Start
Mój profil

Justyna 5 przez 10

Moderator: verysweetcherry
canis_rufus1
Skarpeta Rakieta

Re: Justyna 5 przez 10

Post autor: canis_rufus1 »

malalejde pisze: pn lis 11, 2024 11:08 am jest kilka odcinków czytanych i bardzo słuchać, że czyta. Justyna ma chyba problem z intonacją i zawsze wychodzi to bardzo sztucznie. Jednak wolę jak opowiada.
Które są czytane? Chętnie sprawdzę jak to brzmi 🙂
malalejde
BlondDoczep

Post autor: malalejde »

canis_rufus1 pisze: pn lis 11, 2024 1:58 pm Które są czytane? Chętnie sprawdzę jak to brzmi 🙂
odcinek o Woloszynie, Raport cenniejszy od życia, to taki pierwszy, o którym od razu pomyślałam po Twoim pytaniu. Daj znać, czy masz podobne odczucia do moich.
ramen123
Skarpeta Rakieta

Post autor: ramen123 »

Jeszcze chwila a naprawdę zacznę wierzyć w to, że Olga włamała się do komputera Justyny i wykradła jej tematy na odcinki xD to już kolejny zdublowany temat w krótkim czasie
rockshoot
RoseGold

Post autor: rockshoot »

Przecież to jakiś żart XDDDD
Awatar użytkownika
Juana
RealDiamond

Post autor: Juana »

rockshoot pisze: wt lis 12, 2024 6:40 am Przecież to jakiś żart XDDDD
Też tak pomyślałam...
Awatar użytkownika
lichixx
Srebrna Kropeczka

Post autor: lichixx »

Justyna naprawdę chyba straciła tą iskrę do „piąte nie zabijaj”. Brakuje mi jakiegoś rzetelnie zrobionego reaserchu, dobrzr narracyjnego odcinka. Pod ostatnim odcinkiem na grupie, pojawiły się krytyczne komentarze że odcinek robiony po łebkach, bez hejtu.. ale oczywiście ludzie jedyne co potrafią powiedzieć to, że trzeba docenić jej pracę a nie komentować bo nie dawno urodziła dziecko 🤦🏼‍♀️ ja wszystko rozumiem, ale już bez przesady widzowie z grupy chyba myślą, że za każdy odcinek trzeba robić podziękowania, bo autorka podcastu urodziła dziecko, a i tak dla nas nagrywa.
ramen123
Skarpeta Rakieta

Post autor: ramen123 »

lichixx pisze: wt lis 12, 2024 8:45 am Justyna naprawdę chyba straciła tą iskrę do „piąte nie zabijaj”. Brakuje mi jakiegoś rzetelnie zrobionego reaserchu, dobrzr narracyjnego odcinka. Pod ostatnim odcinkiem na grupie, pojawiły się krytyczne komentarze że odcinek robiony po łebkach, bez hejtu.. ale oczywiście ludzie jedyne co potrafią powiedzieć to, że trzeba docenić jej pracę a nie komentować bo nie dawno urodziła dziecko 🤦🏼‍♀️ ja wszystko rozumiem, ale już bez przesady widzowie z grupy chyba myślą, że za każdy odcinek trzeba robić podziękowania, bo autorka podcastu urodziła dziecko, a i tak dla nas nagrywa.
Wywiad z autorka książki o Poznanskim też tragedia, tak jakby Justynie brakowało wyczucia, które przecież kiedyś miała
najzwyczajniej
RoyalBaby

Post autor: najzwyczajniej »

malalejde
BlondDoczep

Justyna naraziła się mężowi Moniki, o której był ostatni podcast. Opisala go jako przemocowego alkoholika, a prawda jest zgoła inna. Justyna będzie miała problemy przez swój kompletnie słaby reaserch 🫣
podgladaczka92

Post autor: podgladaczka92 »

Jak sluchalam tego podcastu od razu wiedziałam,że bedzie z tego dym. Niestety myślę, że rozejdzie się po kościach, bo Justyna oprze na tym że korzystała że źródeł które najwidoczniej przedstawiały inną wersję. A to,że nie zbadała tej kwestii dogłębnie oczywiście oleje.
Awatar użytkownika
Damroka
ZdalnaFanka

Post autor: Damroka »

Zbrodnia Ikara ostatnio tez atakowal Justyne, cos tam chyba konflikt jest.
rockshoot
RoseGold

Ojojoj będzie grubo.

