Europejskie Korpusy Solidarności
Moderator: verysweetcherry
-
- Szarlotta
Europejskie Korpusy Solidarności
Czy ktoraś/ktoryś z Was była/był na projekcie z EKS? Jak wrażenia? Gdzie byliście? Czy macie jakieś rady, wskazówki na co zwrócić uwagę przy wybieraniu projektu i organizacji? Czy na taki projekt długoterminowy sporo trzeba odłożyć hajsu, czy może kieszonkowe i etc. wystarcza na przecietne życie?
-
- Szarlotta
Oo ale super! Długo czekałaś na decyzje czy Cię wezmą? Wgl wcześniej zgłaszałaś sie do wielu projektow, czy może dość gładko to poszło?
A wiesz moze jak to w koncu jest z tymi projektami, bo ja slyszlam, że można wziąć udział w jednym dlugoterminowym i jednym krotkoterminowym albo w dwoch krotkoterminowych. Z kolei na stronie jest napisane, ze w sumie mozna wziac udział tylko w jednym projekcie.
Czekałam koło miesiąca i dostałam się na swój pierwszy wybór. Niestety nie wiem jak to wygląda z liczbą wyjazdów, ale jeśli masz jakieś inne pytania to śmiało pisz na privCeddygoodie pisze: ↑ndz sie 11, 2024 12:41 pm Oo ale super! Długo czekałaś na decyzje czy Cię wezmą? Wgl wcześniej zgłaszałaś sie do wielu projektow, czy może dość gładko to poszło?
A wiesz moze jak to w koncu jest z tymi projektami, bo ja slyszlam, że można wziąć udział w jednym dlugoterminowym i jednym krotkoterminowym albo w dwoch krotkoterminowych. Z kolei na stronie jest napisane, ze w sumie mozna wziac udział tylko w jednym projekcie.