Start
Mój profil

iwona wieczorek

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
Misia77
SkrzydełkaZhooters

Re: iwona wieczorek

Post autor: Misia77 »

Christinabarcelona pisze: czw sty 22, 2026 8:22 am Chłopak zdecydowanie coś kręci i mówi na pewno mniej niż wie w rzeczywistości. Przyszedł do domu zaginionej pod jej nieobecność, usuwał z jej komputera jakieś pliki. Sama ta sytuacja już jest okropnie podejrzana i nie potrafię zrozumieć jak mogło mu to ujść na sucho. Później ruch na jego telefonie.
Przecież mylisz osoby. To Paweł usuwał pliki, nie Patryk.
Christinabarcelona
Ciastko

Post autor: Christinabarcelona »

Misia77 pisze: czw sty 22, 2026 8:37 am Przecież mylisz osoby. To Paweł usuwał pliki, nie Patryk.
O kurcze, masz rację! Dobra, odkładam moje teorie na bok
Polaxoxo
SushiRoll

Post autor: Polaxoxo »

Ja jakoś mocno w sprawy kryminalne się nie wkręcam, ale o Iwonie słyszał chyba każdy. Wiem, że masa osób podejrzewa znajomych, rozumiem, że oni wykonywali bardzo dziwne ruchy, ale mocno się zdziwię jeśli to oni. To przeciętne Karynki i Sebixy, naprawdę myślicie, że wytrzymaliby tyle lat ciśnienia? Nikt by nie sypnął w ramach ochrony? Plus co to za geniusze zbrodni, że tak skutecznie ukryli ciało. Jeśli to ktoś z nich/oni, to wg mnie pomógł im ktoś jeszcze, ale ciężko mi uwierzyć, że wytrzymali w tyle osób w tej zmowie milczenia. Życzę biednej Matce by ta sprawa w końcu się rozwiązała.
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

Post autor: PrzemoKondratowicz »

agave pisze: czw sty 22, 2026 7:38 am A skąd wiesz kim była taka przypadkowa osoba? Dlaczego miałaby nie wiedzieć jak ukryć ciało?
Wystarczy, że randomowy Zenek postanowił sobie zgwałcić dziewczynę, a ciało zakopał w sobie znanym miejscu.
Otóż to. Mówię o sytuacji typu Asia Surowiecka. Tam facet totalnie przypadkowy wpadł bo po latach włączył je telefon. Jakiś typowy wiejski chłop zgwałcił ją i zakopał zwłoki niedaleko dworca bo tam ją spotkał. Policja by 30 lat szukała i by go nie znalazła. Sam się wkopał. Tu też tak może być.
Paputki
Channelka

Post autor: Paputki »

Nie śledzę tej sprawy teraz jakoś uważnie, ale jestem ciut starsza rocznikowo od Iwony i zaraz na początku czytałam sporo. Mam nadzieję, że tym razem policja rzeczywiście jest blisko rozwiązania tej sprawy, albo przynajmniej odnalezienia zwłok Iwony i zwrócenia spokoju (jeśli można w ogóle tak powiedzieć) jej matce.

Moja teoria jest taka, że jej znajomi bezpośrednio jej nie zabili, ale mieli związek/widzieli/wiedzą co się stało. Zrobił to pewnie ktoś z półświatka, z kim są w jakiś sposób powiązani (interesy, narkotyki, dziewczyny itp.).
Więc znajomi na pewno wiedzą więcej niż mówią, a nie sypną bo boją się o siebie - i ze strony policji i ze strony półświatka.
Osobę obcą, która np. potrąciła Iwonę, wykluczam, bo taki scenariusz totalnie nie pasuje do późniejszych panicznych ruchów znajomych.
Uważam też, że sporo z wcześniejszych "przełomów" miało na celu skłonienie kogoś do sypnięcia, albo pomyleniu się w zeznaniach na tyle, żeby wydobyć coś nowego dla sprawy.
haski
MiamiBicz

Post autor: haski »

moim zdaniem Iwona od początku nie żyje a ciało jest gdzieś bardzo bardzo blisko…. :/
Awatar użytkownika
SmokAnalog
Lilu

Post autor: SmokAnalog »

haski pisze: czw sty 22, 2026 10:08 am moim zdaniem Iwona od początku nie żyje a ciało jest gdzieś bardzo bardzo blisko…. :/
Też tak uważam - żadne porwanie do ag*ncji, żadne wieloletnie przetrzymywanie, wg mnie została zabita w noc zaginięcia lub niewiele później. Cała zagadka polega na tym, kto to zrobił, dlaczego i oczywiście gdzie jest ciało oraz co wiedzą osoby, które z Iwoną imprezowały w feralną noc.
Pumczita
Tritonotti

Post autor: Pumczita »

Ja to podejrzewam,że doszło do jakiejś głupoty,ktoś ją popchnął, pijana przewróciła się i uderzyła głową w ziemię/stół i zmarła. Reszta po pijaku spanikowala i ukryła gdzieś ciało,od tej pory solidarnie zmowa milczenia,każdy na każdego ma jakieś brudy i siedzą cicho..Nie sądzę, że tam doszło do jakiegoś porwania, wywiezienia jej do innego kraju itp.
afe
Koczkodan

Post autor: afe »

No i się wyjaśniło, że czynności na polnej nie miały nic wspólnego z IW
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

afe pisze: czw sty 22, 2026 3:00 pm No i się wyjaśniło, że czynności na polnej nie miały nic wspólnego z IW
Gdzie się wyjaśniło
afe
Koczkodan

Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

Dziękuję. Już NIC nie rozumiem. Niedawno mówili że mają nowe informacje ws Iwony. Może to był blef.
Maximus1111
LouiBag

