Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
Kocieoczy
SushiAddict

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: Kocieoczy »

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci ... wYHp_a4eAQ

Podejrzany o zabójstwo 16-letniej Mai - Bartosz G. został przetransportowany do szpitala w stanie krytycznym - podają greckie media. Dzień wcześniej grecki sąd wydał decyzję w sprawie wykonania wobec niego Europejskiego Nakazu Aresztowania.
merrycherry
Koczkodan

Post autor: merrycherry »

Czyli mamusia miała rację pisząc, że do Polski żywy nie wróci, mhmmm
liliona12
LouiBag

Post autor: liliona12 »

Stan krytyczny, ale stabilny. Jeszcze zdąży zostać osądzony i wsadzony do więzienia. Pewnie chciał zrobić dramę, a nie faktycznie cos sobie zrobić.
Awatar użytkownika
nieuchwytny_uchwyt
RoyalBaby

Post autor: nieuchwytny_uchwyt »

merrycherry pisze: czw maja 29, 2025 3:17 pm Czyli mamusia miała rację pisząc, że do Polski żywy nie wróci, mhmmm
Pewnie to ustalili że w taki sposób będą chcieli się wymigać od odpowiedzialności. Myślałam, że go tam lepiej pilnują.
Jakoś nie jest mi go żal. Oby wrócił do zdrowia i szybko stanął przed sądem.
Awatar użytkownika
kvsiv17
Currently:Top

Post autor: kvsiv17 »

To teraz bedzie pilnowany jeszcze bardziej, zero swobody. I nie pilnowany od innych wiezniow w PL tylko od siebie samego, gratulacje
Awatar użytkownika
nieuchwytny_uchwyt
RoyalBaby

Ja wiem jedno - jeszcze raz jego matka będzie prorokowac takie rzeczy to osobiście wystosuje maila do każdego miejsca w którym jej syn będzie przebywał aby mieli na niego oko.
lola!!!
Dieta 600 kcal

Post autor: lola!!! »

Jakim cudem on wykonał telefon do matki aby się z nią pożegnać? Czemu on ma tam telefon???
Awatar użytkownika
mezalians_urodowy
GrzaneWino

Post autor: mezalians_urodowy »

lola!!! pisze: czw maja 29, 2025 3:51 pm Jakim cudem on wykonał telefon do matki aby się z nią pożegnać? Czemu on ma tam telefon???
Pewnie automat telefoniczny jak w aresztach i więzieniach na całym świecie
Awatar użytkownika
nieuchwytny_uchwyt
RoyalBaby

mezalians_urodowy pisze: czw maja 29, 2025 4:03 pm Pewnie automat telefoniczny jak w aresztach i więzieniach na całym świecie
Tak, w cywilizowanych krajach osadzony w areszcie ma prawo do kontaktów z rodziną. Pewnie szczególnie w sytuacji gdy jest to areszt dla nieletnich.
Awatar użytkownika
BlackSwan@1
Modna

Post autor: BlackSwan@1 »

Dla mnie to chore, że ta matka zmieniła mu dane na fb i wypusuje takie rzeczy z jego konta. Nie ma na to paragrafu jakiegoś? Nikt tego nie zgłosił? W ogóle skąd ona miała hasła do jego kont?
kulturalnyrozmowca
GreckieWakacje

Post autor: kulturalnyrozmowca »

Mamcia zaraz powie, że hejt go zabił
Awatar użytkownika
nieuchwytny_uchwyt
RoyalBaby

kulturalnyrozmowca pisze: czw maja 29, 2025 4:49 pm Mamcia zaraz powie, że hejt go zabił
Już tak napisała z anonima na spotted Mława
Awatar użytkownika
malinowepola2013
LouiBag

Post autor: malinowepola2013 »

W radiu trąbią właśnie, że chciał się powiesić w celi. Ponoć stan krytyczny ale zdążył się pożegnać z matką
Awatar użytkownika
babycowboy
Koczkodan

Post autor: babycowboy »

Lepiej niech gówniarza zaczną pilnować. Jeżeli znowu spróbuje i mu się uda stracę nadzieje w sprawiedliwość. Zaciągnąć go do Polski, osądzić i potem niech robi co chce. A ta idiotka powinna mieć odcięty dostęp do niego, bo skoro pisała o samob* i rzeczywiście próbował się zabić to nie zdziwiłabym się gdyby ona ten plan mu podsunęła. To jest wariatka
sarad
ZdalnaFanka

Post autor: sarad »

malinowepola2013 pisze: czw maja 29, 2025 5:08 pm W radiu trąbią właśnie, że chciał się powiesić w celi. Ponoć stan krytyczny ale zdążył się pożegnać z matką
matka potwór za to wszystko odpowiada, ciekawe, czy kiedykolwiek nawiedzą ją jakiekolwiek przemyślenia
Nevia91
BlondDoczep

Post autor: Nevia91 »

