Polskie marki- polecajki i antypolecajki
Moderator: verysweetcherry
Re: Polskie marki- polecajki i antypolecajki
A ja nie polecam. To co się stało z tą marką na przestrzeni lat skutecznie mnie zniechęca. Kiedyś miałam całą szafe u nich ale jakość wraz z biegiem lat malała.
-
- ZdalnaFanka
Potwierdzam, mam z 6 bluz, kilka t-shirtow i mają naprawdę świetną jakość.Fikusnik1 pisze: ↑wt paź 29, 2024 11:20 pm PLNY Lala mam bluzy już kilka lat, dosyć często prane i nic się z nimi nie dzieje
T shirty tak samo, a w szczególności jestem zdziwiona T-shirtem w kolorze Czarnym, który namiętnie nosiłam na siłownię i prałam nawet 3 razy w tygodniu. Przez prawie rok takiego wyzysku nawet nie stracił koloru
Zawsze jak kupię bluzę innej marki to żałuję albo coś mnie wkurza np teraz mam na sobie bluzę z Reserved i od spodu się kulkuje i wypadają jakieś farfocle, dramat. W bluzie z naree za to ściągacze się rozciągnęły i zupełnie nie trzyma fasonu.
Ja nie polecam naoko. Na przestrzeni czasu kupiłam od nich kilka rzeczy - sukienkę, okazało się, że dekolt jest bardzo głęboki i muszę go spinać agrafką, na zdjęciach produktu modelka zawsze była tak ustawiona, że byłam pewna, że dekolt jest zszyty tak do połowy, nie było nigdzie widać, że te zakładki się rozchodzą, ale sukienka sama w sobie sliczna; getry: po pierwszym praniu mi się skurczyły, chociaż prałam zgodnie z zaleceniami (a nawet jeszcze mniejszą temperaturę); kamizelkę, która na zdjęciach wyglądała fenomenalnie, ale na zywo miała jakiś dziwny krój i wyglądała po prostu głupio, więc ostatecznie ją zwróciłam.
Jestem bardzo zawiedziona, bo skuszona poleceniami influ, super zdjęciami produktów i ciekawymi wzorami wydałam kasę, której teraz żałuję. Nie dość, że zawsze długo czekałam na zamówienie, to jak już doszło, to byłam zwyczajnie rozczarowana.
Jestem bardzo zawiedziona, bo skuszona poleceniami influ, super zdjęciami produktów i ciekawymi wzorami wydałam kasę, której teraz żałuję. Nie dość, że zawsze długo czekałam na zamówienie, to jak już doszło, to byłam zwyczajnie rozczarowana.
-
- Ciastko
Co sądzicie o Marsali, chodzi mi głównie o longsleevy.
Całkiem porządne, ale według mnie trzeba brać rozmiar lub dwa większe.Sybillazhogwartu pisze: ↑pt lis 22, 2024 12:16 pm Co sądzicie o Marsali, chodzi mi głównie o longsleevy.
Niestety, potwierdzam powyższe opinie. Buty mnie zachwyciły w necie, nie mogłam zdecydować, które wybrać, poszłam w balerinki te ze skórzanych paseczków i jak ubrałam pierwszy raz, czułam się jakby ktoś mnie oszukał na miliony. Taki zawód. Niewygodne, leżą źle. Nigdy więcej.