Rejestracja konta
Rejestracja konta
Witam czy jak założyłam konto to teraz mam czekać na zaakceptowanie przez Administratora?
- UwaloneManolo
- Detektyw
Re: Rejestracja konta
tak, dokładnieGość pisze: ↑śr gru 15, 2021 5:41 pm Witam czy jak założyłam konto to teraz mam czekać na zaakceptowanie przez Administratora?
Jeżeli założyłam konto wczoraj k nadal nie mogę się zarejestrować to znaczy, że zrobiłam coś źle?
- UwaloneManolo
- Detektyw
nikt nie czeka już z wczoraj. Podaj nick i maila, to zobaczę, co się stało
I po sprawdzeniu jakby można było to proszę usunąć komentarz z adresem e-mail
- UwaloneManolo
- Detektyw
wymusiłam ponowną aktywację konta. Powinno już być. Jeśli byłby jakiś problem, to napisz, pokombinujemy 

Niestety nadal nic
Próbuje też zresetować hasło, ale też nic nie przychodzi na emaila
spróbuję złożyć konta na innego emaila

Ja też mam problem z odzyskaniem hasła od wczoraj. Na maila nic nie przyszło. Nick: Claudia
- UwaloneManolo
- Detektyw
również dodałam. Wszystkie konta, które czekały, dodałam, więc też Claudia jest dodana
- UwaloneManolo
- Detektyw
dodanaGość pisze: ↑pt gru 17, 2021 6:06 pm Pliss zaakceptujecie konto. Nick: Claudia123
Proszę o weryfikację konta nick Bezkontanakafe2. Wcześniejsze konto bezkontanakafe zzapomniałam hasla i nie otrzymałam linku do zmiany. 

- UwaloneManolo
- Detektyw
już jesteśGosc pisze: ↑śr gru 22, 2021 11:36 pm Proszę o weryfikację konta nick Bezkontanakafe2. Wcześniejsze konto bezkontanakafe zzapomniałam hasla i nie otrzymałam linku do zmiany.![]()

Hej, prawie rok temu założyłam konto, ale oczywiście coś z hasłem nie tak, więc próbowałam odzyskać i ostatecznie założyłam nowe konto. Jest szansa na dodanie konta Trudzia do wątków ploteczkowych? Pozdrawiam
- UwaloneManolo
- Detektyw
zazwyczaj do 24h. Obecnie nie czeka już niktMoira1 pisze: ↑pn gru 27, 2021 6:32 pm Hej ile trzeba czekać na akceptację nowego konta?
Prosze o przyjecie, wlasnie dokonalam rejestracji 
Z gory serdecznie dziekuje.
nickname: jadzia9

Z gory serdecznie dziekuje.
nickname: jadzia9
- UwaloneManolo
- Detektyw
polecam nie pisać, że czekacie. Pierwszą rzeczą, jaką robię, wchodząc na forum, jest wpuszczanie nowych kont. Następnie moderuję zgłoszone posty. Dopiero potem czytam wątki, a wątki poza Ploteczkami na samym końcu. Czyli o tym, że czekacie, dowiaduję się kilka godzin po wpuszczeniu już was. Więc szkoda waszego czasu na pisanie, że czekacie.
Rozumiem, ale inni piszą, że czekają zazwyczaj 24h, a ja już ponad tydzień
dlaczego tak jest?
- UwaloneManolo
- Detektyw
jaka jest nazwa Twojego konta? W tym momencie wszyscy są wpuszczeni, więc jeśli jest jak mówisz, to musi być jakiś błądGosc pisze: ↑sob sty 08, 2022 3:38 am Rozumiem, ale inni piszą, że czekają zazwyczaj 24h, a ja już ponad tydzieńdlaczego tak jest?
Można prosić o aktywację konta? Nazwa to Makaron1
a mail zaczyna się na evk... 

Można prosić o ukończenie rejestracji? Nazwa to Cobalt. Czekam już tydzień. Dziękuję z góry.