Nie lubię życzyć komuś źle, ale jak pójdzie siedzieć będziemy go utrzymywać dla nich najlepsza kara by było jakby został leżącym śmierdzącym gnojem któremu matka by musiała zmieniać całe życie pampersy
Awatar użytkownika
amarenka
Migocząca Świeczka

Post autor: amarenka »

Nevia91 pisze: czw maja 29, 2025 6:29 pm Nie lubię życzyć komuś źle, ale jak pójdzie siedzieć będziemy go utrzymywać dla nich najlepsza kara by było jakby został leżącym śmierdzącym gnojem któremu matka by musiała zmieniać całe życie pampersy
Matce też wielki *uj do dupy za bycie takim okropnym człowiekiem:))
prawda, mamusiu? :angel:
Nevia91
BlondDoczep

Post autor: Nevia91 »

Dlatego niech mamusia zmienia obsrane pampersy po swoim synusiu do końca ich marnego życia ✊
Pakoo
Ciastko

Post autor: Pakoo »

xnyxx pisze: pt maja 02, 2025 6:45 pm Sama nie wiem, ale nie jest mi jej żal. To nie jest matka, która jest w szoku i w żałobie po tym co się stało. To jest osoba niezrównoważona, która, według mnie, powinna trafić na obserwację do szpitala psychiatrycznego, bo zaraz zrobi jakąś głupotę jak synek.

Boe rozczulaj się nad osobą gdzie nie mam pewnego białka- czarno na białym.. każdej młodeh osoby jest szkoda bo oceniamy to przez Aktualna sytuację która jest tylko tytułem. Reszta stron zna dogłębnie ich życie/ relacje
Radoska
Szpilson

Post autor: Radoska »

Nevia91 pisze: czw maja 29, 2025 6:29 pm Nie lubię życzyć komuś źle, ale jak pójdzie siedzieć będziemy go utrzymywać dla nich najlepsza kara by było jakby został leżącym śmierdzącym gnojem któremu matka by musiała zmieniać całe życie pampersy
Mnie bardziej martwi co będzie jak wyjdzie. Bo na bank się nie zmieni, a jak już to na gorsze. Matka zrobi swoje, będzie go utwierdzać, że jest ofiarą, a wszyscy wokół to wrogowie. Jak dla mnie to ona ma destrukcyjny wpływ na niego. To chora kobieta.
Pakoo
Ciastko

Trudne_Sprawy pisze: pt maja 02, 2025 7:33 pm Mnie przeraża fakt, że hejterski profil został założony w 2021 roku 4 lata temu, te dzieci miały po 12 i 13 lat 🤯
Noo mordeczko Nasze pokolenie twórz takie osobowości 🫣
Pakoo
Ciastko

Kobieteria pisze: czw maja 01, 2025 11:27 pm Myślicie, że matka szalała tak wczoraj na fejsie bo serio nie wiedziała i tak mocno była pewna, że jest niewinny, czy próbowała odsunąć od niego podejrzenia? Nie chce mi się wierzyć, że jest tak głupia, bo tymi tłumaczeniami zamiast go obronić tylko skierowała na niego (i siebie) światło reflektorów. Czy to możliwe, że nie wiedziała? Jak bardzo trzeba mieć w dupie swojego dzieciaka żeby nie zauważyć?
wracajac do rodzice dzieci. Każdy z Nas był młody i bardziej nadążał za tym wszystkim i stopniowo zdobywał większe doświadczenie... W dzisiejszych czasach internetu nie problem wprowadzić kogoś w błąd.
Pakoo
Ciastko

PrzemoKondratowicz pisze: pt maja 02, 2025 12:06 am Moja teoria na te komentarze jest taka że babka miała ciężki dzień może wleciał alkohol i po prostu jej nerwy puściły bo ona chyba naprawdę wierzy w świętość syna i naprawdę jest z tych matek którym gdyby zaginął syn albo został skazany to by pierwsza krzyczała że był ministrantem i dzień dobry mówił
Wierz mi mordeczko że kazdy świadomy/ zdrowo myślący człowiek jest taki. W każdym cLowieku drzemie siła. Gdy jest zmuszony ją pokazać. W tym przypadku siłę wzięła bezmyślność i głupota oraz fala negatywnych treści od osób bajblizszych
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Post autor: KrwawaMary »

Na początku była informacja, że zostały zatrzymane w tej sprawie dwie lub trzy osoby, nie pamiętam już dokładnie. Wiadomo kto to i jaki mieli udział w sprawie?
Pakoo
Ciastko

Magdassch pisze: pt maja 02, 2025 5:07 pm Oczywiście nie bronię matki, ale tak jak ktoś wyżej napisał ma ona zupełnie inny obraz syna, reaguje emocjonalnie, za wszelką cenę broni syna i pisze komentarze których nigdy nie powinna napisać
Tu budzi się instynkt marki/ rodzica jestem w stanie zrozumieć jeżeli faktycznie zna prawdę, a zachowuje się tak jak się zachowuję. Każdy rodzic wie że kiedy dziecko jego jest zagrożone to poświęca się i wykłada wszystkie karty na stół. Czy to wartościowe czy nie..