Czy jechać z nim na weekend?
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Magdalenka1985
- Mokra Włoszka
Czy jechać z nim na weekend?
Poznajcie w pracy faceta. Jest policjantem . Niby z waszej miejscowości ale oddelegowany gdzie indziej. Spotykacie się potem dwa razy, on proponuję weekend w spa? Zgadzacie się czy nie???
Misia pysia
- katarzynarmong
- Tritonotti
Tutaj trzeba poruszyć bardzo dużo wątków...
Czy macie jakiś kontakt na codzień, jak się dogadujecie, jaka jest energia między wami, a przede wszystkim czy po prostu CHCESZ. Ja spontanicznie z kolegą z pracy pojechałam na majówkę nad morze, bo coś tam do siebie "świrowaliśmy" i wróciliśmy jako para. Ale każda sytuacja jest inna. Nie ma jednej poprawnej odpowiedzi poza najważniejszym aspektem, czyli czy po prostu tego chcesz
Czy macie jakiś kontakt na codzień, jak się dogadujecie, jaka jest energia między wami, a przede wszystkim czy po prostu CHCESZ. Ja spontanicznie z kolegą z pracy pojechałam na majówkę nad morze, bo coś tam do siebie "świrowaliśmy" i wróciliśmy jako para. Ale każda sytuacja jest inna. Nie ma jednej poprawnej odpowiedzi poza najważniejszym aspektem, czyli czy po prostu tego chcesz
but I was absolutely broken inside
-
TerraBicicletta
- Modna
Pewnie i tak już pojechałaś (lub nie), ale moim zdaniem coś tu nie halo.... coś za szybko.... jakby za wcześnie taka propozycja. Może najpierw do kina?