Ale kurde, jeszcze niedawno słuchałam tej sprawy u Olgi i wow, ciekawie, mnóstwo ważnych szczegółów, fajne opisy.

A u Justyny było słuchać to tak, jakby streściła podcast Olgi i powiedziała tylko o kilku rzeczach. Wyłączyłam po 10 minutach :)
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

Post autor: Grubababa »

rockshoot pisze: wt lis 12, 2024 12:09 pm Ojojoj będzie grubo.

Ale kurde, jeszcze niedawno słuchałam tej sprawy u Olgi i wow, ciekawie, mnóstwo ważnych szczegółów, fajne opisy.

A u Justyny było słuchać to tak, jakby streściła podcast Olgi i powiedziała tylko o kilku rzeczach. Wyłączyłam po 10 minutach :)
Ja mam wrażenie, że jej odcinki dokładnie na tym polegają w ostatnim czasie. Tzn bierze ostatni odcinek jakiegoś innego podcastu true crime i strzeszcza swoimi słowami, przekleja źródła i elo. A fanki pod filmem: " mój boooooze Justynko dziękujemy, ze nagrywasz, pomimo bycia mamą malutkiej coreczki" xD
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
Awatar użytkownika
lichixx
Srebrna Kropeczka

Post autor: lichixx »

Damroka pisze: wt lis 12, 2024 11:40 am Zbrodnia Ikara ostatnio tez atakowal Justyne, cos tam chyba konflikt jest.
On sie mocno trzyma z Olgą Herring. Nawet współpracowali razem nad jednym odcinkiem, on wypuścił ten odcinek i potem ona też u siebie. Ogólnie oni sobie spijają z dzióbków, Olga usunęła się z grupy i dała unfollow Justynie po tym jak Justyna się odniosła do dramy z wykopu. Także on i herringowa to ziomki
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

Post autor: Grubababa »

lichixx pisze: wt lis 12, 2024 1:11 pm On sie mocno trzyma z Olgą Herring. Nawet współpracowali razem nad jednym odcinkiem, on wypuścił ten odcinek i potem ona też u siebie. Ogólnie oni sobie spijają z dzióbków, Olga usunęła się z grupy i dała unfollow Justynie po tym jak Justyna się odniosła do dramy z wykopu. Także on i herringowa to ziomki
A w jaki sposób ją atakował?
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
rockshoot
RoseGold

W sumie nie rozumiem czemu ten gość ze Zbrodni i Kary pośredniczy w sprawach, które go w ogóle nie dotyczą, to raz. Dwa, czemu ten ex mąż sam nie skontaktował się z Justyną w tej sprawie 🤔 dziwnie tak
Hedwiga
GrzaneWino

Post autor: Hedwiga »

Ej ale ten mąż nie został skazany za to morderstwo?
rockshoot
RoseGold

Hedwiga pisze: wt lis 12, 2024 2:51 pm Ej ale ten mąż nie został skazany za to morderstwo?
Nie, nie mąż. Facet z którym się spotykała. Tzn była w związku po rozwodzie
malalejde
BlondDoczep

Hedwiga pisze: wt lis 12, 2024 2:51 pm Ej ale ten mąż nie został skazany za to morderstwo?
Maz nie, skazany został partner Moniki.
amozebytakzjesc
MiamiBicz

Post autor: amozebytakzjesc »

