Opinie o gabinetach kosmetycznych
Moderator: verysweetcherry
Opinie o gabinetach kosmetycznych
Dziewczyny maly offtop ale nie do konca bo tez w tenacie sprzedazy. Czy wiecie czy mozna dodawac sztuczne opinie w popularnej aplikacji do rezerwowania wizyt w salonach kosmetycznych ? Bylam w jednym salonie ktory zostal otwarty 3 miesiece temu. Usluga byla wykonana beznadziejnie. Nie wierze jak takie miejsce moze miec w tej aplikacji prawie 200 5-cio gwiazdkowych opinii i zero negatywnych!
-
- Skarpeta Rakieta
Nie wiem czy można dodawać masowo sztuczne opinie, ale jeżeli ktoś byłby zdeterminowany to mógłby założyć kilka(-naście, -dziesiąt) kont, rezerwować "dla picu" terminy i potem wystawiać sobie opinie.Mumunmnm pisze: ↑pt sie 02, 2024 6:53 am Dziewczyny maly offtop ale nie do konca bo tez w tenacie sprzedazy. Czy wiecie czy mozna dodawac sztuczne opinie w popularnej aplikacji do rezerwowania wizyt w salonach kosmetycznych ? Bylam w jednym salonie ktory zostal otwarty 3 miesiece temu. Usluga byla wykonana beznadziejnie. Nie wierze jak takie miejsce moze miec w tej aplikacji prawie 200 5-cio gwiazdkowych opinii i zero negatywnych!
Plus na pewno część z tych opinii jest prawdziwa, bo nie można zakładać, że wszystkie usługi wykonywane są beznadziejnie i nie ma zadowolonych klientów, inaczej salon już dawno by zbankrutował.
Sama chodziłam do salonów, które były chwalone a mi jakość usług nie przypadła do gustu, albo raz byłam zadowolona a innym razem miałam złe doświadczenia.
Dzieki za opinie. Wlasnie jestem mega zaskoczona bo salon ma same 5cio gwiazdkowe opinie i doslownie zadnej! Negatywnej lub ponizej 5 gwiazdek. Szczerze nie wierze ze to mozliwe. Tym bardziej ze dziala od kilku miesiecy dopiero. Na google maps w opiniach jest to samo - pokazuje ze sa negatywne opinie ale nie mozna ich zobaczyc. Musza byc ukryte, wiec cos mi tu smierdzi. Musza nad nimi majstrowac. Bardzo nie lubie takiej nieuczciwosci. Jak ide do salonu kosmetycznego to zazwyczaj jest to pewien czas na relaks a tutaj bylam bardziej zla niz zadowolona na koniec.