Znowu fikcyjni znajomi
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- dawidszulcc
- KlasaBiznes
-
rhodeodrive
- Gacie z oceanu
18 tyg 

czymajta mnie bo rozpierdole ten lokal 

Pinokio nos ci rośnie wprost proporcjonalnie do zasięgów
- Załączniki
-
- fw_1768584422866.jpg (93.17 KiB) Przejrzano 354 razy
A to na bank planowała i rachowała kiedy, co i jak. Dlatego zero wspołczucia do niej. Tydzien wczesniej skacze i piszczy ,odgrywa rolę Generałowej a tydzień pozniej już rola ofiary i prowadzenie biznesu pod siebie.rhodeodrive pisze: ↑pt sty 16, 2026 11:30 am Ma dużo sensu to co napisałaś. Ale z drugiej strony Magda myślę że miała to odejście przemyślane. Więc teraz musi stanąć na głowie i zrobić wszystko aby dać radę i rozkręcić swój biznesik. Ciekawe czy podoła bo mam wrażenie że oboje w pojedynkę jednak potrącą z czasem siłę medialną
Zobaczyła know- how i przeniosła imperium wielka kleo!
Tak samo nie kochała Roberta jak ten jej, warci siebie materialiści.
A siła medialna? Ona bedzie miec przy sobie tylko takie złamaski życiowe, milion historii o narcyzach i przemocy. Taka energia wygeneruje jej przyszłość. Facet jak jakiś na nią pojdzie, to musi być totalny żóltodziub albo pokrój furiata. Zaden normalny, ułożony życiowo meżczyzna nie pojdzie za kobietą z takim furiackim przebiegiem. W sieci nic nie ginie.
Czego mu nie wierzysz ?!?rhodeodrive pisze: ↑pt sty 16, 2026 6:28 pm 18 tygczymajta mnie bo rozpierdole ten lokal
Pinokio nos ci rośnie wprost proporcjonalnie do zasięgów
Czarodziej pinokio własnym nosem ciosał, całe 18 tygodni
- Załączniki
-
- fw_1768585815110.jpg (93.1 KiB) Przejrzano 333 razy
Furiacki przebiegMexxxi pisze: ↑pt sty 16, 2026 6:36 pm A to na bank planowała i rachowała kiedy, co i jak. Dlatego zero wspołczucia do niej. Tydzien wczesniej skacze i piszczy ,odgrywa rolę Generałowej a tydzień pozniej już rola ofiary i prowadzenie biznesu pod siebie.
Zobaczyła know- how i przeniosła imperium wielka kleo!
Tak samo nie kochała Roberta jak ten jej, warci siebie materialiści.
A siła medialna? Ona bedzie miec przy sobie tylko takie złamaski życiowe, milion historii o narcyzach i przemocy. Taka energia wygeneruje jej przyszłość. Facet jak jakiś na nią pojdzie, to musi być totalny żóltodziub albo pokrój furiata. Zaden normalny, ułożony życiowo meżczyzna nie pojdzie za kobietą z takim furiackim przebiegiem. W sieci nic nie ginie.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
MASAKRA CO TU SIĘ DZIEJE
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
ŚmiałoJusiaJusia pisze: ↑pt sty 16, 2026 7:11 pm Czy w jutrzejszym nalocie na furiatosa mogę użyć tego zdjęcia?
Genialne![]()
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
No nie wytrzymałam,co to za menda społeczna...JusiaJusia pisze: ↑pt sty 16, 2026 7:44 pm Brawo...mnie też nosi na te jego zakłamane mądrości i walczę...walczę by nie zaatakować teraz,bo mało ludzi zobaczy.
Dziś wystawił inną cud przemianę,ale po paru minutach ją usunął.
Na rano się przygotuję
-
Obserwatorka40
- RoyalBaby
Czyżby placek odszedł na bok?
Teraz PŁATKI będą popisowym daniem u furiata dietetyka 

Szybkie danie: wsypujesz do miseczki i..... jesz paluchami.... na sucho.... szybkie danieObserwatorka40 pisze: ↑pt sty 16, 2026 8:45 pm Czyżby placek odszedł na bok?Teraz PŁATKI będą popisowym daniem u furiata dietetyka
![]()
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Płatki są genialne, że szczękę urywa 

a poza tym nudą wieje, chodzi Cygan podziel I w ujebanej kurtce I czerwonych trepach, a wieczorem idzie do znajomej na masażyk żeby rozmasowac mięśnie 

żenada po cygansku 

Raczej nie poszedł, bo bardzo szybko skasowal mój komenatrz i po kolejnym koncieWojtech2000 pisze: ↑pt sty 16, 2026 8:56 pm Płatki są genialne, że szczękę urywaa poza tym nudą wieje, chodzi Cygan podziel I w ujebanej kurtce I czerwonych trepach, a wieczorem idzie do znajomej na masażyk żeby rozmasowac mięśnie
żenada po cygansku
![]()
Oj, Pinokio, tak mi przykro, że az wcale
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
Może do Iwonki na masażyk leci
- Załączniki
-
- fw_1768593934152.jpg (29 KiB) Przejrzano 200 razy
Marcello
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
A żyłam nadzieją ,że Madzialena mu ją chociaż wypierze, jak po mailu mym nie wyprał, po wiadomościach też, ....a tu ujeb@na jak była tak jest..... Ona też cicho cały dzień może bawi się w masażystkę i czarnemu jego ,, wszystkie mięśnie,, masuje....
Albo u mecenasa nowe oświadczenie tworzy straszaka....
Nikola miała pokazywać ćwiczenia na pośladki z gumami i też cisza...
Normalnie szaro buro i ponuro...trza zrobić dymakę jakąś
Chyba że pójdę placka zrobić... mokrego
A jak chcecie diety to piszcie na PRIV
-
tomasz4999
- Modna
Hmmm... a moze by tak.... cos z nowej rozpiski???

- Załączniki
-
- fw_1768595861183.jpg (40.83 KiB) Przejrzano 165 razy
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
To będzie w rozpizce na wiosnę, która szczękę urwie
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Kto zauważył, u debila cień jak wrocil do domu ,z tymi ohydnymi krewetkami i sajgonkami, u niego ktoś jest,zaraz jeszcze raz to zobaczę