Slyszalam juz ta historie pare tyg temu gdzies indziej :)
Hedwiga
GrzaneWino

Post autor: Hedwiga »

malalejde pisze: wt lis 12, 2024 3:10 pm Maz nie, skazany został partner Moniki.
rockshoot pisze: wt lis 12, 2024 2:52 pm Nie, nie mąż. Facet z którym się spotykała. Tzn była w związku po rozwodzie
Ok, dzięki za sprostowanie, czytałam tylko artykuł i nie mogłam się połapać kto jest kim
Awatar użytkownika
SmokAnalog
120mkw

Post autor: SmokAnalog »

O, grubo. Źle, że youtube wykasował widoczność łapek w dół, w przypadku niektórych twórców rosnący udział tych łapek mógłby być sygnałem alarmowym, że trzeba coś zmienić. Niby widzą to u siebie, ale kiedy widać było to z zewnątrz, każdy mógł to widzieć, to jutuber mógł się jorgnąć w porę, że coś nie jest w porządku. Nie musiał nawet czytać komentarzy. Ja teraz z innej beczki. Ten wywiad o Poznańskim, czy tylko ja mam wrażenie, że rozmówczyni Justyny jest nim trochę zbyt zafascynowana, biorąc pod uwagę to, co zrobił?
SkarolinaS
SushiRoll

Post autor: SkarolinaS »

lichixx pisze: wt lis 12, 2024 1:11 pm On sie mocno trzyma z Olgą Herring. Nawet współpracowali razem nad jednym odcinkiem, on wypuścił ten odcinek i potem ona też u siebie. Ogólnie oni sobie spijają z dzióbków, Olga usunęła się z grupy i dała unfollow Justynie po tym jak Justyna się odniosła do dramy z wykopu. Także on i herringowa to ziomki
oczywiscie najpierw sie wybila w grupie Justyny. Potem one obie sie trzymaly i nagle przestaly o sibie wspominac i mowic cokolwiek.
podgladaczka92

Post autor: podgladaczka92 »

SmokAnalog pisze: wt lis 12, 2024 4:12 pm O, grubo. Źle, że youtube wykasował widoczność łapek w dół, w przypadku niektórych twórców rosnący udział tych łapek mógłby być sygnałem alarmowym, że trzeba coś zmienić. Niby widzą to u siebie, ale kiedy widać było to z zewnątrz, każdy mógł to widzieć, to jutuber mógł się jorgnąć w porę, że coś nie jest w porządku. Nie musiał nawet czytać komentarzy. Ja teraz z innej beczki. Ten wywiad o Poznańskim, czy tylko ja mam wrażenie, że rozmówczyni Justyny jest nim trochę zbyt zafascynowana, biorąc pod uwagę to, co zrobił?
Hmm wydaje mi się,że skoro zajmuje się tą sprawą od samego początku, zbierała przez te ostatnie lata ogrom materiałów, wertowała akta i w końcu napisała o tym książkę to w jakimś stopniu musiała być nim zafascynowana. Tylko nie w takim złym znaczeniu tego słowa, ale może bardziej jako "obiektem badawczym" pod kątem co się stało, co doprowadziło do tego, że mu tak odwaliło. Sama powiedziała, że zauważyła w nim nie tylko potwora ale też człowieka, ale miała momenty że miała koszmary przez tę sprawę. Więc ja nie mam osobiście odczucia, że to jakaś niezdrowa fascynacja.
Awatar użytkownika
Damroka
ZdalnaFanka

Post autor: Damroka »

No to ma sens, biorac pod uwage ambicje Olgi, niszczy konkurencje. Serio, ja rozumiem krytyke odcinkow Justyny wsrod sluchaczy, czy niezadowolenie jednego z "bohaterow", ale takie jechanie przez tworcow po innych tworcach na swojej grupie to juz chamstwo. Co jak co, ale Justyna nigdy tego nie robila.