Start
Mój profil

Sprawa z UK - Kyran Durnin

Moderator: verysweetcherry
agave
Mokra Włoszka

Sprawa z UK - Kyran Durnin

Post autor: agave »

Sprawa głośna w UK. Dzisiaj widziałam, że zaczęły też o niej pisać polskie media.
W skrócie chodzi o to, że w sierpniu tego roku zgłoszono zaginięcie matki z 8-letnim synkiem. Ona się odnalazła. Dziecko nie. Wg. najnowszych ustaleń chłopiec zaginął już dwa lata temu i nikt tego nie zauważył. Dzisiaj aresztowano w tej sprawie jakiegoś mężczyznę i postawiano zarzut zabójstwa. Sprawa przypomina mi bardzo zagniecie i śmierć Caylee Anthony.
Zoja83
BlondDoczep

Post autor: Zoja83 »

Wypuścili tego faceta bez postawienia zarzutów...i gościu po wyjściu popełnił samobójstwo...
KrwawaMary
FlafLover

Post autor: KrwawaMary »

agave pisze: czw gru 12, 2024 10:02 pm Sprawa głośna w UK. Dzisiaj widziałam, że zaczęły też o niej pisać polskie media.
W skrócie chodzi o to, że w sierpniu tego roku zgłoszono zaginięcie matki z 8-letnim synkiem. Ona się odnalazła. Dziecko nie. Wg. najnowszych ustaleń chłopiec zaginął już dwa lata temu i nikt tego nie zauważył. Dzisiaj aresztowano w tej sprawie jakiegoś mężczyznę i postawiano zarzut zabójstwa. Sprawa przypomina mi bardzo zagniecie i śmierć Caylee Anthony.
Jakim cudem nikt przez tak długi czas nie zauważyłby zaginięcia dziecka? Szkoła, przedszkole, szczepienia, cokolwiek?
taewa
Channelka

Post autor: taewa »

Sprawa z Irlandii, nie z UK. Chłopiec chodził do szkoły, ale 2 lata temu został wypisany z powodu rzekomej przeprowadzki za granicę.