Czy któraś z Was pracuje/pracowała w policji albo ma jakieś pojęcie o tym, jak praca tam wygląda dla kobiet? Od razu zaznaczam, że interesują mnie stanowiska pracy w administracji.
Jak jest i czy w ogóle warto? Nie będę kłamać, od razu przyznam, że "różne rzeczy" się słyszy na temat pracy w policji...niestety też i takie, że nie jest to przyjazne środowisko pracy dla kobiet. Co o tym sądzicie, jak naprawdę jest i czy to o czym pisze często jest prawdą czy raczej stereotypem?
Przecież w policji też pracują kobiety i jakoś potrafią tam pracować wiele lat, więc zakładam, że może być różnie jak wszędzie, chociaż środowisko chyba naprawdę jest zmaskulinizowane.
Praca w policji...dla kobiety
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
123wiosna123
- Luźny dzień ze mną
Praca w policji jako sekretarka to pracaPush pisze: ↑sob cze 13, 2026 7:54 am Czy któraś z Was pracuje/pracowała w policji albo ma jakieś pojęcie o tym, jak praca tam wygląda dla kobiet? Od razu zaznaczam, że interesują mnie stanowiska pracy w administracji.
Jak jest i czy w ogóle warto? Nie będę kłamać, od razu przyznam, że "różne rzeczy" się słyszy na temat pracy w policji...niestety też i takie, że nie jest to przyjazne środowisko pracy dla kobiet. Co o tym sądzicie, jak naprawdę jest i czy to o czym pisze często jest prawdą czy raczej stereotypem?
Przecież w policji też pracują kobiety i jakoś potrafią tam pracować wiele lat, więc zakładam, że może być różnie jak wszędzie, chociaż środowisko chyba naprawdę jest zmaskulinizowane.
Sluzba w policji jako policjantka to sluzba
Skoro pytasz o prace i chodzi ci o administrację to chcesz zostać np sekretarka. Nie wiem czy to sie czymkolwiek różni od pracy jako sekretarka np w urzędzie miasta. Pewnie jest to to samo