Ola Łęczycka - śmierć w podróży poślubnej
Moderator: verysweetcherry- berry blast
- Kciuk
Re: Ola Łęczycka - śmierć w podróży poślubnej
Mam wrażenie że te teksty że ślady były rewelacyjne to piszą te same Grażyny, które lajkują Rzeźniczaczków i piszą że są cudowną rodzinką 
I Chajzeraberry blast pisze: ↑sob sie 09, 2025 5:30 pm Mam wrażenie że te teksty że ślady były rewelacyjne to piszą te same Grażyny, które lajkują Rzeźniczaczków i piszą że są cudowną rodzinką![]()
- berry blast
- Kciuk
jestem mile zaskoczona, rozsądne komentarze na ten moment dominują, chyba że to wandziary opanowały pudla 
niektórzy wciąż jednak bredzą jak potłuczeni "Ona pracuje w laboratorium kryminalistycznym, on kryptograf, informatyk. A może to bylo zlecenie na nich, a wykonane w US? Moze zbyt dokladnie badala dragi, a on rozszyfrowywał to czego nie powinien był? Dostali zabójcza mieszankę. Widac, że się broniła, ale 15 substancji e tym fenantyl to konia powali...odgrzebacć i szukacć dalej. Rodzice niech pisza do polskiego prezydenta. Sprawa gruba!!!"
xD
niektórzy wciąż jednak bredzą jak potłuczeni "Ona pracuje w laboratorium kryminalistycznym, on kryptograf, informatyk. A może to bylo zlecenie na nich, a wykonane w US? Moze zbyt dokladnie badala dragi, a on rozszyfrowywał to czego nie powinien był? Dostali zabójcza mieszankę. Widac, że się broniła, ale 15 substancji e tym fenantyl to konia powali...odgrzebacć i szukacć dalej. Rodzice niech pisza do polskiego prezydenta. Sprawa gruba!!!"
xD
No, do papieża od razu niech piszą. Santo subito!berry blast pisze: ↑sob sie 09, 2025 8:14 pm jestem mile zaskoczona, rozsądne komentarze na ten moment dominują, chyba że to wandziary opanowały pudla
xD
-
Rzeka.chaosu
- Currently:Vienna
Komentarze w tym tonie są kasowane z YT. Pod pierwszym filmem Olgi były takie. Ludzie twierdzili, że ją znali. Ciekawe czy ktoś zweryfikował, że to trolle i skasował czy kasowali wszystko nieprzychylne.Jukka Sarasti pisze: ↑sob sie 09, 2025 5:17 pm niezły komentarz
"znałam osobiście, trawa palona w gimnazjum, potem dodatkowo twarde. mama i tata niewiele wiedzą o córce, a to ciekawe, bo cały mińsk wie. wulgarna, agresywna narkomanka niestety."
-
grr16
Ma ktoś te screeny jej męża z Tindera? Na pudelku przeczytałam, że tutaj latają, ale przeszukałam strony i nie mogę znaleźć <ślepota> ;p
-
arbuzowamamba
- Koczkodan
Od razu jak zobaczyłam, że jest na pudlu to pomyślałam "oho trzeba odgrzać kotleta bo upominają się o Hajduk z ubezpieczenia" a z drugiej strony pomyslalam, że może tym razem chłopak się ugnie i powie prawdę (w co wątpię)berry blast pisze: ↑sob sie 09, 2025 4:47 pm no pewnie, powinnam wrzucić, mój błąd.
niezła beka z komentarzy, rzadko kiedy głos rozsądku, oczywiście minusowany od razu.
-
bejbaiskajnakrejza
- BagietkaZszarlott
Śledzę ten wątek od początku, ale nie było żadnych screenów, więc kogoś z pudelka mocno poniosło
-
bejbaiskajnakrejza
- BagietkaZszarlott
Ten komentarz wygląda jak napisany przez matkę Oliberry blast pisze: ↑sob sie 09, 2025 8:14 pm jestem mile zaskoczona, rozsądne komentarze na ten moment dominują, chyba że to wandziary opanowały pudla
xD
-
bejbaiskajnakrejza
- BagietkaZszarlott
Więcej takich smaczków można znaleźć:
"Została zamordowana!!! Ślub był tylko pretekstem by morderstwa dokonać za granicą!!! Wszystko zostało zaplanowane, a ten teatr tylko uniewinnił bandziora i innych morderców, którzy zabili dziewczynę!!!! Akcja zabicia była planowana dawno!!!!!!"
