Zaginiona Beata Klimek

Moderator: verysweetcherry

kaja_kw
Channelka

Zaginiona Beata Klimek

Post autor: kaja_kw »

Na razie bardzo mało jest informacji na ten temat, ale dzisiaj ma być reportaż w uwadze TVN o tym zaginięciu. Kobieta 7 października poszła odprowadzić dzieci na przystanek, w drodze powrotnej do domu porozmawiała chwilę z sąsiadką i ślad się po niej urywa. Nie dotarła tego dnia do pracy. Była w trakcie rozwodu… co sądzicie?
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

Post autor: Platini_blabla »

kaja_kw pisze: pn paź 28, 2024 10:58 am Na razie bardzo mało jest informacji na ten temat, ale dzisiaj ma być reportaż w uwadze TVN o tym zaginięciu. Kobieta 7 października poszła odprowadzić dzieci na przystanek, w drodze powrotnej do domu porozmawiała chwilę z sąsiadką i ślad się po niej urywa. Nie dotarła tego dnia do pracy. Była w trakcie rozwodu… co sądzicie?
Słowa na jej temat nie słyszałam 😟 dziwne !
maxmara11
SkrzydełkaZhooters

Post autor: maxmara11 »

Myślę że jak w wielu tego typu sprawach fakt że była w trakcie rozwodu ma ogromne znaczenie dla sprawy
Lucy
GrzaneWino

Post autor: Lucy »

Ja obstawiam męża,nie wiem dlaczego ale tak myślę
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

Lucy pisze: wt paź 29, 2024 6:02 pm Ja obstawiam męża,nie wiem dlaczego ale tak myślę
A cokolwiek wiadomo o rodzinie?
kaja_kw
Channelka

Post autor: kaja_kw »

Kobieta mieszkała razem z teściami w domu, jej relacje z mężem były kiepskie. Gość twierdzi, że jego żona wyjechała i sam nie angażuje się w poszukiwania…
Lucy
GrzaneWino

Post autor: Lucy »

I bała się męża, groził jej
pieczonyziemniak.
Szarlotta

Post autor: pieczonyziemniak. »

Oglądałam reportaż.
Moim zdaniem mąż jej coś zrobił a teściowa kryje.
MariaDolotes
ŚpioszkiKenzo

Post autor: MariaDolotes »

Mąż wie co się z nią stało. Może nie zrobił jej bezpośrednio krzywdy, ale podejrzewam, że wie chociażby, w którą stronę się udała. Oglądałam reportaż uwagi i zdradziło go, że potrząsnął głową jak na "nie", gdy reporter się go zapytał, czy wierzy, że żona się odnajdzie.
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

kaja_kw pisze: wt paź 29, 2024 7:59 pm Kobieta mieszkała razem z teściami w domu, jej relacje z mężem były kiepskie. Gość twierdzi, że jego żona wyjechała i sam nie angażuje się w poszukiwania…
Dziękuję, nie wiedziałam. Mają małe dzieci? Czy już raczej większe? Skoro kogoś odprowadzała do szkoły to chyba większe…
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

Mama Kazika
Siatkarka

Post autor: Mama Kazika »

