Start
Mój profil

Założyłam firmę czy pomożecie ? :)

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Marciiiaa
Gacie z oceanu

Założyłam firmę czy pomożecie ? :)

Post autor: Marciiiaa »

Cześć <3
Od tamtego roku zaczęłam działać sama w kwestii prostowania keratynowego i nanoplastii włosów :)
Chciałabym, mimo tylko pozytywnych opinii żeby jakaś mała marka zaczęła ze mną współpracę.
Jestem już stara (29) i szczerze nie ogarniam trochę tego insta :alien:
Dlatego mam pytanie czy byłybyście tak miłe i mogły zaobserwować mój profil na instagramie ?
Chciałabym zdobyć większy zasięg, bo bardzo teraz ciężko przebić się przez branżę beauty :'(
Dziękuję każdemu za pomoc i może macie pomysł co mogę zmienić w moim instagramie? Jesteście młodsze to może rzucicie mi też jakieś rady?

Dziękuję <3
https://www.instagram.com/klinika.wlosa ... _source=qr
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

Marciiiaa pisze: ndz maja 25, 2025 6:51 pm
Jestem już stara (29)
Poczułam się tym osobiście dotknięta xD
123wiosna123
Trening tenisa

Post autor: 123wiosna123 »

Marciiiaa pisze: ndz maja 25, 2025 6:51 pm Cześć <3
Od tamtego roku zaczęłam działać sama w kwestii prostowania keratynowego i nanoplastii włosów :)
Chciałabym, mimo tylko pozytywnych opinii żeby jakaś mała marka zaczęła ze mną współpracę.
Jestem już stara (29) i szczerze nie ogarniam trochę tego insta :alien:
Dlatego mam pytanie czy byłybyście tak miłe i mogły zaobserwować mój profil na instagramie ?
Chciałabym zdobyć większy zasięg, bo bardzo teraz ciężko przebić się przez branżę beauty :'(
Dziękuję każdemu za pomoc i może macie pomysł co mogę zmienić w moim instagramie? Jesteście młodsze to może rzucicie mi też jakieś rady?

Dziękuję <3
https://www.instagram.com/klinika.wlosa ... _source=qr
Proponuję jednak aby ludzie nie klikali w linki w których nie wiadomo co jest i nie wiadomo kto je wstawia