ja wlasnie tylko slyszalam, "ze nie wie czy kiedyklowiek bedzie matka". Ale nie sledzilam jej poza kanalem na tyle, zeby wylapac co gdzie mowila. tutaj padaly stwierdzenia, ze deklarowala sie ze chce byc childfreeMarti37 pisze: ↑pn lut 03, 2025 2:29 pm A ona mówiła kiedykolwiek że nie chce?
Bo ja pamietam że mówiła że nie wie/innym razem ze raczej tak. Nie kojarzę aby kiedykolwiek stanowczo się wypowiedziała że na 100% jest anty i nie chce dziecka.
Bardziej nie była pewna bo otyłość a to wiadomo może powodować problemy z zajściem/ komplikacje w trakcie
Justyna 5 przez 10
Moderator: verysweetcherry-
- SushiRoll
Re: Justyna 5 przez 10
- manifestacja
- Mokra Włoszka
w 23 lub 24 roku zaczęłam słuchać jej 5NZ od pierwszego odcinka i pamiętam jak bardzo się zdziwiłam kiedy w którymś odc. powiedziała, że nie chce mieć dzieci. Coś w ten deseń. Zwłaszcza, że już była w ciąży z młodą.
Aaa właśnie, czy ktoś wie jak ma na imię TRADYCJA?
Aaa właśnie, czy ktoś wie jak ma na imię TRADYCJA?
-
- BlondDoczep
Dobra to już było wałkowane - wegetarianie zaczynaja jeść mięso, mięsożercy zostają wegetarianami, bezdzietne decydują się na dziecko, a czasem dzietne decydują się oddać dziecko na wychowanie ojcu - życie to ciąg zmian i tyle, nie ma co dyskutować że zmieniła zdanie.
-
- MoetGlass
To podaj nr odcinka, bo może to wyrwane z kontekstu. Ona nigdy nie była jakoś radykalnie na nie, ani na tak. na pytania odpowiadała, że może tak, może nie, nie wie. Inne rzeczy miała na głowie, utratę wagi i problemy ze zdrowiem, w takiej sytuacji to chyba tylko nienormalny planowałby dziecko. Zresztą w jakimś lajwie, czy tam wywiadzie już po porodzie? , albo w zaawansowanej ciąży, mówiła, że oni mieli z tym problemy od dawna i dlatego ciąża była zaskoczeniem, że po operacji tak szybko i bez problemów w nią zaszła. A po co ci imię dziecka?manifestacja pisze: ↑pn lut 03, 2025 3:27 pm w 23 lub 24 roku zaczęłam słuchać jej 5NZ od pierwszego odcinka i pamiętam jak bardzo się zdziwiłam kiedy w którymś odc. powiedziała, że nie chce mieć dzieci. Coś w ten deseń. Zwłaszcza, że już była w ciąży z młodą.
Aaa właśnie, czy ktoś wie jak ma na imię TRADYCJA?![]()
Tak sobie słucham nowego odcinka Polskie Archiwum X o 12 letnim Michale S. i czytam komentarze pod filmem i wychodzi na to, że jest to kolejna sprawa, którą Justyna przestawiła nierzetelnie gdy niegdyś ją robiła (odcinek 40 5NZ)
Sprawa Michala jest świetnie przedstawiona w książce Justyny Kopińskiej, mając takie źródło tak pobieżne przedstawienie tej okropnej sprawy w odcinku jest szokujące.
ps. odsluchałam fragment o szaliku w podcascie i dawno sie tak nie zmeczyłam. Rozwlekła tą historie na 10 min (!!!) lania wody, przerywał jej K, ona sama co chwile odchodzila od tematu, bardzo sie tego ciezko sluchało...
ps. odsluchałam fragment o szaliku w podcascie i dawno sie tak nie zmeczyłam. Rozwlekła tą historie na 10 min (!!!) lania wody, przerywał jej K, ona sama co chwile odchodzila od tematu, bardzo sie tego ciezko sluchało...
-
- RóżowePolo
Sory że tak z czapy, ale ten wątek ma 40 stron.
Ona w ostatnim qna mówiła że było jakieś forum na jej temat gdzie się wypowiedziała. To było tutaj, a jak nie to ktoś wie?
Ona w ostatnim qna mówiła że było jakieś forum na jej temat gdzie się wypowiedziała. To było tutaj, a jak nie to ktoś wie?
-
- Mokra Włoszka
Myślę, że chodziło o discorda jednak. Tam się podobno z Krzysiem razem udzielali.Byltakipawel pisze: ↑ndz lut 09, 2025 8:00 pm Sory że tak z czapy, ale ten wątek ma 40 stron.
Nie rozumiem, po co robić takie rzeczy. Jak najbardziej kumam kasowanie niemiłych komentarzy z profilu - to jej internetowy dom, ma prawo nie chcieć tego oglądać, luz. Ale na cholerę łazic po forach plotkarskich, które z definicji nie są miłe i szukać guza, a potem się wykłócać? Jak mają podejrzenia, że ktoś ich pomawia, to niech pozywają, ale iść gdzieś, gdzie cię nie lubią i mieć pretensje, że jest niemiło, to jakiś masochizm.Grzybolek1323 pisze: ↑ndz lut 09, 2025 9:24 pm Myślę, że chodziło o discorda jednak. Tam się podobno z Krzysiem razem udzielali.
-
- Modna
Justyna sie na discordzie nie udzielala jawnie, za to Krzysiek tak i byl tam bardzo sympatyczny.Grzybolek1323 pisze: ↑ndz lut 09, 2025 9:24 pm Myślę, że chodziło o discorda jednak. Tam się podobno z Krzysiem razem udzielali.
Np. wrzucił tam nagraną przez Justynę specjalnie dla discordziarzy głosówke w stylu intro do swojego 5nZ, na temat jednego z tamtejszych gorących wątków.
Była doskonale zorientowana co do tego, co sie tam działo