Chciałabym dodać kilka bardzo ważnych informacji dotyczących zaginięcia Beaty Klimek , które przekazała mi rodzinai myślę, że mogą być bardzo istotne w sprawie jej zaginięcia.
Beata około rok temu odkryła, że jej mąż ma inną kobietę co doprowadziło do rozstania się pary.
Mąż Beaty zamieszkał z kochanką natomiast Beata pozostała w mieszkaniu wraz z trójką nieletnich dzieci.
Z relacji rodziny Beaty wynika,że po rozstaniu między parą dochodziło do kłótni, które związane były że sprawą rozwodową oraz alimentami na ich trójkę dzieci.
Pomimo tego, że mąż wyprowadził się i zamieszkał z inną kobietą to nadal posiadał on klucze do mieszania, w którym pozostała Beata z dziećmi( klucze posiadali również teściowie, którzy zajmują parter tego samego domu)
Mąż odwiedzał bardzo często swoich rodziców wraz z kochanką co miało bardzo zły wpływ na Beatę oraz dzieci.
Mąż miał być surowy wobec dzieci, karał je , używał przemocy fizycznej oraz psychicznej.
Z powodu zaistniałej sytuacji Beata starała się jak najwięcej czasu spędzać wraz z dziećmi poza domem aby unikać nieprzyjemnych spotkań i sytuacji.
Po rozstaniu z mężem zainstalowała w domu monitoring, który obejmował kuchnię oraz wejście do mieszkania.
Monitoring był na stałe podłączony pod telefon, który był przeznaczony tylko do tego.
Na dwa dni przed zaginięciem w sobotę 5 października Beata pojechała wraz z dziećmi do Poznania na całodobową wycieczkę wrócili do domu już wieczorem.
W jej zachowaniu nikt z rodziny nie zauważył żadnej zmiany, która mogłaby niepokoić.
Właściwie wszyscy wiedzieli o trudnej sytuacji w domu ale Beata nie mówiła wprost, że się może kogoś obawiać.
Wiadomo jest, że na terenie posesji miała przy sobie zawsze telefon , gdyż nagrywała na nim rozmowy oraz kłótnie, które prawdopodobnie chciała przedstawić na sprawie rozwodowej.
W poniedziałek 7 października odprowadza dzieci na przystanek i wszelki ślad po niej zaginął.
Policja oraz rodziną podjęła poszukiwania Beaty jeszcze tego samego dnia niestety poszukiwania nie przyniosły żadnych efektów chociaż zostały przeprowadzone na wysoką skalę i na ogromnym obszarze.
Rodzinie Beaty jednak udało się ustalić bardzo istotne fakty;

1💢Kiedy sprawdzili telefon Beaty, który był podłączony pod monitoring okazało się, że w sobotę najprawdopodobniej doszło do pierwszej awarii prądu, ponieważ zegar na kuchni wskazywał w sobotę rano dokładną godzinę natomiast w niedzielę godzina już " migała" na 00:00 czas został zresetowany.
Rodzina sprawdzała czy w sobotę 5 października lub 7 października został zanotowany w okolicy brak światła i okazało się, że nie miała miejsca przerwa w dopływie prądu.

2💢Mąż Beaty twierdzi, że jego żona uciekła do kochanka w Niemczech ponieważ w jej samochodzie zostało znalezione prawo jazdy obywatela Niemiec.
Beata nigdy nie wyjeżdżała do Niemiec a jak się okazało prawo jazdy, które zostało odnalezione w aucie Beaty zostało zgubione przez obywatela Niemiec na terenie Niemiec wiele miesięcy wcześniej najprawdopodobniej na stacji paliw w Niemczech a przecież to mąż Beaty pracował w Niemczech.
Czy dlatego kieruje zaginięcie jako ucieczkę, podrzucając niemieckie dokumenty do auta Beaty ?

3💢Na telefonie Beaty były nagrania oraz dowody dotyczące zdrady jej męża oraz kłótni z teściami.
Beata musiała obawiać się raczej czegoś skoro nagrywała za każdym razem dyskusje.

4💢Na Facebooku mąż Beaty wstawił zdjęcia mieszkania, które zajmowała Beata wraz z dziećmi twierdząc, że jego żona nie dbała o porządek a tak naprawdę zdjęcia te zostały wykonane po kipiszu, który zrobiła Policja po zaginięciu Beaty.

5💢Dziećmi pary opiekuje się obecnie siostra Pani Beaty ponieważ dzieci nie chcą przebywać z ojcem.
Mąż pomimo, że spakował wszystkie rzeczy dzieci w worki na śmieci twierdzi, że będzie o nie walczył ( w taki sposób uniknie płacenia alimentów?)

