iwona wieczorek
Moderator: verysweetcherry-
- ŚpioszkiKenzo
Re: iwona wieczorek
No tak,wcześniej sąsiedzi się zarzekali że słyszeli tej nocy Iwonę i kłótnie.Dopiero potem zmienione zostały zeznania że nikt nic nie słyszał
Zmienione przez kogo? Nie było takich zeznań, nie wymyślaj. To jedna z tych bajek, których pełno w sprawie Iwony. Jest tego tak dużo, że czasem ciężko się zorientować co jest prawdą a co nie.Fifek 1488 pisze: ↑pn mar 03, 2025 7:52 pm No tak,wcześniej sąsiedzi się zarzekali że słyszeli tej nocy Iwonę i kłótnie.Dopiero potem zmienione zostały zeznania że nikt nic nie słyszał
-
- SushiRoll
Było mówione że słyszeli kłótnie ale na parkingu na osiedlu a nie w mieszkaniu Iwony!
-
- Siatkarka
To jest Adria (najnowsze zdjęcie) 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- BlondDoczep
Dzięki! Zawsze mnie zastanawiało jak ona wygląda
Abstrahując od tych wszystkich teorii, to zastanawia mnie dlaczego IW nie skorzystała z SKM. Generalnie, między Sopotem a Gdańskiem Zaspa + dojście do jej miejsca zamieszkania to jest jakieś 30 minut, ale wybrała drogę pieszą na około 1 h 30 minut.
Akurat byłam w Trójmieście w maju 2011 i pamiętam, że te SKM na dłuższych trasach kursowały w nocy z dalej położonych miejscowości (np. Rumia) na pewno do około północy, ale później była przerwa (nie wiem do której h). Przypuszczam, że na trasie Gdańsk - Sopot kursowy SKM dłużej i sama przerwa trwała krócej - czy ktoś pamięta jak to wyglądało w tamtym czasie?
Akurat byłam w Trójmieście w maju 2011 i pamiętam, że te SKM na dłuższych trasach kursowały w nocy z dalej położonych miejscowości (np. Rumia) na pewno do około północy, ale później była przerwa (nie wiem do której h). Przypuszczam, że na trasie Gdańsk - Sopot kursowy SKM dłużej i sama przerwa trwała krócej - czy ktoś pamięta jak to wyglądało w tamtym czasie?
Akurat od niej do stacji SKM jest kawał drogi,więc czy by szła na pieszo z Sopotu czy na pieszo z SKM to na jedno by chyba wyszło. Jasne, moglaby wziąć potem miejski- o ile takowy by jeździł. Czy taksi. Ale te same rozwiązania mogła zastosować z Sopotu. Była ładna pogoda,pewnie wracała tak nie raz i poszła pieszoLenny pisze: ↑sob mar 08, 2025 7:24 pm Abstrahując od tych wszystkich teorii, to zastanawia mnie dlaczego IW nie skorzystała z SKM. Generalnie, między Sopotem a Gdańskiem Zaspa + dojście do jej miejsca zamieszkania to jest jakieś 30 minut, ale wybrała drogę pieszą na około 1 h 30 minut.
-
- BlondDoczep
Z tego co pamiętam było kiedyś gdzieś napisane, że Iwona była wygodna i raczej nie jeździła komunikacją miejską i nie orientowała się gdzie i jak dojechać.