
Awatar użytkownika
nesquik
BagietkaZszarlott

damascenka pisze: pn cze 09, 2025 4:11 pm Mieliśmy już taką celebrytkę, też Kasia, na koniach jeździła. XD
Jak wyjdzie za 7 lat to Super Express ją odgrzebie ;P
Awatar użytkownika
Lo1337a
Kciuk

Post autor: Lo1337a »

nesquik pisze: pn cze 09, 2025 4:21 pm Jak wyjdzie za 7 lat to Super Express ją odgrzebie ;P
Mamamadzi juz za 7 lat wychodzi? Chryste, jak to zlecialo :o
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Lo1337a pisze: pn cze 09, 2025 4:52 pm Mamamadzi juz za 7 lat wychodzi? Chryste, jak to zlecialo :o
Coś mi się nie kalkuluje ona 25 lat dostała więc chyba dopiero z 14-15 siedzi
marley71
ToTylkoHermes

Post autor: marley71 »

Tak offtopując jeszcze o mamie Madzi: czytałam artykuł, że jak wyjdzie, to zmienia (albo już zmieniła, nie pamiętam) nazwisko. Wyjdzie na wolność jako Katarzyna Niewaśniewska, właśnie po to, by zachować anonimowość. Z jej dosyć charakterystycznym wyglądem ukrycie się będzie raczej dość trudne, moim zdaniem Kasia ma nietypową urodę, a przez to co zrobiła i jak się lansowała w mediach, została doskonale zapamiętana przez ludzi.

No, czekamy jak się jej losy potoczą dalej i czy będzie faktycznie żyła z dala od mediów, czy rąbnie sesyjkę na koniach max kwartał po opuszczeniu więzienia :D
Awatar użytkownika
nesquik
BagietkaZszarlott

Lo1337a pisze: pn cze 09, 2025 4:52 pm Mamamadzi juz za 7 lat wychodzi? Chryste, jak to zlecialo :o
Teoretycznie, bo w 2032 może się ubiegać o wcześniejsze zwolnienie. Będzie miała wtedy 20 lat za sobą. Dostała 25.
Jeśli sąd sie nie zgodzi to wyjdzie 2037r
Gamora
BlondDoczep

Post autor: Gamora »

marley71 pisze: pn cze 09, 2025 7:08 pm Tak offtopując jeszcze o mamie Madzi: czytałam artykuł, że jak wyjdzie, to zmienia (albo już zmieniła, nie pamiętam) nazwisko. Wyjdzie na wolność jako Katarzyna Niewaśniewska, właśnie po to, by zachować anonimowość. Z jej dosyć charakterystycznym wyglądem ukrycie się będzie raczej dość trudne, moim zdaniem Kasia ma nietypową urodę, a przez to co zrobiła i jak się lansowała w mediach, została doskonale zapamiętana przez ludzi.

No, czekamy jak się jej losy potoczą dalej i czy będzie faktycznie żyła z dala od mediów, czy rąbnie sesyjkę na koniach max kwartał po opuszczeniu więzienia :D
Niby tak, ale ja będzie trzymała się z daleka kamer, to będzie o 7-10 lat starsza. 10 lat jednak robi swoje, będzie wyglądać trochę inaczej.
marley71
ToTylkoHermes

Post autor: marley71 »

Jasne, TROCHĘ tak. Ale nadal, przy dosyć charakterystycznej buzi, ukrycie się będzie trudne. Ona nie ma takiej pospolitej urody kopiuj-wklej.

Dobra, koniec offtopa, wracamy do tematu ;)
Awatar użytkownika
joalla
Currently: planning drama

Post autor: joalla »

Wiecie, czy da się gdzieś obejrzeć dzisiejszą “uwagę” dotyczącą tej sprawy?
Nie mam dostępu do tv.
thisguuurl
LouiBag

Post autor: thisguuurl »

joalla pisze: pn cze 09, 2025 7:47 pm Wiecie, czy da się gdzieś obejrzeć dzisiejszą “uwagę” dotyczącą tej sprawy?
Nie mam dostępu do tv.
Tak, na stronie Uwagi.
Awatar użytkownika
joalla
Currently: planning drama

Post autor: joalla »

thisguuurl pisze: pn cze 09, 2025 7:58 pm Tak, na stronie Uwagi.
Dzięki.
Giżyńska opowiada okropne kocopoły, stworzyła też nowe fejk konto https://www.facebook.com/share/15cJq5sm ... tid=wwXIfr
serdelek00

Post autor: serdelek00 »

joalla pisze: pn cze 09, 2025 8:12 pm Dzięki.
Giżyńska opowiada okropne kocopoły, stworzyła też nowe fejk konto https://www.facebook.com/share/15cJq5sm ... tid=wwXIfr
Chrystepanie dlaczego ona nie dostanie jakiegoś sądowego knebla chociażby do momentu zapadnięcia prawomocnego wyroku dla syna?!
lola20031
BagietkaZszarlott

Post autor: lola20031 »

ku*wa, hahaha po próbie samob* ma problemy z pamięcią, on nie wie czemu jest w celi, on cierpi 😂
Awatar użytkownika
Smb911
TrampekLV

Post autor: Smb911 »

lola20031 pisze: pn cze 09, 2025 10:18 pm ku*wa, hahaha po próbie samob* ma problemy z pamięcią, on nie wie czemu jest w celi, on cierpi 😂
Śledząc sprawę tego się obawiałam najbardziej. samob* nie wyszedł to będzie zasłaniać się amnezją… Tragedia obu rodzin. Dziewczyna zasługuje na sprawiedliwość.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Odcinek uwagi z tą matką to jakieś inne uniwersum ona powinna dostać wyrok