Oszukana pisze: ↑wt lut 03, 2026 7:27 pm Ja raz sie nabrałam jak dawal kurczaka z ryżem 3x dziennie ,2 raz układała diety 1 żona i wtedy pamiętam raz wzięłam księżycowa a następnym razem biedronka ? Było coś takiego ? Tak cos kojarzę i pamiętam ze wysłał mi 2x identyczna dietę dopiero po napisaniu ze juz ta mam wysłał inny jadłospis. Nie wiem jakim cudem zniknął mi z poczty bo to było parę lat temu a w tamtym miesiącu jesz ze widziałam te maile.w każdym razie napewno te jego zamienniki co pisze na kolanie od 10 lat sie nie zmieniały w tych rozpiskach co wysyłał. Naszczescie moje kwoty nie były takie jak teraz pewnie ten jadłospis tez sie rozni odkąd była dziewczyna nr 2 czarna . Pamiętam jeszcze to byl 2018 rok chyba jak pierwszy raz skorzystałam jak pisał zacząć od 30 min Cardin 4xw tyg pozniej zwiększać.Generalnie nigdy nie doprowadziłam tych diet do końca. Jedzenie kurczaka z ryżem 3x dziennie ? Chyba nie muszę tłumaczyć a i te od 1 żony jakoś mi nie podeszły.
Mi rozpisał coś takiego: 50 g np ryzu/makaronu pełnoziarnistego. Ważyć przed gotowaniem + 100g np kurczaka lub indyka i warzywa. 2 razy dziennie mialam jesc takie mini obiady. Wiadomo z rana śniadanie, później kolacja