"Biorac pod uwage, gdzie pracowali, mozliwe, ze sluzby ich zlikwidowaly. Moze uznano, ze rozpracowuja to i owo i nie sami sie nacpali, tylko ich nacpano. I niekoniecznie to byla podroz poslubna, tylko wyjazd sluzbowy. Sa sprawy, o ktorych sie nawet ,,fizjologom,, nie snilo. A co mowic o nas, pudelkowych filozofach ;)"
"Spodobała się jakiemuś pakistanczykowi czy afgańczykowi było na nią zlecenie. Z logowania telefonu wiadomo że była na wodzie a później podrzucono ich na plażę. To nie jedyny podobny przypadek w Miami. Osoba postronna ze służb amerykańskich, na własną rękę dowiedziała się jaki był kontekst tej sprawy przez gangusów. I potwierdziło się zlecenie. Policjant czy detektyw który to prowadził zataił przed rodzina stan faktyczny ciała, nie informował a wręcz informował na siłę od początku o narkotykach. Jak wyszły nieprawidłowości przeszedł na emeryturę. Od początku śledztwo było źle prowadzone. Obrażenia jakie miała dziewczyna nie powstają od narkotyków tylko od walki min złamany nos. A to że ktoś się lubi zabawić to ich sprawa ale nie na kilka godzin przed odlotem jak mieli mnóstwo czasu w trakcie urlopu i jakoś nie przegieli."
Wspaniałe
"Została zamordowana!!! Ślub był tylko pretekstem by morderstwa dokonać za granicą!!! Wszystko zostało zaplanowane, a ten teatr tylko uniewinnił bandziora i innych morderców, którzy zabili dziewczynę!!!! Akcja zabicia była planowana dawno!!!!!!"
"Biorac pod uwage, gdzie pracowali, mozliwe, ze sluzby ich zlikwidowaly. Moze uznano, ze rozpracowuja to i owo i nie sami sie nacpali, tylko ich nacpano. I niekoniecznie to byla podroz poslubna, tylko wyjazd sluzbowy. Sa sprawy, o ktorych sie nawet ,,fizjologom,, nie snilo. A co mowic o nas, pudelkowych filozofach ;)"
"Spodobała się jakiemuś pakistanczykowi czy afgańczykowi było na nią zlecenie. Z logowania telefonu wiadomo że była na wodzie a później podrzucono ich na plażę. To nie jedyny podobny przypadek w Miami. Osoba postronna ze służb amerykańskich, na własną rękę dowiedziała się jaki był kontekst tej sprawy przez gangusów. I potwierdziło się zlecenie. Policjant czy detektyw który to prowadził zataił przed rodzina stan faktyczny ciała, nie informował a wręcz informował na siłę od początku o narkotykach. Jak wyszły nieprawidłowości przeszedł na emeryturę. Od początku śledztwo było źle prowadzone. Obrażenia jakie miała dziewczyna nie powstają od narkotyków tylko od walki min złamany nos. A to że ktoś się lubi zabawić to ich sprawa ale nie na kilka godzin przed odlotem jak mieli mnóstwo czasu w trakcie urlopu i jakoś nie przegieli."
Wspaniałe
-
gossipgirlxox
Ja się zastanawiam co niektórym siedzi w głowach wymyślając takie komentarze. Są anonimowi, ale mimo to nie wstyd kliknąć im enter? Naprawdę w to wierzą?
- berry blast
- Kciuk
wierzą, są ewidentnie pod wpływem Oli mamy. Były też komentarze "oni zostali porwani!" oraz komentarz też jakby przez jej mamę napisany, mianowicie te bzdury że "Ola była dźgana tymi narkotykami po całym ciele"gossipgirlxox pisze: ↑ndz sie 10, 2025 11:38 am Ja się zastanawiam co niektórym siedzi w głowach wymyślając takie komentarze. Są anonimowi, ale mimo to nie wstyd kliknąć im enter? Naprawdę w to wierzą?![]()
No ale jak ktoś twierdzi, że śledź zrobiła rewelacyjny, mocny materiał, to potem powtarza te absurdy...
