Hej, hej
Jest nas tu dużo, więc liczę, że wśród nas znajdzie ktoś kto pracuje w Zarce.
MIŁOŚCIĄ CAŁKOWITĄ pokochałam buty, które nie są już dostępne na stronie, ale są dostępne w niektórych salonach zary (z tego co udało mi się ustalić po wpisywaniu przypadkowych miast w wyszukiwarce).
Czy jako pracownicy jesteście w stanie ustalić w którym sklepie znajduje się dany towar? (oraz w jakiej ilości ?)
+ czy jest możliwość przesłania butów z salonu do salonu?
Będę wdzięczna za informacje!
Pracownik ZARY poszukiwany
Moderator: verysweetcherry
Jeśli chodzi o ustalenie w jakich miastach są. To tak, mogąSarcia pisze: ↑pn lut 12, 2024 12:53 pm Hej, hej
MIŁOŚCIĄ CAŁKOWITĄ pokochałam buty, które nie są już dostępne na stronie, ale są dostępne w niektórych salonach zary (z tego co udało mi się ustalić po wpisywaniu przypadkowych miast w wyszukiwarce).
Czy jako pracownicy jesteście w stanie ustalić w którym sklepie znajduje się dany towar? (oraz w jakiej ilości ?)
Jeśli chodzi o wysyłanie pomiędzy sklepami - to nie, nie ma w ogóle procedur które na to pozwalają
Można za to zapytać czy jest możliwość zamówienia przez sklep. Czasami się tak zlozy, że nie ma możliwości zamówić samemu ale pracownicy przez swój mały sprzęt będą mogli
Nie pracuje w żarze ale chyba wszystko się zgadza ;)
Bez kamieni nie ma budulca.
Clover pisze: ↑pn lut 12, 2024 1:07 pmJeśli chodzi o ustalenie w jakich miastach są. To tak, mogąSarcia pisze: ↑pn lut 12, 2024 12:53 pm Hej, hej
Jeśli chodzi o wysyłanie pomiędzy sklepami - to nie, nie ma w ogóle procedur które na to pozwalają
Można za to zapytać czy jest możliwość zamówienia przez sklep. Czasami się tak zlozy, że nie ma możliwości zamówić samemu ale pracownicy przez swój mały sprzęt będą mogli
Nie pracuje w żarze ale chyba wszystko się zgadza ;)
Dzięki!
Szkoda, że do najbliższej zary mam daleko i nie po drodze mi jechać żeby tylko zamówili to przez te ich urządzonka .