praca w dino
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherrypraca w dino
hej,czy ktoś pracuje w dino i może powiedzieć jak jest z obowiązkami,wypłatą itp?
Just smile
🪻

- BetterVienne
- Samarka
Ja nie, ale moja mama tam pracuje ;))) zwykle siedzi na kasie, ewentualnie rozkłada towar, wypłaty systematycznie zazwyczaj 9 dnia miesiąca już jest na koncie. Przede wszystkim wszystko zależy jaki jest kierownik w danym dino lub regionalna.
xoxo gossip girl
A jak wypłata?BetterVienne pisze: ↑ndz sty 26, 2025 1:53 am Ja nie, ale moja mama tam pracuje ;))) zwykle siedzi na kasie, ewentualnie rozkłada towar, wypłaty systematycznie zazwyczaj 9 dnia miesiąca już jest na koncie. Przede wszystkim wszystko zależy jaki jest kierownik w danym dino lub regionalna.
Najniższa czy więcej?
Jakie stanowisko ma twoja mama?
Just smile
🪻

- BetterVienne
- Samarka
Najniższa oczywiste, czyli miesięcznie gdzieś dostaniesz 3,5 k, chyba że jeszcze nie ukończyłaś 26 roku życia to wiadomo, że więcej. Dostają za coś premię, dokładniej nwm za co bo nie pytałam xD ale jakiś dodatek jest też za to, że w domu pierzesz ubranie robocze.
xoxo gossip girl
- Juliaturczyniak
- PoranneKapuczino
Również jestem ciekawa, ale widzę, że z przyjęciami nie ma aż tak problemu jak np w przypadku biedronki. Wysyłałam do biedronki CV paręnaście razy w różnych miastach i nigdy nie dostałam odpowiedzi. W połowie stycznia wysłałam cv do Dino, zapisali mnie na listę rezerwową, a dzisiaj się umówiłam do tego Dino na rozmowę kwalifikacyjną we wtorek i zobaczymy co z tego wyjdzie. :-) możecie trzymać kciuki
-
KlaudynkaO
- RoyalBaby
Moja mama pracuje w Dino i tak, wypłaty są terminowe, ale..... jeśli chodzi o urlopy, L4 jak się jest chorym to jest jakaś masakra. Poza tym zero dodatków do świąt, zero dodatków do wakacji itd.
Czemu z urlopami i l4 jest masakra?KlaudynkaO pisze: ↑pn lut 10, 2025 11:53 am Moja mama pracuje w Dino i tak, wypłaty są terminowe, ale..... jeśli chodzi o urlopy, L4 jak się jest chorym to jest jakaś masakra. Poza tym zero dodatków do świąt, zero dodatków do wakacji itd.
Just smile
🪻

-
KlaudynkaO
- RoyalBaby
Czemu z l4 masakra i z urlopami ? Już mówię. Moja mama musiała ostatnio przerwać l4 a dodam, że była bardzo chora. Była zastraszana przez kierowniczkę. Z urlopem też ciężko, bo braki kadrowe :D praca ciężka wiadomo, ale jakby jeszcze była odpowiednio wynagradzana to by było okay. Dodam, ze to nie jest tylko problem u mojej mamy, ten problem jest w bardzo wielu sklepach dino.
-
kaarolinkaaxp
- SushiRoll
Może za późno odpisuję ale jeżeli chcesz tam iść na wakacje to nie mów, że tylko na wakacje. Oni wolą zatrudniać z myślą, że na dłużej a i tak każdy szybko odchodzi. Jesteś młoda i dam Ci radę, która sama chciałabym dostać na początku swojej zawodowej drogi: zawsze patrz żeby to Tobie było dobrze a nie innym. Chcesz pracować dwa miesiące to dajesz wypowiedzenie i tyle. Nie ważne że nie ma ludzi itd, nad Tobą nikt się nie zlituje.
Dziękujękaarolinkaaxp pisze: ↑pn maja 05, 2025 10:41 pm Może za późno odpisuję ale jeżeli chcesz tam iść na wakacje to nie mów, że tylko na wakacje. Oni wolą zatrudniać z myślą, że na dłużej a i tak każdy szybko odchodzi. Jesteś młoda i dam Ci radę, która sama chciałabym dostać na początku swojej zawodowej drogi: zawsze patrz żeby to Tobie było dobrze a nie innym. Chcesz pracować dwa miesiące to dajesz wypowiedzenie i tyle. Nie ważne że nie ma ludzi itd, nad Tobą nikt się nie zlituje.