O co chodzi z tym hasłem żeby się dostać do usuniętych wątków?
Moderator: verysweetcherryO co chodzi z tym hasłem żeby się dostać do usuniętych wątków?
Jakie to hasło trzeba podać?
to jest przestrzeń techniczna, do której ma dostęp tylko właścicielka forum, @Damascenka. Tam są usunięte wątki, czyli takie, na których nikt się nie wypowiadał albo scalone do innego wątku. Naprawdę nie masz czego żałować, że nie masz dostępu do tej przestrzeni. Ja też nie mam i żadna moderatorka też nie ma. I nie potrzebujemy, bo to są wątki śmieciowe zamiecione w jedno miejsce, bo nam z moderacji przeszkadzało mieć wszystkie wątki na kupie - aktywne z usuniętymi - w przestrzeni głównej.
Dobrze dziękuję za odp.UwaloneManolo pisze: ↑sob lip 31, 2021 6:39 pmto jest przestrzeń techniczna, do której ma dostęp tylko właścicielka forum, @Damascenka. Tam są usunięte wątki, czyli takie, na których nikt się nie wypowiadał albo scalone do innego wątku. Naprawdę nie masz czego żałować, że nie masz dostępu do tej przestrzeni. Ja też nie mam i żadna moderatorka też nie ma. I nie potrzebujemy, bo to są wątki śmieciowe zamiecione w jedno miejsce, bo nam z moderacji przeszkadzało mieć wszystkie wątki na kupie - aktywne z usuniętymi - w przestrzeni głównej.