Start
Mój profil

Operacja plastyczna nosa

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Olaaa__
Ciastko

Re: Operacja plastyczna nosa

Post autor: Olaaa__ »

Kasja123 pisze: śr kwie 22, 2026 11:29 pm A czy ktoś wie, u kogo robiła nos Olga Śledź (Herring)? Bo jestem na etapie wykluczania operatorów, którzy mają styl kompletnie sprzeczny z moimi oczekiwaniami. U Olgi wyszedł diabeł Piszczałka :(
U Dr Stabryły.
Ja robiłam u niego nos 7msc temu i na razie nie jestem w stanie go polecić, raczej będę się decydować na poprawkę po roku☠️☠️
Za takie pieniądze jakie klinika kasuje(35tysiecy) oczekiwałam efektu wow, a większość osób z mojego otoczenia nawet nie zwróciło uwagi że miałam operację, a tego najbardziej się bałam bo chciałam i wymagałam dużej zmiany o czym wspominałam mu wiele razy:///
Ali
Migocząca Świeczka

Post autor: Ali »

123wiosna123 pisze: sob mar 28, 2026 10:58 pm Wchodzę na ten wątek bo takze chcialabym zrobic sobie operacje nosa ale mam fobie co do igieł i nie ma takiej możliwości. Juz samo pobranie krwi jak jedna wielka męczarnia na ktorej odstawiam teatr a w zyciu nie pozwolę na taki np wenflon czy narkoze
Też tak mam, ale jednak kompleks wygrał. Wszystko do przeżycia :)
Ali
Migocząca Świeczka

Zelda pisze: wt cze 03, 2025 2:51 pm Miałam robiony nos u Zachary i jestem średnio zadowolona. Czesc kostna jest super wymodelowana ale czesc chrzestna ucieka mi na lewo :( planuje poprawke w Turcji..
mam bardzo mieszane uczucie, duzo dziewczyn narzekanze ich nosy uciekaja na bok po operacji u zachary
Też robiłam u Zachary i czubek ucieka mi na lewo :( Na wizycie w sprawie poprawki powiedział, że jest wszystko ok… masakra
Awatar użytkownika
FashFash
Królowa Vlogmasów

Post autor: FashFash »

Ali pisze: pn cze 01, 2026 11:52 am Też robiłam u Zachary i czubek ucieka mi na lewo :( Na wizycie w sprawie poprawki powiedział, że jest wszystko ok… masakra
widocznie tam masz silniejsze połączenia i ciągną czubek w lewą stronę, to akurat ciężko przewidzieć przed operacją, bo nos to skomplikowana tkanka połączona z mięśniami twarzy, która ciągle pracuje, ale, że doktor olał temat na wizycie po to serio nieprofesjonalne
Ali
Migocząca Świeczka

FashFash pisze: pn cze 01, 2026 11:55 am widocznie tam masz silniejsze połączenia i ciągną czubek w lewą stronę, to akurat ciężko przewidzieć przed operacją, bo nos to skomplikowana tkanka połączona z mięśniami twarzy, która ciągle pracuje, ale, że doktor olał temat na wizycie po to serio nieprofesjonalne
Nie. Mam zapadlinę przy łączeniu kostnej z chrzęstną i czubek duży proporcjonalnie do kostnej nie ma jak trzymać się prosto bo za dużo wycięte i „spada” w lewo
Ali
Migocząca Świeczka

FashFash pisze: pn cze 01, 2026 11:55 am widocznie tam masz silniejsze połączenia i ciągną czubek w lewą stronę, to akurat ciężko przewidzieć przed operacją, bo nos to skomplikowana tkanka połączona z mięśniami twarzy, która ciągle pracuje, ale, że doktor olał temat na wizycie po to serio nieprofesjonalne
Dr Skupin nie chciał podjąć się poprawki i powiedział, że powinnam pisać do dr Zachary w tej sprawie no ale cóż…
Awatar użytkownika
Zdzisek_p
Bransoletka50k

Post autor: Zdzisek_p »

Ali pisze: pn cze 01, 2026 12:09 pm Dr Skupin nie chciał podjąć się poprawki i powiedział, że powinnam pisać do dr Zachary w tej sprawie no ale cóż…
Skupin nie lubi poprawiać po innych. Mnie polecił kwas hialuronowyw w skrzydełko nosa. Dlaczego zdecydowałaś się na Zachare? On ma dużo negatywnych opinii że względu na te uciekające nosy w bok, nawet na YouTube jest dziewczyna której poprawiał nos kilka razy (chyba 4) i cały czas ten sam problem. Wysocki robił mojej koleżance nos 8 lat temu za 15k, ma ładny nos i zero problemów z nim, natomiast cena jaka ma obecnie to kosmos 😅 ale nie ma się co dziwić skoro laski na Ig robią mu taka reklame. Gdyby nie chwaliły sie efektami, takich cen by nie było.
Ali
Migocząca Świeczka

