joalla pisze: ↑śr kwie 09, 2025 11:03 am Nie no, była bardzo ładna, myślę, że na żywo robiła jeszcze większe wrażenie. Typ urody dość banalny, ale uroczy, bez wątpienia była ponadprzeciętnie atrakcyjna, z tym, że to nie ma większego znaczenia dla sprawy. Niektóre komentarze pod podcastem Herring głoszą, iż jej uroda może wpływać na to, że ktoś chciał ją porwać lub zgwałcić- jest to myślenie naiwne, wielokrotnie udowodnione było, że wygląd ofiary nie ma większego wpływu na bycie ofiarą gw**t czy porwania, nie ma na to wpływu również jej ubiór, jedynie chory umysł sprawcy. Jeśli już, łatwiejszym celem są kobiety poruszające się samotnie, taką z mężczyzną u boku raczej mało który zwyrol się zainteresuje, bo byłaby zbyt trudna do złapania.
Przychylam się do myśli, jaką wyrażałam w poprzednich komentarzach: za mocno zabalowali, wzięli doprawionego fentanylem papierosa, stracili przytomność, w konwulsjach Dawid uderzył się w głowę, zaś Ola umierając, wbijała paznokcie w ciało, może obiła się o jakieś kamienie czy ławki, uwolnił się kał lub krew, a złamania i wkłucia ma od prób ratowania przez służby (złamanie od sztucznego oddychania, wkłucia od podania odtrutki na fentanyl, ponieważ podaje się ją właśnie dożylnie, natychmiastowo po zauważeniu osoby nie radzącej sobie z jego wpływem, można to zobaczyć w różnych programach dokumentalnych dotyczących pomocy osobom uzależnionym od wspomnianego środka).
Co do odtrutki to nie wiem jaki preparat podaje się dożylnie, ale na YT widziałam a'la wywiad z uzależnionymi ze stanów i mówili, że mają takie odtrutki nawet przy sobie, a jest to podanie donosowe - Narcan. Więc jest wiele form, niekoniecznie ślady były przez dożylną odtrutkę.
Link do filmu: https://youtu.be/XCjp1Wixzi4?si=xkpmOaqEfLWGkqjx
Czas: 14:35