Niepopularne opinie o życiu
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Niepopularne opinie o życiu
Nie mówicie nikomu... na wigilię podałam dzieciom nuggetsy.
-
Welociraptor1
- Channelka
Przez większość życia też jej nie lubiłam, dopóki nie odkryłam, że:Clarion pisze: ↑sob kwie 11, 2026 2:13 pm No to jeszcze mój hot take kulinarny obrażający uczucia wielu osób wokół mnie: nienawidzę sałatki jarzynowej. Nie lubię też majonezu, ale połączenie jarzyn z jajkiem, ogórkiem kiszonym czy groszkiem konserwowym, i to wszystko jeszcze utopione w majonezie, sprawia, że nie jestem w stanie wziąć tej mieszaniny do ust.![]()
- warzywa gotuje się w skórkach, żeby zachować smak. U mnie w domu tę sałatkę przyrządzano ze smętnych, wygotowanych warzyw z rosołu
- po przekroczeniu tzw pewnego wieku zaczyna smakować i jarzynowa, i zimne nóżki itp. Tylko do karpia się nie przekonałam
Ja nie, bo nie cierpię karpia, ale moja mama - jego wielka miłośniczka, jeśli tylko ma dostęp, to tak i świat się jeszcze nie zawalił. A barszczu ostatnimi czasy to nawet na BN nie było, bo woleliśmy grzybową.
Rosyjska Miss AI 2026.
Moi rodzice od ponad 20 lat na wigilię podają frytki, bo mój brat jako dziecko odmawiał jedzenia ryby (w formie paluszków rybnych) bez frytek. I już zostało to naszą tradycyjną wigilijną potrawą.
I ja uważam, że frytki i nuggetsy dla dzieci na wigilię to super opcja, mam 28 lat i bliżej mi do nuggetsów na wigilię niż karpia.
- CzarnyPigularz
- Koczkodan
Dlaczego kobiety kłamią, że nie oglądają cornosów? Rzadko która się przyzna, że od czasu do czasu odpali sobie jakiś filmik
Czarna piguła wyzwala i przywraca światło niszcząc czerwoną zarazę 
Mi nie chodzi o smak jarzyn, mnie po prostu brzydzi koncept ugotowanej jakkolwiek marchwi i łączenie jej z ogórkiem, jajkiem i do tego jeszcze dodanie majonezu.Welociraptor1 pisze: ↑sob kwie 11, 2026 2:41 pm Przez większość życia też jej nie lubiłam, dopóki nie odkryłam, że:
- warzywa gotuje się w skórkach, żeby zachować smak. U mnie w domu tę sałatkę przyrządzano ze smętnych, wygotowanych warzyw z rosołu
- po przekroczeniu tzw pewnego wieku zaczyna smakować i jarzynowa, i zimne nóżki itp. Tylko do karpia się nie przekonałam![]()
A ty jesteś za czy przeciw? Bo widziałam jak jeszcze godzinę temu zwyzywałeś NatsuCzarnyPigularz pisze: ↑sob kwie 11, 2026 2:48 pm Dlaczego kobiety kłamią, że nie oglądają cornosów? Rzadko która się przyzna, że od czasu do czasu odpali sobie jakiś filmik![]()
Nie dziwne. Wszelkie pigularze są uzależnieni od tego dziadostwa.CzarnyPigularz pisze: ↑sob kwie 11, 2026 2:56 pm Ja tam lubie cornosyna xvideos mam nawet ulubioną playlistę
![]()
Z jednej strony to lubisz i oglądasz a z drugiej wyzywasz kobietę od dz…. ciekaweCzarnyPigularz pisze: ↑sob kwie 11, 2026 2:56 pm Ja tam lubie cornosyna xvideos mam nawet ulubioną playlistę
![]()
Bo zależy z kim się rozmawia, może się akurat nie czują komfortowo w takiej rozmowie z Tobą, nie wszystko trzeba każdemu mówić. A może akurat faktycznie nie oglądają i tyle.CzarnyPigularz pisze: ↑sob kwie 11, 2026 2:48 pm Dlaczego kobiety kłamią, że nie oglądają cornosów? Rzadko która się przyzna, że od czasu do czasu odpali sobie jakiś filmik![]()
Rosyjska Miss AI 2026.