Post autor: Maximus1111 »

PrzemoKondratowicz pisze: czw sty 22, 2026 3:17 pm Dziękuję. Już NIC nie rozumiem. Niedawno mówili że mają nowe informacje ws Iwony. Może to był blef.
Przecież juz pisali, ze ta sprawa nie dot. IW tylko 2 zaginionych dziewczyn ,.bylo o tym już parę dni temu
afe
Koczkodan

Podlinkujesz artykuł?
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

Maximus1111 pisze: czw sty 22, 2026 3:49 pm Przecież juz pisali, ze ta sprawa nie dot. IW tylko 2 zaginionych dziewczyn ,.bylo o tym już parę dni temu
Ale ja nie mówie że mówili że sprawa dotyczy Iwony Wieczorek tylko ze prokuratura się chwaliła że mają nowe dowody ws Iwony i że to kwestia tygodni
niunia22
Srebrna Kropeczka

Post autor: niunia22 »

SmokAnalog pisze: czw sty 22, 2026 10:33 am Też tak uważam - żadne porwanie do ag*ncji, żadne wieloletnie przetrzymywanie, wg mnie została zabita w noc zaginięcia lub niewiele później. Cała zagadka polega na tym, kto to zrobił, dlaczego i oczywiście gdzie jest ciało oraz co wiedzą osoby, które z Iwoną imprezowały w feralną noc.
osoba zaginiona: istniała
ekspert z wandy: cała zagadka polega na tym, gdzie jest oraz kto co i dlaczego

mądrego to aż miło posłuchać xd
bigosm
RoyalBaby

Post autor: bigosm »

Hahahaha, hahahaha czyli w sprawie Iwony Wieczorek nie ustalono niczego nowego , kolejna kaczka dziennikarska mająca na celu odwrócenie uwagi publicznej od nie wiadomo czego.
Awatar użytkownika
Anik
MoetGlass

Post autor: Anik »

PrzemoKondratowicz pisze: czw sty 22, 2026 7:16 am Opcja c) całkowicie przypadkowa niepowiązana osoba dlatego nikt nie może dojść po nitce do kłębka bo kłębek nie istnieje.
To jest niemożliwe, bo gdyby to był ktoś przypadkowy, znajomi nie dzwoniliby w panice od rana do Iwony i do jej domu. A gdyby bali się, że ktoś przypadkowy zrobił jej krzywdę to normalnie by zapytali czy wróciła, bo nie odebrała rzeczy od Adrii, zamiast robić durne podchody o siatkówkę w niedziele po imprezie.
Awatar użytkownika
Anik
MoetGlass

'Według prokuratury fakt, że nie odnaleziono ciała dziewczyny, sugeruje, że mogła zostać zamordowana'

cholera! jak na to wpadli!?
Jestem pewna, że widziałam parę dni temu nagłówek, że są nowe dowody w sprawie Iwony. Po raz kolejny dałam się nabrać jak dziecko :c
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

Anik pisze: czw sty 22, 2026 6:56 pm To jest niemożliwe, bo gdyby to był ktoś przypadkowy, znajomi nie dzwoniliby w panice od rana do Iwony i do jej domu. A gdyby bali się, że ktoś przypadkowy zrobił jej krzywdę to normalnie by zapytali czy wróciła, bo nie odebrała rzeczy od Adrii, zamiast robić durne podchody o siatkówkę w niedziele po imprezie.
Akurat to niczego nie udowadnia, może panikowali bo się odłączyła i tyle. Adria miala 16 lat no błagam. To był dzieciak.
bigosm
RoyalBaby

Albo nie zmieniali zeznań i nie wchodzili do jej domu by sprawdzić coś na komputerze oraz nie pokłócili się w Dream Clubie oraz nie latali rano by sprawdzać każdy monitoring 😁 ktoś kto uważa została zabita przez przypadkową osobę po prostu nie chce by sprawa została rozwiązana.
bigosm
RoyalBaby

PrzemoKondratowicz pisze: czw sty 22, 2026 7:05 pm Akurat to niczego nie udowadnia, może panikowali bo się odłączyła i tyle. Adria miala 16 lat no błagam. To był dzieciak.
A Pawełek po co przeglądał jej komputer o to nie proszony?
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

bigosm pisze: czw sty 22, 2026 7:08 pm A Pawełek po co przeglądał jej komputer o to nie proszony?
Nie wiem ale to nic nie zmienia - to mógł być Paweł ale równie dobrze mógł być Patryk. Mógł też być żaden z nich.
Awatar użytkownika
Anik
MoetGlass

PrzemoKondratowicz pisze: czw sty 22, 2026 7:05 pm Akurat to niczego nie udowadnia, może panikowali bo się odłączyła i tyle. Adria miala 16 lat no błagam. To był dzieciak.
No to tym bardziej zadzwoniłaby do domu, albo nawet podeszła (halo, one były sąsiadkami) i powiedziałaby: "Dzień dobry Pani Mamo Iwony, czy Iwona jest w domu, bo nie odebrała ode mnie rzeczy z balkonu".
krolewna_grudka
Mokra Włoszka

Post autor: krolewna_grudka »

Gdzieś kiedyś słyszałam teorie, wg której Iwona pojechała do jakiegoś gangusa po zaległy hajs. Pracowała ponoć jako hostessa. Pod wpływem alkoholu zrobiła się odważniejsza i pojechała wyegzekwować zaległą wypłatę. Na miejscu mogło dojść do szarpaniny, wskutek której Iwona uderzyła o cos głowa i zmarła. Ciało ukryto. Znajomi wiedzieli, że tam pojechała z awanturą, ale bali się sypnąć, bo wówczas krzywda stałaby się też im.