Sprawa głośna w UK. Dzisiaj widziałam, że zaczęły też o niej pisać polskie media.
W skrócie chodzi o to, że w sierpniu tego roku zgłoszono zaginięcie matki z 8-letnim synkiem. Ona się odnalazła. Dziecko nie. Wg. najnowszych ustaleń chłopiec zaginął już dwa lata temu i nikt tego nie zauważył. Dzisiaj aresztowano w tej sprawie jakiegoś mężczyznę i postawiano zarzut zabójstwa. Sprawa przypomina mi bardzo zagniecie i śmierć Caylee Anthony.
Sprawa z UK - Kyran Durnin
Moderator: verysweetcherry-
- FlafLover
Jakim cudem nikt przez tak długi czas nie zauważyłby zaginięcia dziecka? Szkoła, przedszkole, szczepienia, cokolwiek?agave pisze: ↑czw gru 12, 2024 10:02 pm Sprawa głośna w UK. Dzisiaj widziałam, że zaczęły też o niej pisać polskie media.
W skrócie chodzi o to, że w sierpniu tego roku zgłoszono zaginięcie matki z 8-letnim synkiem. Ona się odnalazła. Dziecko nie. Wg. najnowszych ustaleń chłopiec zaginął już dwa lata temu i nikt tego nie zauważył. Dzisiaj aresztowano w tej sprawie jakiegoś mężczyznę i postawiano zarzut zabójstwa. Sprawa przypomina mi bardzo zagniecie i śmierć Caylee Anthony.