Na pudelku jedna osoba to nawet stwierdziła, że ja nie lubię ludzi, skoro takie rzeczy piszę. A ja tylko stwierdziłam, że za dużo się nie klei w historii forsowanej przez rodzinę Oli. Że dużo jest niejasności, ze Ola była wybielona w tym reportażu a nie była aniołkiem.no cóż, muszę z tym żyć ;)
- berry blast
- Kciuk
no cóż, na pudelku jedna osoba stwierdziła, że ten krzyż na szyi Dawida oznacza, że jest on fanatykiem religijnym i mógł zamordować żonę w ramach mordu rytualnego xDKla92 pisze: ↑ndz sie 10, 2025 1:55 pm Na pudelku jedna osoba to nawet stwierdziła, że ja nie lubię ludzi, skoro takie rzeczy piszę. A ja tylko stwierdziłam, że za dużo się nie klei w historii forsowanej przez rodzinę Oli. Że dużo jest niejasności, ze Ola była wybielona w tym reportażu a nie była aniołkiem.no cóż, muszę z tym żyć ;)
-
Weronikabielik8
- Szarlotta
Ale po materiale Olgi co myślicie? Oglądaliście do końca, bo na końcu jest zwrot akcji. A może mogło być tak, że cpali codziennie i ostatniego dnia się źle czuli bo mieli zjazd i jeszcze się doprawili żeby się lepiej czuć na lot. Może on ją pobił ten mąż w sensie. Może ona pisała z tym gościem i z nim flirtowała tzn z tym kevinem a on to odkrył i się wkurzył? Ja tylko pytam co o tym myślicie? Czy naprawdę to mogła być próba porwania? On mi wygląda na takiego mało mądrego. Czym on się zajmował? Biorąc pod uwagę sytuację z tą muszlą to lubiła ryzyko mogła się chcieć nacpac przed lotem, adrenalina te sprawy
- berry blast
- Kciuk
-
Zofija2202
- Ciastko
- berry blast
- Kciuk
wszystko już tu było milion razy opisane. ja zanim się zaczęłam w wątku udzielać to go po prostu poczytałam żeby się za bardzo nie wydurniać...Weronikabielik8 pisze: ↑ndz sie 10, 2025 10:38 pm Ale po materiale Olgi co myślicie? Oglądaliście do końca, bo na końcu jest zwrot akcji. A może mogło być tak, że cpali codziennie i ostatniego dnia się źle czuli bo mieli zjazd i jeszcze się doprawili żeby się lepiej czuć na lot. Może on ją pobił ten mąż w sensie. Może ona pisała z tym gościem i z nim flirtowała tzn z tym kevinem a on to odkrył i się wkurzył? Ja tylko pytam co o tym myślicie? Czy naprawdę to mogła być próba porwania? On mi wygląda na takiego mało mądrego. Czym on się zajmował? Biorąc pod uwagę sytuację z tą muszlą to lubiła ryzyko mogła się chcieć nacpac przed lotem, adrenalina te sprawy
-
JamajkAanka
- Siatkarka
Jestem z Mińska i ostatnio ktoś mi z rodziny Aleksandy mówił że zabrali Dawida do jakiejs Babki od hipnozy i ona po rozmowie z nim powiedziała że nie przywróci mu pamięci bo lepiej by nie pamiętał co się działo bo życia sobie po tym nie ułoży już.
Prześledziłam wszystkie 80 stron i mam już w głowie misz masza

Prześledziłam wszystkie 80 stron i mam już w głowie misz masza
-
Weronikabielik8
- Szarlotta
No i po co ta pasywna agresja? Można to normalnie powiedziećberry blast pisze: ↑ndz sie 10, 2025 10:48 pm wszystko już tu było milion razy opisane. ja zanim się zaczęłam w wątku udzielać to go po prostu poczytałam żeby się za bardzo nie wydurniać...
-
Rzeka.chaosu
- Currently:Vienna
Co za tłumaczenie. Mogła spisać na kartce i przekazać rodzinie.JamajkAanka pisze: ↑ndz sie 10, 2025 11:02 pm Jestem z Mińska i ostatnio ktoś mi z rodziny Aleksandy mówił że zabrali Dawida do jakiejs Babki od hipnozy i ona po rozmowie z nim powiedziała że nie przywróci mu pamięci bo lepiej by nie pamiętał co się działo bo życia sobie po tym nie ułoży już.
Prześledziłam wszystkie 80 stron i mam już w głowie misz masza![]()
-
maslozawokado
- BagietkaZszarlott
Ciekawe czy Pani od hipnozy oglądała materiał OlgiJamajkAanka pisze: ↑ndz sie 10, 2025 11:02 pm Jestem z Mińska i ostatnio ktoś mi z rodziny Aleksandy mówił że zabrali Dawida do jakiejs Babki od hipnozy i ona po rozmowie z nim powiedziała że nie przywróci mu pamięci bo lepiej by nie pamiętał co się działo bo życia sobie po tym nie ułoży już.
ciekawe, czyli nie przeprowadziła z nim hipnozy tylko wstępną rozmowę? A to do niej należy decyzja? Chyba jak Dawid chciał (o ile chciał lub były to naciski rodziny, lub rodziców Oli) to powinna to zrobić aby móc wyjaśnić okoliczności? Oczywiście na pewno byłoby to trudne. A z drugiej strony skąd ona może wiedzieć co było w tych wspomnieniach takiego, że nie ułoży sobie życia? Dziwne podejście.JamajkAanka pisze: ↑ndz sie 10, 2025 11:02 pm Jestem z Mińska i ostatnio ktoś mi z rodziny Aleksandy mówił że zabrali Dawida do jakiejs Babki od hipnozy i ona po rozmowie z nim powiedziała że nie przywróci mu pamięci bo lepiej by nie pamiętał co się działo bo życia sobie po tym nie ułoży już.
-
Jukka Sarasti
- GreckieWakacje
Albo jeszcze lepiej, nam tutaj wrzucićRzeka.chaosu pisze: ↑pn sie 11, 2025 5:15 am Co za tłumaczenie. Mogła spisać na kartce i przekazać rodzinie.
Mam nieodparte wrażenie, że z każdym dniem mojego życia nieuchronnie zwiększa się liczba tych, którzy mogą pocałować mnie w dupę.