Nudesy i softy

Anonimowe zwierzenia i porady. Możliwość pisania tylko dla niezalogowanych.
Kejtix

Nudesy i softy

Post autor: Kejtix »

Hej laski, od kilku miesięcy spotykam się z chłopakiem. Znamy się dosyć długo bo już kilka lat (dlatego uważam go za osobę zaufaną). Chciałabym mu wysłać czasami jakieś swoje nudesy, ale kompletnie nie wiem jak powinnam na nich pozować. To nie tak że sfera seksualna jest mi obca bo jestem aktywna seksualnie, ale za to kompletnie zielona w nudesach. Jak ja powinnam pozować. Nie wiem jak uwydatnić moje największe atuty (głównie to dół ciała). W necie to wszystko tak bezsensownie opisane. Macie jakieś rady albo pomysły na pozycje?
Kitty01

Post autor: Kitty01 »

Może jestem staromodna, ale wg mnie nigdy nie można wysłać zdjęcia po którym można Cie rozpoznać, na którym jesteś nago. Miałam 4 lata temu chłopaka, który wręcz zadał zdjęć nago. Maks co wysłałam to jakieś takie bez twarzy w koszulce nocnej cos tam widać nogi i zarys piersi, ale w sumie nic. Rozstaliśmy się w złych emocjach, okazał się perdlnietym stalkerem (akurat nie wobec mnie, ale wobec innej dziewczyny) i sikałabym po nogach z strachu do dziś jakbym mu wysłała wyuzdane zdjęcia.

A odpowiadając na pyt. jak zrobic foty - poszukaj takich zdjęć innych dziewczyn i rob. Im mniej widać, tym lepiej.
Jwsdkmd

Post autor: Jwsdkmd »

Omg tak!! Nudesy to generalnie śliska sprawa. Ja byłam z chłopakiem 8 lat. Miał być ślub, przyszłość, a przy rozstaniu tak okropnie się wobec mnie zachował że w życiu bym nie powiedziała że tak może. Oczywiście moje zdjęcia i filmiki miał i groził, że pójdą w świat. Nie poszły ale co się nasrałam po gaciach to moje. Powiedz żeby on też ci którzy wysłał jak kokieteryjnie wypina dupę albo trzyma fujarę w ręku to będziesz miała coś podkładkę. I mówię to dla beki, i serio. Potem pokazują między kumplami albo szantażują. Nie warto.
Zasalina

Post autor: Zasalina »

Nie podrabiaj innych lasek bo będzie sztucznie. Musisz to zrobić po swojemu jak czujesz, każda kobieta ma coś innego w sobie, w każdej "to coś" będzie bazowało na czymś innym. Popatrz na siebie w lustrze, puść sensualna muzykę i się wczuj Natomiast zgadzam się z dziewczynami. Uważaj na wysyłanie zdjęć byle komu. Bardziej niż pewne że wyciekną a jeśli nie wyciekną to będą pokazywane innym. Chłopy to prymitywy i lubią się pochwalić i to też nieźli plotkarze. Jeśli już to tylko części ciała bez twarzy i bez charakterystycznych rzeczy które powiedzialyby, że to ty.
golilllo

Post autor: golilllo »

Po co? Chcesz żeby sobie jego koledzy pooglądali Twoje piersi albo tyłek albo być szantażowana? Pożądni faceci to nie proszą o takie rzeczy i to nie ma nic wspólnego z pruderią - lepszy seks na żywo. Żaden normalny facet nie będzie prosił o Twoje nagie foty tylko gołodupiec.
virtuozka

Post autor: virtuozka »

golilllo pisze: śr paź 30, 2024 9:03 pm Po co? Chcesz żeby sobie jego koledzy pooglądali Twoje piersi albo tyłek albo być szantażowana? Pożądni faceci to nie proszą o takie rzeczy i to nie ma nic wspólnego z pruderią - lepszy seks na żywo. Żaden normalny facet nie będzie prosił o Twoje nagie foty tylko gołodupiec.
tez niestety potwierdzam, ze faceci sobie te foty przesyłają. oczywiście jak zapytasz to ci powie, ze usunie jeśli związek się skończy, ale wierzysz w to?
ja nigdy takich fot nie wysyłałam, bo 1) u chłopka z którym się spotykałam znalazłam na kompie folder z nagimi fotami byłej i jak zapytałam co to jest (nie wiedziałam, ze to była i myślałam, ze mnie zdradza), to mi odpowiedział, ze się pokłócili i trzyma na nią haka :) także podziękuję oczywiście z panem się rozstałam 2) koledzy na imprezie byłam świadkiem jak sobie takie foty bylych dziewczyn pokazywali i wierz mi nie była to jakaś patologia a "porządni" faceci po których byś się nie spodziewała 3) kolega mi osobiście wysłał wyuzdana fotę naszej wspólnej koleżanki śmiejąc się, ze dala się podpuścić i wysłała

wiec nie wysyłaj i po temacie. korci cie? wyślij softa bez twarzy. w sexy koszulce, w ładnym staniku
aniiitka

Post autor: aniiitka »

Nie wysyłajcie dziewczyny takich zdjęć, czy to koledze czy chłopakowi czy mężowi. Nawet jeśli facet nie prześle nikomu takiego zdjęcia to może zgubić telefon czy zhakują mu chmurę i latacie po internecie. Dla fajnej chwili to naprawdę nie jest tego warte. :(
Qeartz

Post autor: Qeartz »

Moja siostra zerwała z facetem bo nie chciała się z nim już spotykać który był tym faktem tak poniżony, że duma kazała mu rozesłać jej fotki przez FB do wszystkich osób z fb które kojarzył jako bliskie czyli m.in do naszego taty B) nie chciał tego widzieć, bywa aferka B) Była zdziwiona zwłaszcza że to było tylko spotykanie się a nie żaden związek. Pomyśl dwa razy. Albo wyślij zdjęcie kawałka tyłka bo kto ci potem udowodni że to twój tyłek.
Niewystarczajaca

Post autor: Niewystarczajaca »

Dziwny ten świat.
Jedne dziewczyny za nudesy biorą kasę z góry i to nie mała a tutaj ktoś chce je wysyłać za darmo.
To trochę słabo świadczy o człowieku że się nie ceni.

Zaraz odpowiecie że ona nie k* żeby się sprzedawać.
Ale przynajmniej te k* potem sobie domy za to budują a ona zostanie z niczym. Bo zostanie, bez chłopka i z wizją jej latających zdjęć po necie jak poprzedniczek z wpisów wyżej. To niech chociaż z tego coś ma. Nikt normalny nie pójdzie do pracy za darmo to skoro już się bawić w ryzyko ośmieszenia to za hajs jak wielu ,,celebrytów”.

Lepiej nić moralniejsza jedząc sushi niż zjadając chleb z szynką.