Start
Mój profil

Polecanka kanałów youtube

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Angelavl
ŚpioszkiKenzo

Polecanka kanałów youtube

Post autor: Angelavl »

Polecicie jakieś małe fajne kanały youtube do obejrzenia, typowe babskie, mogą być mamowe sprawy, bez ciągłych reklam. Takie w starym stylu youtubowym ? <3 :) miłego dnia ;)
conieco
RoyalBaby

Post autor: conieco »

Z tych mniejszych, to może Jolanda, majowa Marta, Dlaczego Nie. Czasem też zaglądam do Kasiarzyna Lifestyle i Justyna Ż. Takie wiesz no, zwykłe kanały.
Sama szukam takich ale wpada tylko, to co samo wyskoczy, to co YT podpowie. Tak żeby coś znaleźć, to nie bardzo wiem co wpisywać.
Może też podpowiesz jakiś kanał?
conieco
RoyalBaby

Post autor: conieco »

I jeszcze zaglądam do Mój Życiowy Bałagan
Angelavl
ŚpioszkiKenzo

Ja wpisywałam vlog, vlog domowy, mama po prostu w youtube w wyszukiwarkę. Oczywiście na pierwszych miejscach jest zazwyczaj Szusz ale też da się coś znaleźć. Ja oglądam EdytaVlog. I moja imieniczka Między porankami z Angelą. W komentarzach widziałam też u Edyty też takie zwykłe kanały.
Angelavl
ŚpioszkiKenzo

Dzięki za polecenia właśnie sprzątam to sobie włączę ;) coś obczaje
Awatar użytkownika
Shadeu
SushiRoll

Post autor: Shadeu »

ja bardzo lubię kanał Andżelaaaa, zwykłe życie - a tego mi właśnie brakowało wśród niepracujących influ, których dni nijak się mają do życia przeciętnego człowieka xd miała fajną serię z wykańczania domu

ostatnio też trafił mi się kanał coumarceliny i póki co obejrzałam ze 2 filmy, ale zapowiada się bardzo fajnie

i lidiamatczak też się fajnie zapowiada