Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Kiedyś pamietam znajoma mi mowila ze wykupiłam u nich diete i tez jakis komentarz dodała zly z automatu zostala zablokowana i potem napisala podobno prywatnie do Magdy ze diete ma wykupiona a komentarz tylko dodała itd i co to ma być...to Magda napisala jej ze to sprawdzi i napisala jej ze ti jakoś z automatu kogos maja czy cos co wyczuwa nie prawidłowe komentarze i ja pozniej odblokowała....więc oni mają zapewne takie cos ustawione albo mana osobę ktira czuwa nad tym więc nw czy wgl on czyta to
Szkoda, że ktoś mnie tu wrzucił do wora, że coś nie tak jest z moim kontem. Bardzo uważnie się przyglądam temu co się dzieje tutaj i co się dzieje u nich.
Uważam, że oni nadal są razem. Grają trochę na czas i na zwłokę. Zbyt dużo jest tutaj niejasności, aby uwierzyć że każde poszło w swoją stronę. Pytanie kto jest założycielem tego posta, jest wręcz normalne.
Przeważnie te posty zakładają byłe. Iwona ? Kaśka? Moje pytanie, wręcz normalne , na ile mogę się posunąć do przodu.
Mam nadzieję że w swoim czasie będę mogła pokazać więcej rzeczy, aby forum mocno się nagłośniło. Mocno przyglądajcie się relacjom ich obydwojga i łączcie fakty.
Pozdrawiam
Uważam, że oni nadal są razem. Grają trochę na czas i na zwłokę. Zbyt dużo jest tutaj niejasności, aby uwierzyć że każde poszło w swoją stronę. Pytanie kto jest założycielem tego posta, jest wręcz normalne.
Przeważnie te posty zakładają byłe. Iwona ? Kaśka? Moje pytanie, wręcz normalne , na ile mogę się posunąć do przodu.
Mam nadzieję że w swoim czasie będę mogła pokazać więcej rzeczy, aby forum mocno się nagłośniło. Mocno przyglądajcie się relacjom ich obydwojga i łączcie fakty.
Pozdrawiam
Wrzuciła screeny tego co ktos pisal o nich, co gdzieś juz sa tutaj na grupie
i dostała taka odp od Magdy wtedy 
oczywiście ona ich nie lubi....mają jakiegoś ADMINA co kazdy komentarz jest usuwany...oni o tych komentarz nawet moga nie wiedzieć....
Ja też wyczuwam podstęp,zwlaszcza,że kilka dni przed rozstaniem jeszcze naciągała na diety, czarne piątki i inne bajery i nagle bum. Poza tym kasuje wszelkie komentatrze zwracające na to uwagę, a moim zdaniem powinna się jakoś do tego odnieść,skoro każde poszlo w swoją stronę. Mogę się mylić.Gnom pisze: ↑pn sty 12, 2026 10:42 am Szkoda, że ktoś mnie tu wrzucił do wora, że coś nie tak jest z moim kontem. Bardzo uważnie się przyglądam temu co się dzieje tutaj i co się dzieje u nich.
Pozdrawiam![]()
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Oni nie mają ,, automatu,, bo by automatycznie wszystko było usuwane. A jak Armando śpi, to komentarze wiszą, dopóki nie wstanie.
Z drugiej strony co miała M. napisać....nie napisze że Roberto blokuje i usuwa. Napisała odpowiedź na poziomie Mitomana Furiata i tyle....
Swoją drogą jprd
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Aż kurde dziś poświęcę się i wejdę poczytać co tam u niej słychaćMagellan pisze: ↑pn sty 12, 2026 11:09 am Ja też wyczuwam podstęp,zwlaszcza,że kilka dni przed rozstaniem jeszcze naciągała na diety, czarne piątki i inne bajery i nagle bum. Poza tym kasuje wszelkie komentatrze zwracające na to uwagę, a moim zdaniem powinna się jakoś do tego odnieść,skoro każde poszlo w swoją stronę. Mogę się mylić.
Ale aż nie chce mi się wierzyć, że by mu chociaż tych ujebanych spodni nie wyprała
Też ostatnio przeszło mi przez myśl, że oni dalej są razem. Na kilku relacjach on mówił w liczbie mnogiej "my", "u nas" - to dało mi do myślenia. Po nich można spodziewać się wszystkiego. Kiedyś myślałam, że Magda jest inna i działa zmanipulowana pod wpływem narcyza, ale patrząc na to, co robi i pisze teraz, to oni niewiele się od siebie różnią. Ona go obserwuje na IG nadal. Gdybym chciała się od kogoś totalnie odciąć, to wszędzie bym go poblokowala.Gnom pisze: ↑pn sty 12, 2026 10:42 am Szkoda, że ktoś mnie tu wrzucił do wora, że coś nie tak jest z moim kontem. Bardzo uważnie się przyglądam temu co się dzieje tutaj i co się dzieje u nich.
