Młoda policjantka na stażu w Piasecznie.
Moderator: verysweetcherryMłoda policjantka na stażu w Piasecznie.
Dramat młodej dziewczyny. Dlaczego do tego doszło? Czy już jest ustalone co tam się wydarzyło? Bardzo szkoda tej dziewczyny. Wykażmy wsparcie. Oby się pozbierała po tym co ją spotkało.
- PrzemoKondratowicz
- DramaQueen
Przepraszam możesz podać źródła? Nie znam sprawy i ciężko mi coś znaleźć. Dziękuję
-
Breath4lovee
- Koczkodan
Ja bym chciała zobaczyć jak wygląda ten policjant. Podobno ma dwoje dzieci i żonę. Marcin J. Ale nie mogę nigdzie znaleźć. Jest albo podinspektorem albo komisarzem.
-
szaredresy
- ZdalnaFanka
Ręka rękę myje w tym środowisku. Wielkie brawa dla policjantów, którzy zaopiekowali sie ta dziewczyną i dzięki temu ta sprawa wyszla.
Moj facet byl policjantem. Tam ladne policjantki łatwo nie miały juz w szkole, a potem nie lepiej. Odszedł z tego zawodu.
Moj facet byl policjantem. Tam ladne policjantki łatwo nie miały juz w szkole, a potem nie lepiej. Odszedł z tego zawodu.
To mnie też denerwuje, że politycy sobie urządzili cyrk na krzywdzie tej biednej dziewczyny. Po prostu nie myślą o jej dobru o dobru jej najbliższych. Trzeba zrobić wszystko by jej pomóc. Czy to nie jest najważniejsze?
-
Ratatuj123
- Channelka
No generalnie to jest środowisko takie sobie. Mój dziadek był milicjantem i babcia zawsze mówiła, że milicjanci to w większości kur**iarze.., znała przecież te rodziny towarzysko, tam nawet w PRL było sporo rozwodów. Część kobiet przymykała na to oko z wyrachowania bo potem po takim mężu miały emerytury, dużo wyższe niż te z ZUS. Z tych osób, które znałem ze szkoły i które teraz są w policji to 2 na 5 w szkole były na granicy patologii. To jest specyficzny, cwaniacki sposób wyślenia i odbierania świata. Co jakiś czas jakiś policjant powoduje wypadek po alkoholu i potem część tych zdarzeń jest tuszowana, z badaną krwią dzieją się cuda itd. Dlatego uważam, że ta kobieta mogła być rzeczywiście zgwałcona. Jeżeli ten facet był już podinspektorem i nie ma nigdzie jego zdjęć to najprawdopodobniej w ostatnich dniach zostały pouusuwane.
- Fela_z_Kaniowa
- RARY
Tak jak ktoś napisał wyżej- ręka rękę myje. Młode policjantki to „świeże mięsko”. Nieposłuszeństwo to gorsze służby i nie raz wyśmiewanie przez zawodowych na adaptacji albo tłumaczenie się przed wyższymi rangą z rzekomo źle pełnionej służby. Na szkole można podpaść jak się za dużo powie i wylecieć. Bardzo dużo tego. Ktoś też pisał, że policjanci to kurwiarze, policjantki niestety też, można zwątpić w moralność widząc co się dzieje.
Współczuję ofierze, trafiła na kogoś kto jak nie mógł po dobroci to siła wziął co chciał.
-
Stillasatree
- BlondDoczep
Ale było napisane, że na komisariacie odbywała się impreza (osobną kwestią jest, kto pozwolił na impreze zakrapianą alkoholem w jakby nie patrzeć miejscu pracy), więc nikt jej nie ściągał w środku nocy, zapewne była tam jak i większość załogi
-
Masdamer88
- Mokra Włoszka
Spójrzcie na doris_bjj a od razu widać poziom policj
Jako były policjant mogę potwierdzić, że choćby całe szkolenie podstawowe w kontekście tego co się działo na obiekcie to jest jakiś surrealizm. Jeszcze przed kursem byłem uświadamiamy, ale te obrazy mam nadal przed oczami pomimo tego, że zwolniłem się około sześciu lat temu. Nie zgrywam tutaj świętoszka w żadnym wypadku, bo sam też nie zawsze trzymałem się zasad, ale dla niektórych tych kilka miesięcy to była niekończąca się impreza - bez rozróżnienia na płeć. Zabiegi typu ściąganie obrączki/pierścionka zaręczynowego żeby móc sobie balować były na porządku dziennym, o innych sytuacjach wolę nie wspominać z uwagi na charakter forum