Historia o pewnej dziewczynie

Anonimowe zwierzenia i porady. Możliwość pisania tylko dla niezalogowanych.
Krolik8927

Historia o pewnej dziewczynie

Post autor: Krolik8927 »

Hej,
nie będę tutaj jej nazwiska podawać chociaż chętnie bym podał bo jest w tym kraju takie coś jak RODO. Powiem tylko tyle że ta dziewczyna nazywa się Valeria i jest ze Szczecina. Ona mnie próbuje sabotować i niszczyć mi życie. Ostatnio ona zrobiła skriny jakiś rozmów z grupy klasowej (odkopała nawet wiadomości które miały jakieś 2, 3, 4 tygodnie!) a następnie zrobiła z tymi skrinami dramę u dyrekcji że ja i mój kolega są rasistami i ksenofobami. Skończyło się na tym że dostaliśmy -10 punktów z zachowania, przez to że miałem już -5 za używanie telefonu mam już -15 punktów które nie mam jak odrobić, więc najprawdopodobniej będzie naganne przez tą Valerię. Wczoraj Valeria dodała mnie 3 razy do znajomych na fb i spamowała mi telefon po czym mnie zablokowała. Na następnego dnia doniosła na mnie (prawdopodobnie znowu chciała znowu mi załatwić jakieś punkty ujemne) że się na nią patrzę, a to ona patrzyła się wychylając się zza drzwi na mnie i na moich kolegów. Rozpowiada również o mnie fałszywe informację oraz niszczy mi reputacje. Ostatnio randomowe ludzie po mnie jechali za te skriny co ta Valeria im pokazała. Chciałem się podzielić z tym na tym forum bo uważam że takie zachowanie jest niedopuszczalne i chce nagłaśniać takie sytuacje. Pozdrawiam :)
yuthr5e4wds

Post autor: yuthr5e4wds »

Dziękuję, że się podzieliłaś swoimi odczuciami.