Morderstwo na UW
Moderator: verysweetcherry-
Lukrecja Skrecz
- Srebrna Kropeczka
Re: Morderstwo na UW
A ktoś kojarzy ile czasu teraz jest na przygotowanie opinii?
A po co on siedział tyle miesięcy na obserwacji psychiatrycznej? No właśnie po to, żeby to potwierdzić lub obalić. Wiele stron tego wątku to rozważania na ten temat.FikolMikol pisze: ↑śr paź 29, 2025 9:17 pm Myślę sobie: a co jeśli on to zrobił w jakiejś psychozie? Wyłączyło mu się myślenie, włączyła opcja na zabijanie, a teraz chłopak nie ma pojęcia co i jak się stało…
Straszne to musi być uczucie, że przez defekt mózgu dokonało się zbrodni.
- adziuuulkax3
- TrampekLV
no to normalne ze wroci do aresztu bo jest jeszcze na sankcji, ktora zostala przedluzona do lutego. skonczyly sie badania ale nie śledztwo. po pobycie w takim 'areszcie-psychiatryku' nie wypuszczają na wolność
łiiłaaałiii
Że nie na wolność, to wiem, nawiązałam do tego, że raczej nie był w żadnej psychozie, skoro umieszczą go w 'zwykłym' zakładzie, a nie będzie czekał na proces w psychiatryku.adziuuulkax3 pisze: ↑pt paź 31, 2025 12:40 pm no to normalne ze wroci do aresztu bo jest jeszcze na sankcji, ktora zostala przedluzona do lutego. skonczyly sie badania ale nie śledztwo. po pobycie w takim 'areszcie-psychiatryku' nie wypuszczają na wolność
- adziuuulkax3
- TrampekLV
póki co to czeka na opinie, jak zostanie wydana opinia to dopiero będzie proces. bez względu na to jaka będzie opinia to do jej czasu przebywać będzie w areszcie
łiiłaaałiii
Dzięki za wyjaśnienieadziuuulkax3 pisze: ↑pt paź 31, 2025 7:56 pm póki co to czeka na opinie, jak zostanie wydana opinia to dopiero będzie proces. bez względu na to jaka będzie opinia to do jej czasu przebywać będzie w areszcie
-
sisiflowers
- RóżowePolo
Wiadomo już coś o opinii biegłych?
-
aniaaaniaa
- Koczkodan
Od dawna się o tym mowi już. Gostynin jest niezgodny z przepisami i niedostosowany do ilości osób tam przebywających.