Zdzisek_p pisze: wt cze 09, 2026 6:31 am Skupin nie lubi poprawiać po innych. Mnie polecił kwas hialuronowyw w skrzydełko nosa. Dlaczego zdecydowałaś się na Zachare? On ma dużo negatywnych opinii że względu na te uciekające nosy w bok, nawet na YouTube jest dziewczyna której poprawiał nos kilka razy (chyba 4) i cały czas ten sam problem. Wysocki robił mojej koleżance nos 8 lat temu za 15k, ma ładny nos i zero problemów z nim, natomiast cena jaka ma obecnie to kosmos 😅 ale nie ma się co dziwić skoro laski na Ig robią mu taka reklame. Gdyby nie chwaliły sie efektami, takich cen by nie było.
Popełniłam błąd niestety… zobaczyłam kilka jego ładnych nosów, pisałam z tymi dziewczynami i podjęłam taką decyzję, że Zachara… wiem o której historii piszesz :( Trzeba robić dobry resarch.
123wiosna123
Luźny dzień ze mną

Post autor: 123wiosna123 »

Zdzisek_p pisze: wt cze 09, 2026 6:31 am Skupin nie lubi poprawiać po innych. Mnie polecił kwas hialuronowyw w skrzydełko nosa. Dlaczego zdecydowałaś się na Zachare? On ma dużo negatywnych opinii że względu na te uciekające nosy w bok, nawet na YouTube jest dziewczyna której poprawiał nos kilka razy (chyba 4) i cały czas ten sam problem. Wysocki robił mojej koleżance nos 8 lat temu za 15k, ma ładny nos i zero problemów z nim, natomiast cena jaka ma obecnie to kosmos 😅 ale nie ma się co dziwić skoro laski na Ig robią mu taka reklame. Gdyby nie chwaliły sie efektami, takich cen by nie było.
Jestem naprawdę pod wrażeniem ze ktos daje sobie 4 razy poprawiać nos i ide tyle razy pod narkozę. Masakra
123wiosna123
Luźny dzień ze mną

Post autor: 123wiosna123 »

Ali pisze: pn cze 01, 2026 11:49 am Też tak mam, ale jednak kompleks wygrał. Wszystko do przeżycia :)
Na pewno jest do przeżycia ale samo pobranie krwi powoduje u mnie to ze nie spie kilka dni przed. Po prostu mam jakąś fobie wiec operacja odpada. Ale zazdroszczę jesli ktos nie ma takich problemów i moze poddać sie operacji
57196260
Mokra Włoszka

Post autor: 57196260 »

Dziewczyny ja Wam szczerze polecam dr Wójcickiego z Polanicy.
Kilka lat temu właśnie z Polanicy byli najlepsi fachowcy i Polanica była znana z operacji plastycznych. Cała Polska tam jeździła.
Ja także miałam 3 operacje nosa 🫣
Pierwsza jak miałam 19 lat, nos to od dziecka był moim kompleksem. Z kasy z 18stki przeznaczyłam, babcia i mama dołożyły ☺️ ale było we Wro. Nie byłam zadowolona do końca, choć już tego znienawidzonego garbika nie było.
Ale noc właśnie był krzywy, leciał w naturalnie w bok.
Dopiero podczas 3ciego podejścia do poprawki u doktora Wójcickiego jestem super zadowolona.
Doktor zrobił mi malutki, zgrabny nosek. Mam drobną twarz, taki mi pasuje.
Przede wszystkim go Wyprostował !
Po zabiegu mówił, że tragedie mam jak otworzył nos, blizna na bliźnie po 2ch wcześniejszych nieudanych operacjach.
Trochę się namęczył, ale zrobił pięknie poprawkę.
I skasował naprawdę niedużo, wziął połowę mniej, bo już nie było skrobania części kostnej, tego Garba.
Ostatnio zmieniony pt cze 12, 2026 10:56 pm przez 57196260, łącznie zmieniany 1 raz.
57196260
Mokra Włoszka

Aaa i Wysocki to uczeń właśnie Wójcickiego.
Oboje pochodzą z Polanicy.
Tylko Wysocki otworzył sobie gabinet w tej Oleśnicy pod Wrockiem
57196260
Mokra Włoszka

Aaa i dodam jeszcze, że od razu wyprostował mi krzywą przegrodę, która była ponoć tak krzywa, zamiast wzdłuż to poziomo 🤭
Ceny były wtedy jakoś u niego 11- 14 tyś za całość część kostną, a ode mnie wziął 7 tys.
Dodam 3cia operacja nosa. Poprawka po innych.