- berry blast
- Dieta 600 kcal
abstrahując od Natsu z pilotem i wracając do tej kulinarnej rozkminy co wolno i kiedy - czy Tchibo Family mogą pić single czy tylko cała rodzina?
Tylko rodziny, ale z co najmniej dwójką dzieci.berry blast pisze: ↑sob kwie 11, 2026 3:09 pm abstrahując od Natsu z pilotem i wracając do tej kulinarnej rozkminy co wolno i kiedy - czy Tchibo Family mogą pić single czy tylko cała rodzina?
Rosyjska Miss AI 2026.
Nie no single, absolutnie nie.berry blast pisze: ↑sob kwie 11, 2026 3:09 pm abstrahując od Natsu z pilotem i wracając do tej kulinarnej rozkminy co wolno i kiedy - czy Tchibo Family mogą pić single czy tylko cała rodzina?
Właśnie oglądałam nowy filmik paznokciowy na Quloo i tam Edyta ma koszulkę Merry Christmas ze świąteczną kawką z piankami. Myślę, że tego też raczej nie wolno, jeszcze w czasie okołowielkanocnym. Najgorzej
- CzarnyPigularz
- Koczkodan
Single piją wódkięberry blast pisze: ↑sob kwie 11, 2026 3:09 pm abstrahując od Natsu z pilotem i wracając do tej kulinarnej rozkminy co wolno i kiedy - czy Tchibo Family mogą pić single czy tylko cała rodzina?
Czarna piguła wyzwala i przywraca światło niszcząc czerwoną zarazę 
I to jest normalne?Verbena95 pisze: ↑sob kwie 11, 2026 3:13 pm Nie no single, absolutnie nie.
Właśnie oglądałam nowy filmik paznokciowy na Quloo i tam Edyta ma koszulkę Merry Christmas ze świąteczną kawką z piankami. Myślę, że tego też raczej nie wolno, jeszcze w czasie okołowielkanocnym. NajgorzejTo największą możliwą ilość punktów jej odciągną myślę.
- berry blast
- Dieta 600 kcal
a z drugiej strony przecież oba święta to impreza tego samego gościaVerbena95 pisze: ↑sob kwie 11, 2026 3:13 pm Nie no single, absolutnie nie.
Właśnie oglądałam nowy filmik paznokciowy na Quloo i tam Edyta ma koszulkę Merry Christmas ze świąteczną kawką z piankami. Myślę, że tego też raczej nie wolno, jeszcze w czasie okołowielkanocnym. NajgorzejTo największą możliwą ilość punktów jej odciągną myślę.
Daję niepopularną opinię, że to jest dla mnie dziwne jak facet zaprasza kobietę na randkę "na piwko". Na piwo to sobie z kumplami niech idzie. Kiedyś powiedziałam o tym koledze jak mnie poinformował, że zaprasza dziewczynę z Tindera na pierwszą randkę do baru na piwo, to mi powiedział, że nie wszystkie kobiety to takie księżniczki jak ja i fajnie sobie iść na piwko, posiedzieć i pogadać.
Dla mnie dramat piwo żłopać z chłopem na randce. Wolałabym iść na spacer.
Ostatnio zmieniony sob kwie 11, 2026 3:26 pm przez lalisa, łącznie zmieniany 1 raz.
