Niestety przez to wadę wymowy nie da się słuchać… tak samo hulaj dusza, która nie rozróżnia końcówek -ą i -om. Serio, wszystkim podcasterom by się najpierw przydał logopeda i powtórka z polskiego.
Justyna 5 przez 10
Moderator: verysweetcherry
Re: Justyna 5 przez 10
Może Czarna Wdowa? Opowiada o mniej znanych sprawach i ma długie odcinki.
Patisrati pisze: ↑sob lis 30, 2024 3:21 am Będę szczera, 5NZ to akurat jedyny podcast kryminalny jaki jestem w stanie słuchać. Kiedy ubolewałam ze odsłuchałam wszystkie odcinki, odkryłam ze sa inne m.in Herring I kryminatorium, niestety byłam bardzo zawiedziona że nie da sie ich tak miło słuchać jak Justyny, nie ocenaim merytoryki ani tresci, absolutnie, być może przewyższają one Juste, nie wiem bo odslucham raptem 4 czy 5, ale onioboje mają takie krzykliwe (?) skrzeczace głosy że nie da sie tego słuchać. Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi xd Dlatego z niecierpliwością czekam na niwe odcinki piąte. Chyba ze macie inne do polecenia ale właśnie w takim lagodnym tonie jak J M to podajcie prosze chetnie odkryje nowe
-
- Mokra Włoszka
Oblicze Zbrodni, Polskie Zbrodnie, Kristof Radke.Patisrati pisze: ↑sob lis 30, 2024 3:21 am Będę szczera, 5NZ to akurat jedyny podcast kryminalny jaki jestem w stanie słuchać. Kiedy ubolewałam ze odsłuchałam wszystkie odcinki, odkryłam ze sa inne m.in Herring I kryminatorium, niestety byłam bardzo zawiedziona że nie da sie ich tak miło słuchać jak Justyny, nie ocenaim merytoryki ani tresci, absolutnie, być może przewyższają one Juste, nie wiem bo odslucham raptem 4 czy 5, ale onioboje mają takie krzykliwe (?) skrzeczace głosy że nie da sie tego słuchać. Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi xd Dlatego z niecierpliwością czekam na niwe odcinki piąte. Chyba ze macie inne do polecenia ale właśnie w takim lagodnym tonie jak J M to podajcie prosze chetnie odkryje nowe
Bardzo żałuję, że Polska na faktach już nie nagrywa. Jeśli jej nie znasz, możesz nadrobić odcinki.