Miau :3
-
- Mokra Włoszka
Co ty mówisz!! Na co i po co?! A potem pretensje i płacz na fejsie, że przecież ona tak zapiernicza. No może jakby poświęciła te energię, którą straciła na discordzie, na jakościowe podcasty, to nie byłoby problemu.Kot.Milionera pisze: ↑pn lut 10, 2025 5:46 pm Justyna sie na discordzie nie udzielala jawnie, za to Krzysiek tak i byl tam bardzo sympatyczny.
Np. wrzucił tam nagraną przez Justynę specjalnie dla discordziarzy głosówke w stylu intro do swojego 5nZ, na temat jednego z tamtejszych gorących wątków.
Była doskonale zorientowana co do tego, co sie tam działo![]()
-
- Skarpeta Rakieta
Najzabawniej się patrzyło gdy po pojawieniu się Krzysia na wątku na disco nagle zmieniła się retoryka i ton wypowiedzi wszystkich zgromadzonych tam :DKot.Milionera pisze: ↑pn lut 10, 2025 5:46 pm Justyna sie na discordzie nie udzielala jawnie, za to Krzysiek tak i byl tam bardzo sympatyczny.
Była doskonale zorientowana co do tego, co sie tam działo![]()
-
- Mokra Włoszka
W sensie, że dziewczyny uległy urokowi Krzysia? Czy się wkurzyły bardziej?crystalorchid pisze: ↑pn lut 10, 2025 7:50 pm Najzabawniej się patrzyło gdy po pojawieniu się Krzysia na wątku na disco nagle zmieniła się retoryka i ton wypowiedzi wszystkich zgromadzonych tam :D
-
- Skarpeta Rakieta
Nagle zaczęło się włazidupstwo i wazeliniarstwo i jak ręką odjął zniknęła krytyka Justyny i przytyki do wpadek w jej twórczości :DGrzybolek1323 pisze: ↑pn lut 10, 2025 8:31 pm W sensie, że dziewczyny uległy urokowi Krzysia? Czy się wkurzyły bardziej?
-
- Mokra Włoszka
No to samo działo się pod tym postem na fejsie. Ludzie zaczęli pisać jakieś listy dziękczynne. Prawdziwi bohaterowie nie noszą peleryny xdcrystalorchid pisze: ↑pn lut 10, 2025 9:05 pm Nagle zaczęło się włazidupstwo i wazeliniarstwo i jak ręką odjął zniknęła krytyka Justyny i przytyki do wpadek w jej twórczości :D
Adminka trzymała jego stronę i flexowała się,że taka osobistość pojawiła się na jej discordzieGrzybolek1323 pisze: ↑pn lut 10, 2025 8:31 pm W sensie, że dziewczyny uległy urokowi Krzysia? Czy się wkurzyły bardziej?
Jak na początku użytkownicy krytykowali J.,to po ujawnieniu się K.watek zmienił się w slodkopierdzący i nie można było złego słowa napisać bo Kokot zaczynała się wkurzać
-
- Modna
Tak było 
I trzeba przyznać, że głosówka Justyny była wyśmienita. Na zawsze w moim serduszku
Dlatego można było zaliczyc niezłego mindfucka, jak J potem publicznie popierała fikołkujące osoby, o których było tam pisane.

I trzeba przyznać, że głosówka Justyny była wyśmienita. Na zawsze w moim serduszku

Dlatego można było zaliczyc niezłego mindfucka, jak J potem publicznie popierała fikołkujące osoby, o których było tam pisane.
-
- Mokra Włoszka
Aaaaaa, żałuję, że mnie tam nie było i nie mogłam usłyszeć tego cuda. Co tam mówiła?Kot.Milionera pisze: ↑wt lut 11, 2025 2:18 pm Tak było
-
- BlondDoczep
Próbowałam się do niej wczoraj zapisać, ale podobno źle odpowiedziałam na pytanieAlojzyDupa pisze: ↑wt sty 28, 2025 1:09 pm @Beng @crystalorchid
Tu macie grupę CSI - https://www.facebook.com/groups/hydeparkhydeparku
Btw, nadrabiam ten wątek od wczoraj, generalnie lubię Justynę, ale parę rzeczy mnie zaskoczyło. Podcastów nie słuchałam już dłuższy czas bo potrzebowałam zrobić przerwę od takiej tematyki, ale imo Justyna od dawna idzie w tematy lifestylowe/parenting, true crime teraz już tylko na doczepkę
Ona od tego zaczynała, tc pojawiło się po jakimś czasiekwiatek.do.kozucha pisze: ↑wt lut 11, 2025 8:14 pm Próbowałam się do niej wczoraj zapisać, ale podobno źle odpowiedziałam na pytaniechyba nie są mi pisane ploteczki
![]()
Btw, nadrabiam ten wątek od wczoraj, generalnie lubię Justynę, ale parę rzeczy mnie zaskoczyło. Podcastów nie słuchałam już dłuższy czas bo potrzebowałam zrobić przerwę od takiej tematyki, ale imo Justyna od dawna idzie w tematy lifestylowe/parenting, true crime teraz już tylko na doczepkę![]()
-
- BlondDoczep
-
- Modna
To bylo nawiązanie do pewnej historii na temat której było domniemywane na forum - wstęp jak do odcinka 5 n Z, włącznie z tym ze historia była Justynie szczególnie bliskaGrzybolek1323 pisze: ↑wt lut 11, 2025 7:44 pm Aaaaaa, żałuję, że mnie tam nie było i nie mogłam usłyszeć tego cuda. Co tam mówiła?

Złoto, naprawdę. I to nie był wątek o Justynie