W sumie racja, więc to raczej jeden pies. No ale ja tu już normalizuję ciężką patologię, więc nie wiem, myślę że pora już na mnie, przepraszam, skąd odjeżdża najbliższy autobus do więzienia?berry blast pisze: ↑sob kwie 11, 2026 3:17 pm a z drugiej strony przecież oba święta to impreza tego samego gościasama już nie wiem
![]()
- berry blast
- Dieta 600 kcal
możesz spokojnie tu zaczekać
halo policja? proszę przyjechać na Wandę (też się zabiorę od razu)
Zależy chyba od wieku i mentala? Na studiach np to bylo normalne, ze chlopak zaprasza na piwko do baru, pogadać, poznać sie na luzielalisa pisze: ↑sob kwie 11, 2026 3:25 pm Daję niepopularną opinię, że to jest dla mnie dziwne jak facet zaprasza kobietę na randkę "na piwko". Na piwo to sobie z kumplami niech idzie. Kiedyś powiedziałam o tym koledze jak mnie poinformował, że zaprasza dziewczynę z Tindera na pierwszą randkę do baru na piwo, to mi powiedział, że nie wszystkie kobiety to takie księżniczki jak ja i fajnie sobie iść na piwko, posiedzieć i pogadać.Dla mnie dramat piwo żłopać z chłopem na randce. Wolałabym iść na spacer.
ᴘʀɪᴍᴀᴅᴏɴɴᴀ ɢɪʀʟ, ʏᴇᴀʜ ᴀʟʟ ɪ ᴇᴠᴇʀ ᴡᴀɴᴛᴇᴅ ᴡᴀꜱ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ
Na luzie można się poznać w wielu okolicznościach, nie trzeba żłopać piwa w barze, jeszcze często głośnym. Ale ja generalnie nie lubię piwa i całej otoczki wokół piwkowania. Nieważne czy 19 lat czy 40, wg mnie nie zaprasza się kobiety na randkę na piwsko. Może jeszcze do bramy na papierocha? Fajnie na luzie sobie postać w bramie. Piwko, papierosek. Potem chłop się odleje i można iść dalej.
Ostatnio zmieniony sob kwie 11, 2026 3:37 pm przez lalisa, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja się spotkałam na tik toku ze stwierdzeniem że jeśli chłop zaprasza cię na pierwszą randkę na spacer to znaczy że cię nie szanuje oraz nie wysila, generalnie ma cię w dupie. Musi to być restauracja albo jakieś inne atrakcje nigdy spacer. Bo na spacer mogą wyjść sobie z psem. I szczerze trochę się zdziwiłam xD
Dla mnie spacer okpaulxxxxx pisze: ↑sob kwie 11, 2026 3:36 pm A ja się spotkałam na tik toku ze stwierdzeniem że jeśli chłop zaprasza cię na pierwszą randkę na spacer to znaczy że cię nie szanuje oraz nie wysila, generalnie ma cię w dupie. Musi to być restauracja albo jakieś inne atrakcje nigdy spacer. Bo na spacer mogą wyjść sobie z psem. I szczerze trochę się zdziwiłam xD
-
PrincessKitty
- Mokra Włoszka
Też nie cierpię sałatki jarzynowej. Natomiast już jako dorosła odkryłam, że lubię majonez, tylko w moim domu rodzinnym używano go tylko i wyłącznie jako składnik sałatki, dlatego też myślałam, że nie lubię majonezu jako takiego :D I ogólnie lubię wszystkie składniki z jarzynowej (no, może oprócz korniszonów), ale połączone ze sobą tworzą piekło. To samo mam z barszczem ukraińskim- najpodlejsza zupa świata, a już najgorsza jest z mięsem. Jak można w ogóle wpaść na pomysł, żeby połączyć buraki, marchewki, kapustę, fasolę i pomidora w jednej zupie- czysta zgroza.Clarion pisze: ↑sob kwie 11, 2026 2:13 pm No to jeszcze mój hot take kulinarny obrażający uczucia wielu osób wokół mnie: nienawidzę sałatki jarzynowej. Nie lubię też majonezu, ale połączenie jarzyn z jajkiem, ogórkiem kiszonym czy groszkiem konserwowym, i to wszystko jeszcze utopione w majonezie, sprawia, że nie jestem w stanie wziąć tej mieszaniny do ust.![]()
-
PrincessKitty
- Mokra Włoszka
Jesli pochwali się czymś takim w czasie spaceru, to tym łatwiej jest uciec z takiej randki xD