porada dot nostrila

Anonimowe zwierzenia i porady. Możliwość pisania tylko dla niezalogowanych.
nostril

porada dot nostrila

Post autor: nostril »

hejka! w koncu zapisalam sie na mojego wymarzonego nostrila, ale przyjaciolka mnie troche nastraszyla, powiedziala ze bede miec dziure w nosie do konca zycia i nic z nia nie zrobie. nie wiem ile bede chciala miec ten kolczyk i boje sie, ze w razie gdybym chciala go wyjac, bedzie to wygladac po prostu zle 😭 czy ktos moglby mi powiedziec czy ta dziurka rzeczywiscie jest tak bardzo widoczna?
nostrilowner

Post autor: nostrilowner »

Dziurki po nostrilu bardzo szybko się kurczą (przynajmniej biorąc pod uwagę moje doświadczenia). Sytuacja z wczoraj- wyjęłam kolczyk na zaledwie godzinę, bo miałam napad kichania i kataru, no i przy wkładaniu go z powrotem musiałam już użyć trochę więcej siły, bo się skubany zmniejszył. Dodam, że mam go od 8 lat, więc jest już dawno wygojony. Pamiętaj, że na nosie jest dużo porów, więc ten kanał przekłucia często się z nimi zlewa i kamufluje. Będzie git, to nie jest jakaś wielka dziura i tak jak mówiłam- to się zmniejsza po czasie.
ujhytgf

Post autor: ujhytgf »

zależy od Twojej urody?
Ja po igle na twarzy mam ślady długotrwałe...
Chciałam mieć zabieg z medycyny estetycznej, który wiązałby się z nacięciem skóry i lekarz powiedział, że jeśli po ostrzykiwaniu mam ślady, to po nacinaniu tym bardziej się nie zagoi. No więc może oceń sama obserwując swoją twarz i inne rzeczy, które na niej powstają.