5💢 Beata bardzo kochała swoje dzieci nie ruszała się bez nich na krok więc, jeśli nawet odebrała sobie życie to gdzie jest jej ciało?
Trzeba podkreślić, że zaginiona chorowała na astmę więc raczej nie przeszła dziesiątek kilometrów.

6💢 Mąż Beaty wynosi z jej miesxkania rzeczy takie jak np talerze i AGD czyzby wiedzial , że Beata już nigdy nie wróci?

Ciężko stwierdzić jednoznaczniej co mogło się stać tamtego ranka jedno jest pewne zachowanie męża Beaty pozostawia wiele do życzenia aby już nie wspomnieć że nie robi nic aby Beatę odnaleźć.
Mnie osobiście uderzyło jego oczernianie publiczne żony oraz matki dzieci...

Poszukiwania oraz śledztwo trwają.

(Źródło: grupa Zbrodnia Ikara na fb)
.
MagdaaPrz
Ciastko

Post autor: MagdaaPrz »

Właśnie też dziś o tym czytałam na fb na profilu zbrodnia i Kara. Nie znałam tej sprawy wcześniej ale poczytałam , obejrzałam reportaż i wydaje mi się szanowny mężulek maczał w tym paluchy. Pani Beata musiała się go bać skoro zainstalowała monitoring i wszystko nagrywała... Myślę , że powinni sprawdzić bardzo dokładnie teren blisko domu. Nie znam się ale może jakiś wariograf....
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

No, dane męża są publiczne podane przed media. Faktycznie można sprawdzić jego profil i co on wypisuje
MagdaaPrz
Ciastko

Post autor: MagdaaPrz »

Mąż chyba ma nierówno pod sufitem.... Te jego wpisy.. chyba tylko po to by odwrócić uwagę od swojej osoby. Tak bardzo mi szkoda tej kobiety, nie mogę przestać myśleć o niej i o tych biednych dzieciakach co one muszą teraz czuć.....
Ewak-b
RóżowePolo

Post autor: Ewak-b »

Jak ten mąż ma na imię?
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

Chyba Jan… jego wpisy go już nawet brukowce i portale komentują bo jest ostro
mezalians_urodowy
GreckieWakacje

Post autor: mezalians_urodowy »

Jak go znaleźć na FB?
pieczonyziemniak.
Szarlotta

Obrazek
pieczonyziemniak.
Szarlotta

Obrazek
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

mezalians_urodowy pisze: wt lis 05, 2024 7:30 pm Jak go znaleźć na FB?
Wpisz jego imię i nazwisko jego żony na fb na pewno ci wyskoczy. On się publicznie wypowiada albo jako Jan albo Janek więc jak coś moderatorzy to nie jest tajna informacja, sam upublicznił dane i zajmuje stanowisko.
KrwawaMary
MieszkankaPowiśla

Post autor: KrwawaMary »

W komentarzu na profilu nowej partnerki ktoś sugeruje, że utopił ją w zbiorniku wodnym…
zaczarowana111
SushiRoll

Post autor: zaczarowana111 »

Powinni go podłączyć pod wykrywacz kłamstw ,według mnie tylko jemu ona mogła przeszkadzać . Pewnie facet jest ostro zaburzony ,że kłamie bez mrugnięcia okiem nawet … A dokumenty jakieś niemieckie pewnie podrzucił żeby zmylić policję . Według mnie czekają też i go obserwują ..
daraba
RóżowePolo

Post autor: daraba »

A czy ktoś widział komentarz dotyczący nowej partnerki, że odsiedziała wyrok za zabójstwo? Nie jestem pewna, ale chyba ktoś na fejsie pisał.
KrwawaMary
MieszkankaPowiśla

Post autor: KrwawaMary »

Dlaczego jej mąż ma to samo nazwisko co jej siostra itp.?