Hejka, może jest tu ktoś kto lubi czytać historie innych osób z tym związanych
Macie jakieś swoje historie?
Paranormalny wątek 👻
Moderator: verysweetcherry
-
- LemonkowaCola
-
- RoyalBaby
Ja mimo tego, że mnie bardzo łatwo wystraszyć to kocham słuchać opowieści o niewytłumaczalnych sytuacjach. Polecam StrachStory od Marcina Myszki (tego od kryminatorium) albo O duchach, tez jest na spotify. Szczerze nie jestem wierząca w boga ani nic z tych rzeczy, ale mam pewność, że nie wolno zadzierać z demonami/duchami/tymi klimatami ponieważ naprawde nie wiadomo co może nam grozić. Tyle się nasłuchałam w podcastach o takich strasznych sytuacjach, że w życiu już nie pójdę na urbex w miejsca, które choć trochę mogą być nawiedzone xDD a wy?? co sądzicie?Krysia6969 pisze: ↑sob lip 13, 2024 1:51 pm Hejka, może jest tu ktoś kto lubi czytać historie innych osób z tym związanych
Macie jakieś swoje historie?
-
- LemonkowaCola
podasz mi jakich podcastow sluchałas :D?macarenaelaela pisze: ↑wt sie 20, 2024 9:54 am Ja mimo tego, że mnie bardzo łatwo wystraszyć to kocham słuchać opowieści o niewytłumaczalnych sytuacjach. Polecam StrachStory od Marcina Myszki (tego od kryminatorium) albo O duchach, tez jest na spotify. Szczerze nie jestem wierząca w boga ani nic z tych rzeczy, ale mam pewność, że nie wolno zadzierać z demonami/duchami/tymi klimatami ponieważ naprawde nie wiadomo co może nam grozić. Tyle się nasłuchałam w podcastach o takich strasznych sytuacjach, że w życiu już nie pójdę na urbex w miejsca, które choć trochę mogą być nawiedzone xDD a wy?? co sądzicie?
-
- LemonkowaCola
-
- RoyalBaby
tak tak! ,,o duchach", ,,strachstory", ,,Straszne historie na faktach" , ,,Dama Kier" , ,,Creepypasty Pl", ,,Teoria Spisku", ,,No nie gadaj..." , ,,Coś strasznego" i to wszystko na spotify choc niektorzy tez na yt dodaja :D
-
- Siatkarka
W sumie post dodany miesiąc temu, ale i tak polecę coś od siebie. Bardzo Straszny Podcast. Na Spotify, YouTube i Apple Music chyba też. Zajebisty, różnorodne wątki, czasem historie z zachodu, innym razem skupiające się na naszej rodzimej mitologii słowiańskiej. Gdy przychodzi październik, to publikowana jest seria „Październik z dreszczykiem”. Jest również osobny segment z historiami słuchaczy. No naprawdę jest z czego wybierać
Ej normalnie zrobiłaś mi noc.Akurat niedługo październik!Będzie słuchane !A teraz odpaliłam Bardzo Straszny Podcast.adriannamichh pisze: ↑ndz wrz 22, 2024 8:56 pm W sumie post dodany miesiąc temu, ale i tak polecę coś od siebie. Bardzo Straszny Podcast. Na Spotify, YouTube i Apple Music chyba też. Zajebisty, różnorodne wątki, czasem historie z zachodu, innym razem skupiające się na naszej rodzimej mitologii słowiańskiej. Gdy przychodzi październik, to publikowana jest seria „Październik z dreszczykiem”. Jest również osobny segment z historiami słuchaczy. No naprawdę jest z czego wybierać
Swego czasu słuchałam strach story ale mimo że nie wierzę w boga itd to ta historyjka o tych zamkniętych duszach mnie tak wytrąciła że przestałam tego słuchać.
Jeszcze zanim się dowiedziałam o wykopie i Herringach to słuchałam jej :"Boisz się?" ale skutek ten sam -tak bałam się.
Chciałam tylko jeszcze napisać bo nie wiem czy o tym wspominałam ale strasznie doceniam wkład jak zrobił Marcin Myszka w ten podcast Sylwetka mordercy.I żałuję że on z tym nie poszedł , dalej.Nie wiem czy to nie pykło czy co ale historia O Grzegorzu Tyklewiczu mocno mnie zainteresowała.Wiem , iż jak ten podcast powstawał to miał być każdy sezon o innym seryjnym.A Marcin potem poszedł robić coś z Michałem Larkiem i kurde ucięło się.
Bardzo udane wyszły mu też te dwa płatne " Rozpruwacz z Bydgoszczy" no i to z Larkiem właśnie " Sprawa Edmunda Kolanowskiego" oni się w sumie poznali dzięki temu że Michał napisał kiedyś o Edmundzie książkę.