ok, czyli teraz w tej sprawie każdy czeka az grecja wyda go polsce?miev pisze: ↑pn maja 05, 2025 6:34 pm Ona nie założyła o nim żadnego profilu. Nie wiem kogo masz na myśli piszac, ze „każdy” go broni. Zapewne stwierdzasz to po komentarzach na spotted Mława - cóż mogę powiedzieć… niezle bagno się tam dzieje.
A co do matki, zawzięcie twierdzi że jest dumna ze swojego syna. Aktywnie wstawiała posty oraz kłóciła się z ludźmi w prywatnych wiadomościach. Dziś jednak zainicjowała, że te wpisy są nadawane przez włamywaczy (miała na myśli funkcjonariuszy). Nikt nie wie co ta kobieta ma na celu
Zaginięcie Mai Kowalskiej
Moderator: verysweetcherryRe: Zaginięcie Mai Kowalskiej
- Pierre_Doletz
- Skarpeta Rakieta
A co jeśli powiedział że byli w związku bo wie że znajdą jego materiał genetyczny na (lub w) ciele Mai?
To i tak nic nie zmieni. To zbrodnia ze szczególnym okrucieństwem. Doprecyzowanie, jakie mieli relacje, może naświetlić śledczym obraz sprawy, ale nie zmienia faktu, że została zamordowana z zimną krwią.Pierre_Doletz pisze: ↑pn maja 05, 2025 6:44 pm A co jeśli powiedział że byli w związku bo wie że znajdą jego materiał genetyczny na (lub w) ciele Mai?
Może rzutować na motyw pewniePierre_Doletz pisze: ↑pn maja 05, 2025 6:44 pm A co jeśli powiedział że byli w związku bo wie że znajdą jego materiał genetyczny na (lub w) ciele Mai?
-
zwinka1993
- Ciastko
podaszj akieś informacje z których można wywnioskować że spotkanie było z jego inicjatywy?babycowboy pisze: ↑pn maja 05, 2025 2:56 pm Ja tak samo. Z wszystkich podanych informacji idzie wywnioskować, że spotkanie było z jego inicjatywy. Czemu nie spotkali się w miejscu publicznym tylko zwabił ją gdzieś gdzie ma kontrolę nad otoczeniem, zna teren, wie jakie substancje oraz potencjalne narzędzia się tam znajdują i w przeciwieństwie do innych miejsc wie kto może się tam zjawić, a kto nie? Dużo osób na początku wątku pisało o zbrodni w afekcie. Ten gówniarz dosłownie dokonał overkilla, polewał ją kwasem, bił po głowie, jej ojciec miał podobno problem z rozpoznaniem jej. Ten dzieciak jest tak samo zaburzony jak jego matka i nie wierzę w te bajki, że był grzecznym aniołkiem, które było nękane i nie udźwignęło tego psychicznie. Pewnie gnębił innych tak samo jak inni gnębili jego.
Nie uważam, że to jest coś o czym fantazjował od dawna, ale myślę, że tego dnia szedł tam z jednym zamiarem.
-
stromek.bart
- KlasaBiznes
Blagammmm…stromek.bart pisze: ↑pn maja 05, 2025 7:16 pm Nie ma dowodów. Myślisz, że media by milczały a ona sobie chodziła normalnie. Jakby ją zamkneli w ośrodku to na dłużej
Oczywiście, że się dzieje. Ile było zbrodni gdzie przypadkowe osoby były mordowane? Bardzo krzywdzące stwierdzenie.