Pozdrawiam![]()
-
rhodeodrive
- Gacie z oceanu
PrawdaJusiaJusia pisze: ↑pn sty 12, 2026 11:14 am Aż kurde dziś poświęcę się i wejdę poczytać co tam u niej słychać
Ale aż nie chce mi się wierzyć, że by mu chociaż tych ujebanych spodni nie wyprała![]()
On moze mieć tez na nią jakies haki. Jak popłynie, to ona razem z nim.ML111 pisze: ↑pn sty 12, 2026 11:23 am Też ostatnio przeszło mi przez myśl, że oni dalej są razem. Na kilku relacjach on mówił w liczbie mnogiej "my", "u nas" - to dało mi do myślenia. Po nich można spodziewać się wszystkiego. Kiedyś myślałam, że Magda jest inna i działa zmanipulowana pod wpływem narcyza, ale patrząc na to, co robi i pisze teraz, to oni niewiele się od siebie różnią. Ona go obserwuje na IG nadal. Gdybym chciała się od kogoś totalnie odciąć, to wszędzie bym go poblokowala.
Mi też to ostatnio przeszło przez głowę. Czy aby nie chciała też zarabiać i robić swoje dlatego się rozdzielili ale tylko co do diet.... on może robi swoje a ona swoje i zarabiają na tym podwójnie kazdy do swojej kieszeni a są razem... mogę się mylić. Bo to rozejscie mimo wszystko bylo dziwne.... skoro sobie ma nowe "biuro" itd to jesli by go zostawiła i nie chciała go znać to by mimo wszystko pomagała w urządzeniu i jezdziła tam? I krzesła mu dawała ( bo to jej poprzednie u niego przy stole)? Toć by go wyjebała od razu i temat zamknięty a tu takie dziwne to było..... 

Zostawiła go niby a tu mu wyprawkę na nowe "biuro" dała.... dziwne
Wyprawka to jedno.Megi007 pisze: ↑pn sty 12, 2026 11:43 am Mi też to ostatnio przeszło przez głowę. Czy aby nie chciała też zarabiać i robić swoje dlatego się rozdzielili ale tylko co do diet.... on może robi swoje a ona swoje i zarabiają na tym podwójnie kazdy do swojej kieszeni a są razem... mogę się mylić. Bo to rozejscie mimo wszystko bylo dziwne.... skoro sobie ma nowe "biuro" itd to jesli by go zostawiła i nie chciała go znać to by mimo wszystko pomagała w urządzeniu i jezdziła tam? I krzesła mu dawała ( bo to jej poprzednie u niego przy stole)? Toć by go wyjebała od razu i temat zamknięty a tu takie dziwne to było.....
Myślę, że głośno się zrobiło o ich przekrętach, oszustwach, postanowili się medialnie rozstać, bo większość idzie za Magdą. Czyli oni dalej sprzedają diety ale oficjalnie z jej konta. Spójrzcie nawet na zdjęcia na jej profilu z posta jaki wstawiła. Zdjęcie w czerwonym kombinezonie wygenerowane przez AI.
Doskonale widzieli że tracą ludzi. Musieli wymyślić jakąś bajkę.
Z komentarzy u Magdy na profilu na fb wynika, że ma zamiar ujawnić co nie co, jak było z naszym komandosem naczelnym.
Na razie wstrzymuję się do końca z ocenami, zobaczymy co jeszcze ujawni i powie (napisze).
Myślę, że wiele osób czeka na wyjaśnienia, w końcu związek był publiczny.
Na razie wstrzymuję się do końca z ocenami, zobaczymy co jeszcze ujawni i powie (napisze).
Tak też właśnie czytałam... napisała że potrzebuję chwili że powie (wyjaśni)....ML111 pisze: ↑pn sty 12, 2026 12:30 pm Z komentarzy u Magdy na profilu na fb wynika, że ma zamiar ujawnić co nie co, jak było z naszym komandosem naczelnym.
Nie zapominajmy o tym, że bycie z takim oszustem uczymy się tych samych sztuczek. Jeśli akceptowała te kłamstwa to jest taka sama jak on. Wszystkie oczy do zwrócone dziś na cygana. Ale czy oby tylko cygan powinien być pod obserwacją?ML111 pisze: ↑pn sty 12, 2026 12:30 pm Z komentarzy u Magdy na profilu na fb wynika, że ma zamiar ujawnić co nie co, jak było z naszym komandosem naczelnym.
Dość znany temat czarna wrzuca. Narcyzm. Kobiety osłabione i potrzebujące wsparcia, czyt łatwe do manipulacji. Oj coś tutaj idzie grubo
Wiemy jakie są szczególy dyscypilnarnego zwolenia z BRW?czorcikakysz pisze: ↑ndz sty 11, 2026 10:06 pm Tchórz, oszust i pijawka. Żerował na ex małżonce i jej rodzinie. Diety to jego pierwsza praca. Wcześniej miał dwa epizody - pracował jako handlowiec w firmie zajmującej się wywozem śmieci i w magazynie meblowym BRW, z której to pracy został dyscyplinarnie zwolniony.
Za wynajmowane w Warszawie mieszkanie przez dekadę płaciła jego teściowa.
Nie rozliczył się z byłą żoną i nie rozliczył się z Magdą, za pracę jaką wykonywały na profilu.
Do tego jest damskim bokserem.
Ale przede wszystkim jest tchórzem.
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Witam mail już poszedł....będzie w dwóch częściach bo długi
- Załączniki
-
- fw_1768221609308.jpg (66.66 KiB) Przejrzano 295 razy