Mogą, a ja mogę uznać "szkoda, taka fajna dziewczyna była"Kociaigrzanka pisze: ↑ndz sie 11, 2024 5:48 pm A nawet jeżeli to serio ludzie mogą zmienić zdanie co do posiadania albo nie posiadania dzieci xd
Justyna 5 przez 10
Moderator: verysweetcherry
Re: Justyna 5 przez 10
Kurcze tak lubiłam te podcasty kiedyś, a wczorajszego odcinka nie dałam rady odsłuchać.
Ostatnie odcinki są stronnicze, prowadząca zawsze wybiela ofiarę i nakierowuje słuchaczy na winnego, zero obiektywizmu. Za mało faktów, za to skupienia się na emocjach tych osób, skąd niby pani Justyna wie co czuła i myślała ofiara... Ostatnie 4 odcinki wyłączyłam w trakcie
Ostatnie odcinki są stronnicze, prowadząca zawsze wybiela ofiarę i nakierowuje słuchaczy na winnego, zero obiektywizmu. Za mało faktów, za to skupienia się na emocjach tych osób, skąd niby pani Justyna wie co czuła i myślała ofiara... Ostatnie 4 odcinki wyłączyłam w trakcie
-
- Tritonotti
widze, ze Justa idzie w strone Olgi xddariaq_1 pisze: ↑śr sie 14, 2024 5:49 pm Kurcze tak lubiłam te podcasty kiedyś, a wczorajszego odcinka nie dałam rady odsłuchać.
-
- Trening tenisa
No mnie w ogóle Justyna zaskoczyła, że w tym nowym odcinku rzuca takie niewybredne żarciki
Zawsze próbowała być taka na maksa empatyczna i wyważona
Zawsze próbowała być taka na maksa empatyczna i wyważona
Kiedyś potrafiłam słuchać po kilka razy jednego odcinka, dziś już nawet nie rwę się aby odsłuchać nowy.. Warto?
-
- Trening tenisa
No Justyna rozkwita teraz życiowo, pięknie wygląda na zdjęciach i ma na pewno bardzo szczęśliwy czas prywatnie, ale jako podcasterka niestety wręcz przeciwnie, swój najlepszy czas już chyba miała.
Ja nie broniłam jej nigdy, ale nigdy tez nie odczuwałam tego spadku jakości jakoś bardzo, owszem, ostatnie odcinki nie były juz takie wybitne, ale wciąż dobre do słuchania. Niestety ten ostatni to porażka, powtórzenia, wtrącenia, własne domysły, ciezko sie słucha.
-
- Skarpeta Rakieta
Też uważam, że słaby ruchxxsupergirl pisze: ↑pt sie 23, 2024 8:45 pm Teraz dodała info ze na storytel jest nowy, a na innych platformach w poniedziałek.
Słaby ruch moim zdaniem, no ale kasa musi się zgadzać
Te jej odcinki są w ostatnim czasie tak słabe, że nie wiem kto chciałby zapłacić za to żeby je odsłuchać trzy dni wcześniej zanim będą dostępne wszędzie indziej…xxsupergirl pisze: ↑pt sie 23, 2024 8:45 pm Teraz dodała info ze na storytel jest nowy, a na innych platformach w poniedziałek.
Słaby ruch moim zdaniem, no ale kasa musi się zgadzać
-
- Collagen z chlorellą
No Olga też miała płatne odcinki. Na temat spraw tysiąc razy już przemaglowanych. Nie wiem czy dalej ma
Stare odcinki moim zdaniem są dobre, bardzo lubię jej głos i nastrój jaki buduje, ale... zgadzam się, że nowe odcinki są masakryczne. Jeszcze jak zaczęłam sprawdzać, to pomija różne szczegóły, albo dosłownie czyta z jakiegoś artykułu.
Nie wiem czy ktoś już słuchał najnowszego odcinka, ale prawie parsknęłam śmiechem, gdy usłyszałam, że Lipno było normalnie siedliskiem mafii w latach 90 Pozdrawiam serdecznie osoby z okolic, które ogarniają, jakie głupoty potrafi pierdolić Justyna.
Nie wiem czy ktoś już słuchał najnowszego odcinka, ale prawie parsknęłam śmiechem, gdy usłyszałam, że Lipno było normalnie siedliskiem mafii w latach 90 Pozdrawiam serdecznie osoby z okolic, które ogarniają, jakie głupoty potrafi pierdolić Justyna.
Tez byłam fanką "dawnej" Justyny. Natomiast już od dłuższego czasu omijam szerokim łukiem zdegustowana niechlujnym podejściem: do researchu, scenariusza (vide nie wnoszące nic komentarze) oraz montażu.
Podkastem który IMO "zjada" 5na10 jest podkast Polska Na Faktach - Historie nie tylko Kryminalne. Klimatyczny głos, pięknie prowadzona narracja i research level top. Jej seria o polskich seryjniakach to czyste złoto. Z kolei odcinek o katastrofie w Lasku Kabackim tak opracowała, że np. ci od odcinka o tej samej sprawie w serialu "Polskie katastrofy" na HBO mogą sie od niej uczyć.
Gorąco polecam!!