-
stromek.bart
- KlasaBiznes
Piszesz o samob* 3 osób przez Maję. Tak z pewnością to małe miasteczko by nie huczało gdyby to była prawda. Te kłamstwa wymyśla matka Bartka
- BlackSwan@1
- Modna
Wyjaśni ktoś czemu on ma list gończy skoro jest zatrzymany? Nie znam się
Formalizacja procedury międzynarodowej czyt. EkstradycjaBlackSwan@1 pisze: ↑pn maja 05, 2025 7:31 pm Wyjaśni ktoś czemu on ma list gończy skoro jest zatrzymany? Nie znam się
typowy wygląd kasjerki z żabki - co to w ogóle jest za tekst?! gdzie ty pracujesz, że taki kompleks masz na punkcie żabki, chyba pełnisz funkcję sekretarki prezesa w PLZuzetka94 pisze: ↑pn maja 05, 2025 6:22 pm Śledzę tę sprawę od kilku dni i zastanawiam się jaki był powód tej zbrodni. Oczywiście straszne jest to co się stało, ale nigdy nic nie dzieje się bez przyczyny. Wiadomo że dziewczyna nie była kryształowa, typowy wygląd kasjerki z żabki, alkohol narkotyki, patorapy, kurator itd itp. Sorry, ale takie zachowania nie są dla typowej nastolatki. Ktoś gdzieś pisał że jakaś osoba chciała popełnić bądź popełniła przez nią s, że była przemocowa, mobbingowała. Widziałam konto na ig poświęcone sprawcy, to konto miało na celu go ośmieszać, ciekawe kto go założył. Jego matka cały czas ją oskarża że to ona krzywdziła, co w ogóle o tym sądzicie?![]()
za to jego zachowanie jest typowe dla nastolatka
dziewczyno nie on jeden się zmagał z hejtem jeśli się zmagał tego nie mnie oceniać nie znam go prywatnie
to nie daje mu i żadnemu innemu pokrzywionemu idiocie z Polski zabijać drugą osobę
taka patologia tylko w kryształowej Polsce co rusz z tego co widzę w Internecie takie smaczki choć ta sprawa na skalę można rzec światowa
Mam nadzieję że ten psychopata dostanie odpowiedni wyrok ale problem w tym że w tym patologicznym kraju raczej na sprawiedliwość liczyć nie można
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Tak szybko działają struktury policyjne, jakieś odświeżenie danych wymaga pewnie pięć mln potwierdzen, plus nie wiem w sumie w Polsce go jeszcze nie ma to może nie zamykają listu dopóki nie będzie u nasBlackSwan@1 pisze: ↑pn maja 05, 2025 7:31 pm Wyjaśni ktoś czemu on ma list gończy skoro jest zatrzymany? Nie znam się
- BlackSwan@1
- Modna
Nowy materiał na kanale Zero. Matka twierdzi, że Maja kochała się w Bartku, on tego nie odwzajemniał i ona go za to prześladowała. Pokazują też marsz
Matka Bartka?BlackSwan@1 pisze: ↑pn maja 05, 2025 7:46 pm Nowy materiał na kanale Zero. Matka twierdzi, że Maja kochała się w Bartku, on tego nie odwzajemniał i ona go za to prześladowała. Pokazują też marsz
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Czyją matka???BlackSwan@1 pisze: ↑pn maja 05, 2025 7:46 pm Nowy materiał na kanale Zero. Matka twierdzi, że Maja kochała się w Bartku, on tego nie odwzajemniał i ona go za to prześladowała. Pokazują też marsz
Tak, właśnie oglądam ten materiał
- BlackSwan@1
- Modna
Matka Bartka tak twierdzi, ale mówi za nią grecka dziennikarka
-
stromek.bart
- KlasaBiznes
Na spotted Mława ktoś wrzucił poniższy komentarz i artykuł.
Ja to coś czuję, że on jeszcze pożałuje, że w tej Grecji został.
„Bardzo dobrze, że nie zdecydowali się na powrót….. poprawczak w Avlonie ściągnie go na ziemię bardzo szybko. Są tam warunki okropne i ogromny rasizm. Poczytajcie sobie o warunkach tam, w którymś momencie tego artykułu jest to trochę opisane. Co prawda artykuł jest sprzed kilku lat ale nie sądzę by się wiele zmieniło.. ten jego adwokat to chyba go nie lubi
”
https://erasmusu.com/pl/erasmus-grecja/ ... ach-927817
Ja to coś czuję, że on jeszcze pożałuje, że w tej Grecji został.
„Bardzo dobrze, że nie zdecydowali się na powrót….. poprawczak w Avlonie ściągnie go na ziemię bardzo szybko. Są tam warunki okropne i ogromny rasizm. Poczytajcie sobie o warunkach tam, w którymś momencie tego artykułu jest to trochę opisane. Co prawda artykuł jest sprzed kilku lat ale nie sądzę by się wiele zmieniło.. ten jego adwokat to chyba go nie lubi
https://erasmusu.com/pl/erasmus-grecja/ ... ach-927817
Czyją matka?BlackSwan@1 pisze: ↑pn maja 05, 2025 7:46 pm Nowy materiał na kanale Zero. Matka twierdzi, że Maja kochała się w Bartku, on tego nie odwzajemniał i ona go za to prześladowała. Pokazują też marsz